• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    TIGU
    TIGU --- ---
    KERB: Ale jo, já souhlasím, že dnešní Macbooky lze používat i 5 let. Kolega má také "pre-unibody" MBP 15" a je relativně spokojen. Dal za něj nějakých 70K a už v něm má místo 2GB ram 6GB (což je max a přemýšlel o 8, které tam neběhaly). Místo původního disku tam má dva - SSD 256 a 500GB místo mechaniky. Za tu dobu mu jednou odešla deska, kterou jsem úspěšně opravil (což je teď vedlejší). Bez těch upgradů by se mu teď Lion plížil docela pomalu - při jeho stylu práce (zpracovávání velkého objemu fotek v RAWu) by asi hodně nadával. Na kancelář by to bylo ale víc než použitelné. Že tedy někomu něco vydrží rok, jinému 5, nebo i víc je otázka potřeb. U mne je to bohužel podřízené také tomu focení. Můj první plasťák byl s 1GB ram (s Tigerem) a byl jsem naprosto spokojen. Teď mi nestačí ani 4GB a dělí mne od toho také 5 let. Stejně jako je Schizma spokojen s iPadem 1. generace, u kterého jsem já málem sprostě nadával :)

MATESISKO: je mi to jasné - také mám v plánu počkat :) Teď na to nejsou peníze. Nebo holt budu muset zkrátit periodu :D
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    TIGU: Pokud upgradujes HW co pet let, pockej do pristiho nebo prespristiho roku a budes mit nemoznost upgradovat disk nebo ram za mnohem nizsi cenu :)
    LELI
    LELI --- ---
    SCHIZMA: Muj prvni iphone uz neni nucene podporovan davno, a presto si nejakou aplikaci porad muzu stahnout a funguje.
    TIGU
    TIGU --- ---
    SCHIZMA: S tím souhlasím. Osobně mám také problém s novým Macbookem. Chápu že jsou tam technologie které stojí hodně peněz a celkem chápu že si Apple chce držet marže, ale prostě 58 000 Kč za notebook bez možnosti upgradovat RAM a disk = se životností 2-3 roky; se mi dávat moc nechce. Když bych šel do železa dle mé dosavadní tendence tak, abych to mohl používat následujících 5 let, dám za ten stroj skoro 100k - musel by to být BTO s 16GB RAM, etc. Prostě mi to příjde dost hodně.
    SCHIZMA
    SCHIZMA --- ---
    NEPH04: zadna velka revoluce a ze konci podpora pro iPad 1 je podle myho docela prasarna (a ted mi nejde o novy ficury, jako spis o podporu aplikaci tretich stran, ktery casem sestku muzou a budou vyzadovat). Ja jsem spokojeny uzivatel jednicky a nevidim duvod na to, abych si kazdy dva (tri?) roky kupoval novej hw - na to cteni pdf, komixu, knizek a internetovani mi bohate staci to, co mam. Nechapu proto, proc slabsi iPhone 3GS podporovanej bude a iPad ne (a je mi fuk, ze se 3GS jeste furt prodava - to neni duvod, abych nejaky jiny zarizeni prohlasil za zastaraly). Osobne jsem docela v rozpacich, co si o tom vsem mam myslet a spis se mi tahle politika nuceny spotreby nelibi. A to rikam jako velkej fanda znacky a dlouholetej uzivatel apple zeleza.
    KERB
    KERB --- ---
    NEPH04: palec nahoru za mac os i ios
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    ... Za pul roku...

Btw jak hodnotíte wwdc 2012... konkretne ios6?
    KERB
    KERB --- ---
    KERB: aha, tak uploadu fotek v safari bude schopen iOS 6 !
    DUKED
    DUKED --- ---
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    PETUL_KA: na apple.cz uz to je
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    DUKED: netusite nekdo kdy bude k videni v iStyle?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    DUKED: :) stejny jako choiix wake up folio akorat o 3 kila drazsi
    DUKED
    DUKED --- ---
    Apple ponúka nové puzdro pre iPad - Smart Case - MacBlog, Apple weblog
    http://www.macblog.sk/ipad/apple-ponuka-nove-puzdro-pre-ipad-smart-case-6076.html
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    novej MacBook Pro nevypada parametricky zle, snad uz se Apple nevrati k ATI :)
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    WITTGENSTEIN: to bych chapal u nakupovani v iTunes ale iTunes match snad ma bejt o necem jinym ne
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOFI: přijde s placenejma upgradama v appstore, to bude radosti :-]
    TOFI
    TOFI --- ---
    to jsem zvedav s cim dnes apple prijde ;-)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    FUJI_ITA: To bude souviset s regionálními právy. Na Amazonu se mi to u Kindlu taky stává.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    Mam iTunes match a zacal mi u nekterych alb kdyz je chci stahout psat ze nejsou k dispozici, nevite cimto? http://db.tt/j8KNV1rk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam