• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    SHARK
    SHARK --- ---
    JIRKA207: jop to jsem presne potreboval vedet, jak je na tom Ufon, taky na 450 ? Nicmene je mi to jedno, hotspotuju sveho iP
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    SHARK: za predpokladu, ze mas napr tohle:
    Wi-Fi + 3G for Verizon model: CDMA EV-DO Rev. A (800, 1900 MHz)

Tak s tim v CR opravdu neuspejes, nebot v CR je CDMA na 450MHz
    Viz:
    O2 poskytuje rychlý internet ve své datové síti prostřednictvím standardu CDMA (konkrétně CDMA2000 1xEV-DO). Jedná se o síť v pásmu 450 MHz, která je zároveň používána pro starou NMT síť s předvolbou 601.
    SHARK
    SHARK --- ---
    AVALON_CZ: no to jo, jenze ja mam ipad s vestavenym CMDA, tak me zajima jestli mi do toho O2 dokaze nahnat CMDA cislo s uctem
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    SHARK: to nevim. Musim o nem dat vedet. Kazdopadne dekuju.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    SHARK: sdílení přes wifi.
    SHARK
    SHARK --- ---
    Pls nevite nekdo jestli se do ipadu CMDA da nahnat inet CMDA od O2
    SHARK
    SHARK --- ---
    MICKE
    MICKE --- ---
    KARYSLAV: tím jinak asi myslí editaci cloudových m$ dokumentů
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    zatim bez problému... tuktuktuk
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Z toho Carmageddonu mi mizí sejvy :( A podle ohlasů na facebooku nejsem sám. Vám to funguje v pořádku?
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    nevite jestli uz nekdo pise aplikaci youtube pro iOS6?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Jak je to s editacá MS Office dokumentů teďka? Dá se to v něčem efektivně řešit tak aby se daly zase posílat MSOffice formáty pro lidi s windowsama? Mámě odchází notebook a podle věeho stejně všechny funkce zastane ipad... Až na tohle.. Nebo jde to nějak komplet řešit teď? Vím že office mají vyjít, ale oficiální tiskový vyjádření z ředitelství zní "bude to jinak" než to co leaknulo od české kanceláře, takže to může znamenat cokoli...
    ARAON
    ARAON --- ---
    FUZZSTORTION: U mě jsou naprosto náhodně. Skoro nahoře mám několik lidí, kteří ani nebyli v posledních pár měsících online.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    FUZZSTORTION: u mě jsou ti první jednoznačně ti, se kterýma komunikuju nejčastějc.. Zbytek je pak abecedně
    KERB
    KERB --- ---
    FUZZSTORTION: tohle usporadani mi taky neni jasny
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    LELI: bylo to free po první den...stihnul sem, ale hra je skvělá a i ty 2€ nejsou nijak moc ;)
    LELI
    LELI --- ---
    K4N3C: vidim tam dve eura, ale koupeno. :-)
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    Omagad, predelavka Carmageddon pro IOS dnes zdarma ;-) https://itunes.apple.com/cz/app/carmageddon/id498240451
    GGG
    GGG --- ---
    mam tam prave nejaky kozenkovy co vypada jak vekslacka kasírka :)
    Libi se mi to co maji v Alze Smart Case Polyurethane Light Gray, ale neni na 1
    CROSS
    CROSS --- ---
    VFISA: váha stoupne vždycky, obal, kterej váhu sníží, nevymysleli ještě ani v Apple. :-]

Jinak já jsem jedničku nakonec vrátil do originál Apple pouzdra, vyhovuje mi nejvíc.
    VFISA
    VFISA --- ---
    GGG: jednicka nema v sobe magnety. kazdopadne ja na stary jednicce mam kozeny case Ferrari a doporucuju. Chrani jak predek a zadek, tak i rohy. Jen stoupne vaha, ale to se u jednicky musi pocitat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam