• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    AILAS
    AILAS --- ---
    TWARR: no mne na tom trochu vadí že to kreje jen displej, ale už zbývá jen smart case. Mám pouzdro do kterého se iPad zasouvá i takové robusnější otevírací a ani jedno není uplně ono.
    TWARR
    TWARR --- ---
    AILAS: me to prijde jako takovy nic. Ale asi ho dneska vemu. Need stojanek ;))
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    AILAS: to rozhodne ano. Ale jen ve specifickych oblastech jako jsou narocny aplikace. Tan. hry a gfx programy, ktery na tom zarizeni nameji smysl. Tzn. jen ty hry. A pak zbyva otazka kolik z uzivatelu na iPadu hraje graficky narocny hry.
    AILAS
    AILAS --- ---
    TWARR: nelibi se ti?
    KICHI
    KICHI --- ---
    KERB: dobre ze si pripomnel - malej (2r) si ted vyhraje s Build and play 3D.
    KERB
    KERB --- ---
    jak tu byla onehda rec o detech, tak silne doporucuju aplikaci Little Fox a Grolly. Oboji je NADHERNY! libit se to bude i dospelym
    TWARR
    TWARR --- ---
    AILAS: prave jsem byl pred chvili v istyleu a sel jsem pryc, protoze meli prave jen smart cover ;))
    AILAS
    AILAS --- ---
    NICTUKU: Ohledně těch nároků na výkon snad udělá něco ten rok, že to udělají třeba s A6 jako je teď 4. generace ale takhle malé. Jsem zvědavej.

TWARR: kolega si teď koupil smart cover a dneska jsem si s tím hrál. Pokud nevadí, že je chráněn jen display tak je to fajn obal. A drží fest.
    TWARR
    TWARR --- ---
    Jen ted hledat koser obaly na miniho je ojeb. Ale jsem hodne spoko.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    KERB: jo. Je to velikosti displaye. Rozdil v 1.8" je skara znat. Proto se mi ta velikost zda doslova idealni. Hardwarovy pozadavky porad stejny, tzn. takrka nulova investice do vyvoje do basickych komponentu. Designove spicka(obzvlast ergonomickej aspekt veci je to nejlepsi co je na trhu vubec k videni). Tzn. z myho uhlu pohledu je to fakt spickovej vyrobek.
    KERB
    KERB --- ---
    hele na tom ipadu mini jsem myslel ze ta absence retiny bude vetsi prusvih, vypada to docela v pohode, nic drastickyho, rekl bych ze rozhodne lip nez ipad 2, tam je to evidentni
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    CROSS: kdyz to vidim ve srovnani, vidim hlavni rozdil v rozliseni. to je samozrejme hodne videt, ale jak sam pises, to rozliseni ma exponencialni naroky na gpu a tudiz i na konzumaci energie.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NICTUKU: ale Retina je prostě hezčí a líp se na to kouká. Na trojce se mi taky nevykresluje obsah pixel for pixel 2048x1536 (myslim třeba u webu a pod.), ale zobrazení je prostě lepší.

Jako problém u mini s retinou vidim spotřebu a tim pádem nutnost nacpat tam větší baterku. Na to jsem zvědavej.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    1024, pardon :)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    AILAS: tezko rict. Podle myho nazoru je rozliseni 1027/768 a velikosti displaye 7.9" naprosto dostatecny. Kdyz chci highrez, chci to na pracovni masine, ktera je na tom vykonnostne o dva rady vyse. :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    FUZZSTORTION: přihlásit ne, to je ok. Ale nějak to změnilo zobrazování aktualizaci
    AILAS
    AILAS --- ---
    NICTUKU: taky jsem si s ním hrál včera v datartu a je super. Tenký, lehký až to bude retina (pro ty co ji maj iPad 3) tak i úžasný.
    Jinak jsem byl překvapenej velikostí nového konektoru. V reklamách vypadal větší ale je skoro titěrný.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    VFISA: vcera jsme v iStyle sahli na iPad Mini a musim rict, ze je to fakt dobrej kus kovu. Na cesty naprosto dostatecny zarizeni.
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    iPad Mini je super, ten displej by potreboval retinu, ale tak si zkratka rok pockame. Neni to nejak vyrazne spatny, ale pokud mate nejake jine zarizeni (smartphone / tablet) s lepsim displejem, tak to uvidite.

Zarizeni je to ale vyborne!
    VFISA
    VFISA --- ---
    ja jsem teda z miniho nadsenej, nemit uplne novy 3.gen tak do nej jdu, takhle pockam na dalsi verzi miniho s retinou..
    laka me ale predstava nosit v kapse 64GB 3G model :)

btw. ohledne displaye:
    Think iPad Mini’s Screen Is Just Like iPad 2? Think Again | Cult of Mac
    http://www.cultofmac.com/199538/think-ipad-minis-screen-is-just-like-ipad-2-think-again/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam