• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    LUKYN: iOS vychazi z OSX, problem by to tudiz nebyl. Stejne tak prepinat iTunes ucty muzes uz ted, toby se nic nezmenilo. Hedine, co by bylo treba dodelat, je moznost prepnuti na jineho uzivatele a sprava uctu.

Me by se tahle moznost taky libila ale chapu zajmy Applu
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    NICTUKU: ano ja jsem z ipad2 porad nadsen a za ten rok me nikdy nezklamal nebo nevytocil...vsechna cest :)

telefony si nekupuju, ty mi s ucty kupuje a plati firma...jeste mesic a dostanu padlo Galaxy S3 i kdyz bych radsi iphona :) takze nejak neresim....ale hlavne ta jolla me zajima...odesli vyvojari z nokie vymysli foun s mobilnim a la debianem...to se fakt tesim :)

LUKYN: par zasahu by to do systemu a UI by to chtelo, coz jsem cekal ze se stane v iOS6...ale imho nic velkeho...co umi XPcka by unixovy iOS na strojich vykonnu ipad2 a 3 hrave dokazal
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    ja myslim, ze je to dany architekturou systemu kterej ma puvod v telefonu, i iPad maji lidi se simkama - videl si nekdy ze by jeden telefon sdileli dva a vic lidi?
    aby byly profily na zarizeny udelany poradne, byl by to znacnej zasah do systemu - musel bys neustale jasne videt kdo je prihlasenej, mel by si problem se spravou apps, protoze ruzny ucty = ruzny itunes accounts = ruzny uzivatele by meli pristup k ruznejm apps - atd, byl by to velkej bordel kterej verim ze se jim nechce resit pro tech par uzivatelu ktery by to vyuzili..
    navic spoustu apps ma reseni pro vic uzivatelu - hrajes hru a mas tri save sloty, jeden clovek pouzije jeden, druhej druhej a je to..
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    PUEBLO: hele budme uprimni. Ac Apple za spoustu veci kritizuju, tak ma libovej pristup k uzivateli za to, co mu uzivatel zaplati. Tohle se od open source neda cekat a nemyslim tim nic zlyho ani ironickyho. Ja to resim x let a kdyz vidim jak to applum chodi, byt za ty penize, tak u nich asi taky skoncim. Zkratka spolehlivost soucasne s jednoduchosti jsou prozatim ten nejvetsi argument, kterej jsem poznal.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    NICTUKU: skoda...miloval bych svuj ipad jeste vic :))

//jsem zvedav na Ubuntu mobile OS, B2G OS a Jolla Meego OS pro tablety pristi rok ;))//
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    PUEBLO: viz. LUKYN: nic jineho, nez penize v tom nehledej.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    LUKYN: ale i treba funkcne, kdyz fakt nechces vezt na chalupu misto 1, 3 iPady i pro sklebouny, by se to fakt hodilo.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    NICTUKU: pfff to je fail :( a skoda....by me zajimalo kolik pameti by sezral jeden profil navic...urcite ne vsechno by muselo byt s novym profilem duplikovano
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    LUKYN: v USA to samozrejme logiku ma. Tam je Apple cenove jinde. Ale tady u nas si tyhle "nesmyslny" otazky budeme klast porad.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    NICTUKU: je to jednoduchy, staci nakoupit vic iPadu..
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    PUEBLO: ne. Tohle je jedina vec, kterou Apple doslova podelal ... napr. Android 4.1 uz to v jadru ma, i kdyz to uzivatelsky neumi, ale z logiky veci to fakt nechapu. Prece nemuze byt takovy problem na jedno AppleId spojit zevnitr vice uzivatelskych uctu prece?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    netusite bude v iOS moznost vice uzivatelskych uctu na jednom zarizeni??

docela by mi to jako fotrovi dvou malych deti pomohlo :)
    KICHI
    KICHI --- ---
    HOLKA: chjo, kde jsi byla?
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    KICHI: Tak jsem obešla Vodafone a O2. Vodafone povolil pro iPhone u iPadu nevím, ale tvrdí, že by to mělo jít. Pak jsem byla u O2 a pán mi na rovinu řekl, že to blokují a pak jsem se stavila v Apple (prodejce) a Ti mi tvrdili, že iPad HotSpot neumí. Po mé argumentaci, že jim to visí i na stránkách změnili svoji verzi, že v čechách HotSpot nejde (tím asi mysleli, že soft to neumožňuje) jsem odešla s nepořízenou.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KICHI: Jj sorry, popletl jsem se... mas pravdu...
    KICHI
    KICHI --- ---
    KAFES: tim padem to musi jit i v 5.1 na iPadu 3 u Vodafonu. Co rikal kolega, tak t-mobile ne-e a O2 vzhledem k tomu, ze se 2 roky vymlouvali, nez to jako posledni povolili u iPhonu, tak tam bych to cekal az v pristi petiletce (ale treba prekvapi i prijemne).
    KAFES
    KAFES --- ---
    KICHI: jak jsem psal: V beta IOS 6 na iPadu 3 gen. lze hotspot (vodafone)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    KERB: nevidel bych ani tak problem v absenci lte, jako spis dementnich operatorskych fup. :)
    KERB
    KERB --- ---
    WITTGENSTEIN: pochopitelne ze neni, a to je ten problem
    KICHI
    KICHI --- ---
    WITTGENSTEIN: hele, kdyz si zajedes do Jesenice.... :D
    CROSS: ajaj :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KERB: ...zvlášť když tady máme LTE sítí přehršel. Oh, wait...
    KERB
    KERB --- ---
    nejvetsi zasirka je nemoznost vyuziti LTE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam