• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    HONCKA: videl jsem redukci na lightning na webu, takze by to nemel byt takovy problem. I kdyz je za svinskou cenu, muze to nejaky finance usetrit. :)
    Adaptér Lightning – 30pinový konektor (0,2 m) - Apple Store (Česká republika)
    http://store.apple.com/cz/product/MD824ZM/A/adapt%C3%A9r-lightning-30pinov%C3%BD-konektor-0.2-m
    TIGU
    TIGU --- ---
    HONCKA: Teď nikdo nečekal uvedení iPadu 4. Většina lidí se snaží zbavit 3ky za téměř stejnou cenu jako ji koupila. Nic je netlačí - jen touha mít nový kus. Buď si počkej a kup si 3ku (až spadne cena), nebo teď 4ku. Stejně na ten konektor budeš muset přejít.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Budu nastupovat v listopadu do nove prace, takze budu muset vratit sluzebniho ipada1, chci si poridit nejakyho nastupce, ma smysl si v mem pripade pockat na ipad 4 nebo staci ipad 3? Co me vadi na 4 je novy konektor, ze vlastnim celkem dost prislusenstvi, navic mam jeste iphone 4, takze bych musel mit vsude 2 verze konektoru (doma, prace, auto)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    FUJI_ITA: ja myslim, ze klasickej iPh s 3.5 palcem je uplne ok mini :D
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    FUJI_ITA: no pokud chces kreslit do neceho co pred zapecenim do finalu ma mit jiny zoom, nebo i rozliseni, ty hw overlays potrebujes. Pokud staci kreslit do "nizsiho" rozliseni, kdy si natvrdo zoomnes do podkladu, tak je samozrejme nepotrebujes. :)
    KICHI
    KICHI --- ---
    THE_BALROG: pokud ten jpg nahrajes do stejne adresarove struktury, jako si vytvari fotak, tak ti ho naimportuje taky
    CROSS
    CROSS --- ---
    SH_PANDA: mimochodem Things uměj načítat položky z Reminders, takže neni třeba je jen kvůli tomuhle opouštět. Jinak cloudsynchronizace Things je parádní, jak jsem bez toho mohl žít :-]
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    NICTUKU: btw. ted uz jenom cekam az uvedou iPhone mini :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    VFISA: mám ten kombinovanej v černý, usb jsem nezkoušel, sd čtečka funguje v pohodě. (Taky mám i originál, ale furt ho někde zapomínám.)
    VFISA
    VFISA --- ---
    MICKE: Ty cervene appky jsou jiz v nemilosti :)
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    NICTUKU: to me nenapalo ze je to takovej zapek, nerozumim jakej je rozdil v tom jesti vrstva obrazku v backroundu je roztazena nebo neni, cili pokud uz umi to ze kreslis pres tu vrstvu tak to roztazeni mi prijde jako malickost ale podle toho co pises se asi mejlim, jde o to ze by se pri tom scalingu (roztahovani a stahovani) musela obsah to vrstvy s kresbou trackovat(nektery slova mam problem pouzit česky asi provázat) na tu spodni?

docela by me zajimaly ty tvoje tři oříšky
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    VFISA: pekne. prestal som pouzivat Things a presiel som uz na systemovy Reminders, je to pohodlnejsie - v praci cez iCloud.com mozem pridavat tasky a nemusim otvart iXXX
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    FUJI_ITA: to, co pises s obrazkem si myslim, ze v updatu nenajdes. Je to problematika hardwarovych overlays, kdy si podklad bufferujes do jedny vrstvy a novou kresbu do dalsi vrstvy. Zelezo to umi, ale systemove tohle osetrit neni vubec prdel a stoji to sakra hodne usili. Mimojine proto spousta profi CGI softwaru vyzaduje hodne vyladenou profi grafiku. A ta neni vyjimecna zelezem, ale prave ovladaci. Otazka je jak toto bude chtit Apple nacpat do mainstremovych zarizeni. Diky tomu, ze napr. nvidia, ktera je na tomto poli leaderem, ma velky potize s vyvojem profi grafik i na pc poli, tak tim trpi i Apple se svym Os, ktery je mnohem uzavrenejsi, nez bezny vidle, apod. ... a tak je tam tezko rychle vyladit vsechny "features", ktery bezej treba na beznych pc masinach. Tim nechci Mac Os nijak hanit, ale diky tomu jak je kladen duraz na jeho stabilitu a mekky a rychly gui, je to pro vyvojare o dost tezsi.
    MICKE
    MICKE --- ---
    VFISA: proč máš některé červené?
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    FUJI_ITA: chtel jsem napsat co mi na iOSu vadi a co mi chybi a 3 veci, ktery me sraly nejvic jsem ted objevil, ze jdou a to hodne originalne!!! :D
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    VFISA: aaha, sorry, to mi vůbec nedošlo :)
    MICKE
    MICKE --- ---
    VFISA: jde to nějak editovat?
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    NICTUKU: taky se mi libi, jediny co doufam vyresi jsou veci jako ze kdyz pisu email s modem klavesnice na dva palce a email je dalsi (nebo pisu na sirku) casto se mi text schovava pod klavesnici a neposouva nahoru. Ergo zrovna vcera sem resil, mam dokument ve formatu jpg kterej sem chtel otevrit v nejaky aplikaci tuzkou do nej zakreslit poznamky a poslat emailem, otevrit obrazek jako podklad na kterej budu kreslit umi dost aplikaci problem je ten ze mi ho nedovoli roztahnout tak abych kreslil do detailu. Obavam se ze na tom mensim tohle bude jeste horsi pokud to nejakje update nevyresi
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    a do toho je to jednoznacne nejhezci zarizeni na trhu "placek".
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    Koukam na promo video na tema iPad Mini a krom klasickych velkohubych kydu je to fakt krasny zarizeni. Bal jsem se pred casem, ze to bude 16:9 reakce na konkurenci, ale tim, ze zalternovali iPad 2 ukazali, ze to ma hlavu a patu. Ulevili jak sobe, tak uzivatelum. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam