• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    VFISA: Nasel jsem pomerne solidne vypadajici aplikaci PhotoForge 2, ktera podporuje i muj fotak. Zkusim se nekam dogooglit.

Jinak notebook samozrejme mam, takze co se tyka katagolizace, tam problem nevidim. Upravenou fotku poslu pres skydrive do notasu a tam uz si to zazalohuju na cokoli. Osobne se mi jevi Ipad na cesty, jako vhodny nastroj na jednoduche upravy. Nedelam s fotakami bezne nic sloziteho, radeji se snazim udelat poradny snimek, nez pak travit hodiny u postprocessingu :P
    VFISA
    VFISA --- ---
    KUBBE: podivej se, jestli je tento fotak podporovany aplikaci iPhoto for iOS, kazdopadne pokud to myslis s fotkama vazne, tak si kup radeji notebook. iPad je bud na nenarocnou editaci a primy upload na net, anebo na nahled a zobrazovani fotek, urcite ne katalogizacni nastroj. Uz jenom z omezeni iOS s nakladanim se soubory..
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    Ahoj, premyslim o koupi noveho ipadu 32gb verze, primarne jako nastroj na upravu fotografii. Nasel jsem na netu nejake doporucovane aplikace. A jejich moznosti by mi bohate stacili, jde mi ale o to ze fotim do formatu NEF (mam nikon DSLR) a nejak se nedokazu nikde s jistotou docist jestli to novej ipad, pripadne nejaka specl. aplikace zvlada ... Mate s tim nekdo zkusenost ?
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    THE_BALROG: bylo to nejaky vysmouleny ale nekonec se ukazalo ze apple mel pravdu internetbanking ukazoval ze prachy na uctu sou ale pri zobrazeni zustatku u bankomatu tam byl minus neco sem prisypal a de to
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    IWA 2012: Meopta MeoPix iPhone-Adapter | Frankonia Kundenblog
    http://blog.frankonia.de/2012/03/iwa-2012-meopta-meopix-iphone-adapter/
    ARAON
    ARAON --- ---
    To s těmi filmy je nějaká chujovina ohledně práv. V Americe to stahování filmu do všech vašich i zařízení jde, ale leckde jinde ne. Jediný způsob je zesynchronizovat to zařízení s filmem, aby se stáhl do počítače a pak připojit a zesynchronizovat ten další přístroj. Debilní.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    mas ten iPad authorised?
    WERT
    WERT --- ---
    konkretni film... samozrejme jinak bych se takto blbe neptal...
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    WERT: a co tam presne nemas v tom ipadu prosim?
    Celou tu sekci s filmama a nebo pouze ten tvuj konkretni nakoupeny film?
    WERT
    WERT --- ---
    ne
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    WERT: a nepouzivas vice AppleID na ipadu?
    WERT
    WERT --- ---
    JIRKA207: to tam prave nebylo... musel jsem to tam hodit pres itunes.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    WERT: v ipadu musis do itunes - zalozka Purchased - Films
    a ne to hledat v katalogu :)
    WERT
    WERT --- ---
    Koupil sem si pres itunes nejakej film... Do druhyho pocitace jsem o stahl zadara normalne...

Nicmene potrebuju ten film stahnout i do ipadu, kde mi to pres itunes pise ze to musim koupit znovu. Nerad bych to platil zas...

(jsem zvyklej z app storu, ze se aplikace dvakrat nekupuje... Jak to teda je???)
    Diky, za odpoved...!
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRUSINKA: да не за что :-]
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    CROSS: спасибо;)
    CROSS
    CROSS --- ---
    ad CROSS: tam si přidáš Russian a pak to přepínáš tlačítkem vlevo vedle mezerníku, je na něm něco jako globus :-]
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRUSINKA: preferences — general — international keyboards
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Nevíte, jestli by šlo nějak udělat, abych mohla přepínat klávesnici na azbuku? Pokud jo, jak? Díky
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    WITTGENSTEIN: nebavím se o pouzdře, bavím se o folii co je k němu. Pouzder bude víc a jak sem psal, nevím jestli ekvivalent je na ipad co já mám na iphone.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KARYSLAV: To už radši tohle: http://www.amazon.com/Griffin-GB02480-Survivor-Extreme-duty-Generation/dp/B004SPVZKW

(Koupil jsem synkovi na iPad, taková heavy-duty ochrana, ale ta fólie je překvapivě prima a krásně průhledná, dokud je tedy synátor nezablemcá.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam