• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    tak trochu nesouhlasim, novy konektor je proste na dalsich 10 let nebo jak dlouho apple nemenil, ostatni menili tolikrat ze kdyby jsi to spocital tak ti vyjde neco desiveho :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    NICTUKU: Jj, říká se tomu vendor lock-in a je to filosofie Applu už od začátku. Vězení, ale tak pohodlné, že se z něj lidem nechce, i když jsou klíče v zámku.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    ONDRASEEEK: ja nevim. Lichva je hnuj, ale z druhe strany kdo koho nuti si Appli veci kupovat? Je ale z druhe strany pravda, ze prave tato redukce je presne to, co spousta lidi bude potrebovat, aby si za dalsich x tisic nemuseli nakoupit puvodni doplnky jen s lightningem. A tohle mi na tom vadi. Cilena rejzovacka. To je z meho uhlu pohledu totalne amoralni.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    NICTUKU: myslim, ze ta lichva byla mirena prave na ty marze...
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    PAYAXY: material, ze ktereho je vyroben, obecne design(tady velmi predikovalny postup a tudiz relativne mala investice) a nakonec marze. Vsehovsudy se da cena za bezne hw redukce u Applu odhadnout na tech radove 600,- jako rozumna cena. Ten "litr" uz je fakt hodne. :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    PAYAXY: někdo ho musel navrhnout a vyrobit, krom toho je otázka, kolik jich Apple prodá (asi čekaj, že málo). No a ještě je tu pouhá redukce za 750 ;-]

Kromě toho, jistě se objeví nějaká after-market alternativa.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    NICTUKU: CZK 999,-- za adapter, existuje nejaky zakonny ekvivalent lichvy pro prodej kurevsky predrazeneho zbozi?
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    HONCKA: videl jsem redukci na lightning na webu, takze by to nemel byt takovy problem. I kdyz je za svinskou cenu, muze to nejaky finance usetrit. :)
    Adaptér Lightning – 30pinový konektor (0,2 m) - Apple Store (Česká republika)
    http://store.apple.com/cz/product/MD824ZM/A/adapt%C3%A9r-lightning-30pinov%C3%BD-konektor-0.2-m
    TIGU
    TIGU --- ---
    HONCKA: Teď nikdo nečekal uvedení iPadu 4. Většina lidí se snaží zbavit 3ky za téměř stejnou cenu jako ji koupila. Nic je netlačí - jen touha mít nový kus. Buď si počkej a kup si 3ku (až spadne cena), nebo teď 4ku. Stejně na ten konektor budeš muset přejít.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Budu nastupovat v listopadu do nove prace, takze budu muset vratit sluzebniho ipada1, chci si poridit nejakyho nastupce, ma smysl si v mem pripade pockat na ipad 4 nebo staci ipad 3? Co me vadi na 4 je novy konektor, ze vlastnim celkem dost prislusenstvi, navic mam jeste iphone 4, takze bych musel mit vsude 2 verze konektoru (doma, prace, auto)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    FUJI_ITA: ja myslim, ze klasickej iPh s 3.5 palcem je uplne ok mini :D
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    FUJI_ITA: no pokud chces kreslit do neceho co pred zapecenim do finalu ma mit jiny zoom, nebo i rozliseni, ty hw overlays potrebujes. Pokud staci kreslit do "nizsiho" rozliseni, kdy si natvrdo zoomnes do podkladu, tak je samozrejme nepotrebujes. :)
    KICHI
    KICHI --- ---
    THE_BALROG: pokud ten jpg nahrajes do stejne adresarove struktury, jako si vytvari fotak, tak ti ho naimportuje taky
    CROSS
    CROSS --- ---
    SH_PANDA: mimochodem Things uměj načítat položky z Reminders, takže neni třeba je jen kvůli tomuhle opouštět. Jinak cloudsynchronizace Things je parádní, jak jsem bez toho mohl žít :-]
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    NICTUKU: btw. ted uz jenom cekam az uvedou iPhone mini :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    VFISA: mám ten kombinovanej v černý, usb jsem nezkoušel, sd čtečka funguje v pohodě. (Taky mám i originál, ale furt ho někde zapomínám.)
    VFISA
    VFISA --- ---
    MICKE: Ty cervene appky jsou jiz v nemilosti :)
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    NICTUKU: to me nenapalo ze je to takovej zapek, nerozumim jakej je rozdil v tom jesti vrstva obrazku v backroundu je roztazena nebo neni, cili pokud uz umi to ze kreslis pres tu vrstvu tak to roztazeni mi prijde jako malickost ale podle toho co pises se asi mejlim, jde o to ze by se pri tom scalingu (roztahovani a stahovani) musela obsah to vrstvy s kresbou trackovat(nektery slova mam problem pouzit česky asi provázat) na tu spodni?

docela by me zajimaly ty tvoje tři oříšky
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    VFISA: pekne. prestal som pouzivat Things a presiel som uz na systemovy Reminders, je to pohodlnejsie - v praci cez iCloud.com mozem pridavat tasky a nemusim otvart iXXX
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam