• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    SHARK: ta je pro iphone a na iPad se musi roztahnout, fuj. Jasmin je lepsi ale obecne pro me aplikace na vimeo je na iPad udelana lepe nez vsechny aplikace na youtube
    Až na ten obsah
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    SHARK: to nevim. Musim o nem dat vedet. Kazdopadne dekuju.
    SHARK
    SHARK --- ---
    MICKE
    MICKE --- ---
    KARYSLAV: tím jinak asi myslí editaci cloudových m$ dokumentů
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    zatim bez problému... tuktuktuk
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Z toho Carmageddonu mi mizí sejvy :( A podle ohlasů na facebooku nejsem sám. Vám to funguje v pořádku?
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    nevite jestli uz nekdo pise aplikaci youtube pro iOS6?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Jak je to s editacá MS Office dokumentů teďka? Dá se to v něčem efektivně řešit tak aby se daly zase posílat MSOffice formáty pro lidi s windowsama? Mámě odchází notebook a podle věeho stejně všechny funkce zastane ipad... Až na tohle.. Nebo jde to nějak komplet řešit teď? Vím že office mají vyjít, ale oficiální tiskový vyjádření z ředitelství zní "bude to jinak" než to co leaknulo od české kanceláře, takže to může znamenat cokoli...
    ARAON
    ARAON --- ---
    FUZZSTORTION: U mě jsou naprosto náhodně. Skoro nahoře mám několik lidí, kteří ani nebyli v posledních pár měsících online.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    FUZZSTORTION: u mě jsou ti první jednoznačně ti, se kterýma komunikuju nejčastějc.. Zbytek je pak abecedně
    KERB
    KERB --- ---
    FUZZSTORTION: tohle usporadani mi taky neni jasny
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    LELI: bylo to free po první den...stihnul sem, ale hra je skvělá a i ty 2€ nejsou nijak moc ;)
    LELI
    LELI --- ---
    K4N3C: vidim tam dve eura, ale koupeno. :-)
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    Omagad, predelavka Carmageddon pro IOS dnes zdarma ;-) https://itunes.apple.com/cz/app/carmageddon/id498240451
    GGG
    GGG --- ---
    mam tam prave nejaky kozenkovy co vypada jak vekslacka kasírka :)
    Libi se mi to co maji v Alze Smart Case Polyurethane Light Gray, ale neni na 1
    CROSS
    CROSS --- ---
    VFISA: váha stoupne vždycky, obal, kterej váhu sníží, nevymysleli ještě ani v Apple. :-]

Jinak já jsem jedničku nakonec vrátil do originál Apple pouzdra, vyhovuje mi nejvíc.
    VFISA
    VFISA --- ---
    GGG: jednicka nema v sobe magnety. kazdopadne ja na stary jednicce mam kozeny case Ferrari a doporucuju. Chrani jak predek a zadek, tak i rohy. Jen stoupne vaha, ale to se u jednicky musi pocitat.
    GGG
    GGG --- ---
    VFISA: shnaim neco takoveho jako je toto, ale nikde to na 1 nemaji....
    Smart Case Polyurethane Light Gray | Alza.cz
    http://www.alza.cz/smart-case-polyurethane-light-gray-d337633.htm
    VFISA
    VFISA --- ---
    GGG: temer vsechny story maji super vyprodeje na jednickovy obaly, ja koupil kozeny More za 300 Kc..
    GGG
    GGG --- ---
    AILAS: zrovna ted shanim obal na iPad 1 a vsude maji jen na 2, takze bych to radsi vyzkousel primo v obchode
    AILAS
    AILAS --- ---
    GGG: Z app storu to mas vetsinou do druheho dne.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    GGG: QStore, Harfa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam