• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Mám po updatu ios problém s Respektem - otevře se mi "knihovna", jde mi i koupit a stáhnout číslo, ale žádný z časopisů neotevřu - když to zkusím, vyhodí mě to z té aplikace zpátky na hlavní plochu. Vyp/zap nezabírá, nějaký jiný nápad co s tím? Díky
    WERT
    WERT --- ---
    PUEBLO: ty barvy me taky serou :) to delal nekdo slepej ne? nebo nekdo kdo ma rad windows XP :)
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    PUEBLO: ty mapy jsou tragicky, to jo
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    WERT: navigace ma byt na 4s a 5 uplne stejna.
    WERT
    WERT --- ---
    VFISA: dal bych tomu cas...
    nicmene mam v tom tu turn by turn navigaci a panorama mod u foceni (nekdo tu rikal ze to pojede jen na i5, mam 4S)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    smarja co byste chteli!?! Prece nemuzete tlustyho blbyho 'kovboje" z Cuppertina nutit, aby se zabyval oblasti ve Stredni Evrope! :D
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    WERT: chybi tam street view...

a jak psal Clump, mensi mesta jsou cisty fail
    VFISA
    VFISA --- ---
    Ty novy mapy jsou snad horsi nez Bing mapy na WM8..(
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    BTW umoznujou ty novy mapy i offline stazeni?
    WERT
    WERT --- ---
    PUEBLO: Staci na ne mit link na home screenu a funguje to vcelku obstojne.

Nicmene myslim ze apple mapy klasicky, nejsou udelany spatne. Vcelku dost prehledny a rychly. Ale obcas nazvy mist znacne pokulhavaj. Jsou spatne, nebo bez hacku carek.

Kdyz jsem ukazoval 3d mapu new yorku s mrakodrapama manzelce tak mi na to rekla: "to je pro blbečky" :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    CLUMP: jj presne...doufam ze google maps jdou doinstalovat...jeste pouzivam City maps to2Go
    KERB
    KERB --- ---
    CITRONAK: dobra zprava, ten pruh byl silenej
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    novy mapy od applu jsou slusnej downgrade. satelitni snimky prahy nestoji za nic. nebo zkuste jindrichuv hradec, to uz je cistej pixel art... debakl.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    uf pomohlo az pripojeni ke kompu kde nikdy nebyly itunes...

ufff uz zase ziju :D
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    parada...tesne pred koncem updatu zustal muj ipad viset v recovery modu a nemuzu ho z nej dostat...fok...
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Jsem si na pustil film s titulky v iOS6 a furt mi prislo neco divneho - konecne se titulky vykresluji lepe bez toho blbeho pruhu :-)
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    Jestli nekdo hral boom boom rocket na xboxu a bavilo ho to, pak doporucuju na ipad pulse, je to jen pro jednoho hrace, ale za me dobry
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    fajn to uz budu doma s nabitou baterkou :))
    WERT
    WERT --- ---
    podle vseho bude pustenej v 10:00 dle casu na zapadnim pobrezi coz je v 19:00 v Praze pokud se nemejlim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam