• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    lol
    Neuvěřitelné se stalo skutkem. Apple získal patent na obdélník se zakulacenými rohy! - Svět aplikací
    http://svetaplikaci.tyden.cz/neuveritelne-se-stalo-skutkem-apple-ziskal-patent-na-obdelnik-se-zakulacenymi-rohy/
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    RUDOLF: OT// nebyl byl lepší notebook na tohle použití?
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    RUDOLF: jo, na sklon to reagovat muze. Pravda.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NICTUKU: vím, slyšel jsem o nějakém software přítlaku, kdy to posílá informaci o tlaku bokem, ale teď stačí něco co se chová tak jak má a nemusím nic řešit..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HIDARI_LUPO: jojo .. rdp.. na mašině mám povolenej přístup do spousty sítí, který na úrovni VPN nemám.. navíc potřebuju používat jak webový rozhraní tak putty a občas jiný aplikace jako vsphere apod. Takže RDP je ideál a tahat do letadla noťas se mi nechce.. takže s klávesnicí jsem happy ale krysák k ovládání oken sedne ideálně...

a další tip bych bral na RDP klienta - kterýho koupit.. Ideálně nějakej unixák co musí lézt do putty a používá apple wireless klavír. Spousta RDP aplikací nepodporuje CTRL, takže nemůžu používat používat CTRL-C - při zabíjení tail -f.. Tak pokud víte o něčem s bezešvím uživatelským zážitkem budu rád. Ideálně do deseti euro. Na slepo se mi nakupovat nechce..
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    RUDOLF: k čemu by to bylo? Jinak rdp používáš co?
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    RUDOLF: prodavaj se stylusy, ale nepocitej s pritlakem.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    zdar, hledám spekulativní informaci:-)

občas se potřebuju připojit přes RDC ke kompu, když jsem mimo kancl. Dotek jde, ale napadlo mně, jestli někdo netuší za se v IOS nechystá pointer device podpora - když člověk připojí krysu. Případně tip na nějaký pero na tablet, kreslení plus klikání přes RDC do desktopu.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Já teda na smart cover nedám dopustit, tedy na „velkým“ iPadu. Neoprénovej futrál používám akorát v batohu při nějakým náročnějším cestování.
    AILAS
    AILAS --- ---
    TWARR: no mne na tom trochu vadí že to kreje jen displej, ale už zbývá jen smart case. Mám pouzdro do kterého se iPad zasouvá i takové robusnější otevírací a ani jedno není uplně ono.
    TWARR
    TWARR --- ---
    AILAS: me to prijde jako takovy nic. Ale asi ho dneska vemu. Need stojanek ;))
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    AILAS: to rozhodne ano. Ale jen ve specifickych oblastech jako jsou narocny aplikace. Tan. hry a gfx programy, ktery na tom zarizeni nameji smysl. Tzn. jen ty hry. A pak zbyva otazka kolik z uzivatelu na iPadu hraje graficky narocny hry.
    AILAS
    AILAS --- ---
    TWARR: nelibi se ti?
    KICHI
    KICHI --- ---
    KERB: dobre ze si pripomnel - malej (2r) si ted vyhraje s Build and play 3D.
    KERB
    KERB --- ---
    jak tu byla onehda rec o detech, tak silne doporucuju aplikaci Little Fox a Grolly. Oboji je NADHERNY! libit se to bude i dospelym
    TWARR
    TWARR --- ---
    AILAS: prave jsem byl pred chvili v istyleu a sel jsem pryc, protoze meli prave jen smart cover ;))
    AILAS
    AILAS --- ---
    NICTUKU: Ohledně těch nároků na výkon snad udělá něco ten rok, že to udělají třeba s A6 jako je teď 4. generace ale takhle malé. Jsem zvědavej.

TWARR: kolega si teď koupil smart cover a dneska jsem si s tím hrál. Pokud nevadí, že je chráněn jen display tak je to fajn obal. A drží fest.
    TWARR
    TWARR --- ---
    Jen ted hledat koser obaly na miniho je ojeb. Ale jsem hodne spoko.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    KERB: jo. Je to velikosti displaye. Rozdil v 1.8" je skara znat. Proto se mi ta velikost zda doslova idealni. Hardwarovy pozadavky porad stejny, tzn. takrka nulova investice do vyvoje do basickych komponentu. Designove spicka(obzvlast ergonomickej aspekt veci je to nejlepsi co je na trhu vubec k videni). Tzn. z myho uhlu pohledu je to fakt spickovej vyrobek.
    KERB
    KERB --- ---
    hele na tom ipadu mini jsem myslel ze ta absence retiny bude vetsi prusvih, vypada to docela v pohode, nic drastickyho, rekl bych ze rozhodne lip nez ipad 2, tam je to evidentni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam