• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    TOFI
    TOFI --- ---
    KORDA: a vis proc ma Surface klavesnici? Jak jinak bys tam zadal CTRL ALT DEL
    KORDA
    KORDA --- ---
    Na Surface jsem fakt zvědavej. Konečně by to mohla být opravdová konkurence a Apple by musel dělat něco víc než jen přidávat pixely a zrychlovat.

Například se překlenout přes koženej kalendář!
    TOFI
    TOFI --- ---
    ROFL :-)
    Mikimausoft tablet fail :-)
    Surface presentation FAIL - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N1zxDa3t0fg#!
    KICHI
    KICHI --- ---
    REDGUY: to je jasny, ta spotreba pri prevadeni... proto to taky nemaka na slabsich / starsich modelech.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    KICHI: IMHO, AFAIK a bez zaruky je hacek v tom, ze kdyz mas film primo v iPadovem formatu, tak prehravani jde skrz hw akcelerator, cili to vyrazne min zere baterky. Kdyz prehravas neco jineho, dekoduje to procesor s vyrazne vetsi spotrebou.
    KICHI
    KICHI --- ---
    Jinak do iStyle dorazily Smart case.
    KICHI
    KICHI --- ---
    Neni stejne nejlepsi pouzivat SW, ktery ten film prevadi rovnou za behu na iPadu? Je s tim hroznej pracovne-casovej opruz mi prijde.... teda pokiud clovek nema zrovna iPad 1, nebo neco vykonove slabsiho. Nebo je nekde nejaky hacek? Osobne moc filmy na iPadu nejedu...
    KERB
    KERB --- ---
    diky, zkusil jsem iflics a jsem s nim spokojen
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    KERB: já používám videora ipad converter
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KERB: kdyz uz musim, tak ten handbrake bylo jediny co sem mel silu stahovat a zkoumat :-)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KERB: handbrake, iflics nebo ivi pro (prvni je multiplatformni a dalsi jsou pouze pro Mac).
    KERB
    KERB --- ---
    jaky pouzivate converter z avi do mp4 pro ipad ?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KICHI: obavam se ze jsi moc velkym optimistou :-) a to by clovek rekl, ze nekdo kdo ma primej kontakt s "lidma" nebude takova vesela kopa :-)
    KICHI
    KICHI --- ---
    LELI: tak to, ze to neni MS Word z Office je snad jasne skoro kazdemu
    LELI
    LELI --- ---
    LELI: proste past na hejly co nectou popisky aplikaci
    LELI
    LELI --- ---
    KICHI: si to prectete, proboha:

We present our collection of useful tips for working in popular office program on MAC or PC. Simple and clear menu navigation and a lot of nice and useful features make it easy to find many new and interesting things about this wonderful program.
    KICHI
    KICHI --- ---
    Ted me napadlo... to cislo 2012 - ze by to proste takhle protlacil ten clovek? Jednak se to relativne jasne odlisuje od MS Office, kde verze 2012 co ja vim neni a pak na druhou stranu, Applu je asi uplne jednou, ze krade cizi nazev, pokud to neni podebne appce na App storu, coz neni, protoze Word tam neni. Ja mam nakonec pocit, ze ten typek je asertivni filuta :D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KICHI: Jestli to neni nejakej novodobej pokus o art performance v nove dobe :-)
    TOFI
    TOFI --- ---
    KICHI: myslim ze Apple se bavi protoze ktery magor si koupi takovou blbost za 8$ :-)
    KICHI
    KICHI --- ---
    jj, nechapu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam