• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    První den s novým iPadem. Všechna čest, retina displej je fakt úchvatný.
    KOST
    KOST --- ---
    CROSS: jj, viz twitter: "Pokud vám vaše RSS čtečka ukazuje dávno přečtené feedy jako nepřečtené, nejedná se o chybu aplikace ale o bug v API Google Reader"
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: odpovím si sám, podle reakcí na twitteru se to děje více lidem. Že by Google něco změnil a Reeder to nezaregistroval?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Zbláznil se mi Reeder, neregistruje přečtení, takže mi neustále cpe nějakých tisíc položek. V Ggl Readeru se to tváří, že je všechno přečteno (správně) i Reader označuje nové příspěvky, takže tam chybu nevidím. Máte s tím ještě někdo problém?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    WERT: jo!
    WERT
    WERT --- ---
    OT: nevali se nekomu doma zbytecnej US konektor na nabijecku na iPhone/iPad/cokoliv...
    TOFI
    TOFI --- ---
    KORDA: a vis proc ma Surface klavesnici? Jak jinak bys tam zadal CTRL ALT DEL
    KORDA
    KORDA --- ---
    Na Surface jsem fakt zvědavej. Konečně by to mohla být opravdová konkurence a Apple by musel dělat něco víc než jen přidávat pixely a zrychlovat.

Například se překlenout přes koženej kalendář!
    TOFI
    TOFI --- ---
    ROFL :-)
    Mikimausoft tablet fail :-)
    Surface presentation FAIL - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N1zxDa3t0fg#!
    KICHI
    KICHI --- ---
    REDGUY: to je jasny, ta spotreba pri prevadeni... proto to taky nemaka na slabsich / starsich modelech.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    KICHI: IMHO, AFAIK a bez zaruky je hacek v tom, ze kdyz mas film primo v iPadovem formatu, tak prehravani jde skrz hw akcelerator, cili to vyrazne min zere baterky. Kdyz prehravas neco jineho, dekoduje to procesor s vyrazne vetsi spotrebou.
    KICHI
    KICHI --- ---
    Jinak do iStyle dorazily Smart case.
    KICHI
    KICHI --- ---
    Neni stejne nejlepsi pouzivat SW, ktery ten film prevadi rovnou za behu na iPadu? Je s tim hroznej pracovne-casovej opruz mi prijde.... teda pokiud clovek nema zrovna iPad 1, nebo neco vykonove slabsiho. Nebo je nekde nejaky hacek? Osobne moc filmy na iPadu nejedu...
    KERB
    KERB --- ---
    diky, zkusil jsem iflics a jsem s nim spokojen
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    KERB: já používám videora ipad converter
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KERB: kdyz uz musim, tak ten handbrake bylo jediny co sem mel silu stahovat a zkoumat :-)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KERB: handbrake, iflics nebo ivi pro (prvni je multiplatformni a dalsi jsou pouze pro Mac).
    KERB
    KERB --- ---
    jaky pouzivate converter z avi do mp4 pro ipad ?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KICHI: obavam se ze jsi moc velkym optimistou :-) a to by clovek rekl, ze nekdo kdo ma primej kontakt s "lidma" nebude takova vesela kopa :-)
    KICHI
    KICHI --- ---
    LELI: tak to, ze to neni MS Word z Office je snad jasne skoro kazdemu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam