• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    TWARR
    TWARR --- ---
    NICTUKU: a krom app storu, kterej se zkriplil ;))
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    CMLKA: chodi to jak ma, krom youtube, na ktery potrebujes externi aplikaci. Ale jinak je to uplne ok.
    KICHI
    KICHI --- ---
    CMLKA: klidne
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    pls mam si upgradovat na iOS6 nebo ne? mam iPad2 jako asi to ani nijak moc nepotrebuju, jen ze mi to tam furt otravne sviti...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AVALON_CZ: mac air by byl lepší.. ale na něj nemám, takže tak.. a mám to hlavně na konference, do letadla, do ruky na poznámky při exkurzi ale holt občas musím něco hasit, tak vytáhnu klávesnici a jedu..
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    lol
    Neuvěřitelné se stalo skutkem. Apple získal patent na obdélník se zakulacenými rohy! - Svět aplikací
    http://svetaplikaci.tyden.cz/neuveritelne-se-stalo-skutkem-apple-ziskal-patent-na-obdelnik-se-zakulacenymi-rohy/
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    RUDOLF: OT// nebyl byl lepší notebook na tohle použití?
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    RUDOLF: jo, na sklon to reagovat muze. Pravda.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NICTUKU: vím, slyšel jsem o nějakém software přítlaku, kdy to posílá informaci o tlaku bokem, ale teď stačí něco co se chová tak jak má a nemusím nic řešit..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HIDARI_LUPO: jojo .. rdp.. na mašině mám povolenej přístup do spousty sítí, který na úrovni VPN nemám.. navíc potřebuju používat jak webový rozhraní tak putty a občas jiný aplikace jako vsphere apod. Takže RDP je ideál a tahat do letadla noťas se mi nechce.. takže s klávesnicí jsem happy ale krysák k ovládání oken sedne ideálně...

a další tip bych bral na RDP klienta - kterýho koupit.. Ideálně nějakej unixák co musí lézt do putty a používá apple wireless klavír. Spousta RDP aplikací nepodporuje CTRL, takže nemůžu používat používat CTRL-C - při zabíjení tail -f.. Tak pokud víte o něčem s bezešvím uživatelským zážitkem budu rád. Ideálně do deseti euro. Na slepo se mi nakupovat nechce..
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    RUDOLF: k čemu by to bylo? Jinak rdp používáš co?
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    RUDOLF: prodavaj se stylusy, ale nepocitej s pritlakem.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    zdar, hledám spekulativní informaci:-)

občas se potřebuju připojit přes RDC ke kompu, když jsem mimo kancl. Dotek jde, ale napadlo mně, jestli někdo netuší za se v IOS nechystá pointer device podpora - když člověk připojí krysu. Případně tip na nějaký pero na tablet, kreslení plus klikání přes RDC do desktopu.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Já teda na smart cover nedám dopustit, tedy na „velkým“ iPadu. Neoprénovej futrál používám akorát v batohu při nějakým náročnějším cestování.
    AILAS
    AILAS --- ---
    TWARR: no mne na tom trochu vadí že to kreje jen displej, ale už zbývá jen smart case. Mám pouzdro do kterého se iPad zasouvá i takové robusnější otevírací a ani jedno není uplně ono.
    TWARR
    TWARR --- ---
    AILAS: me to prijde jako takovy nic. Ale asi ho dneska vemu. Need stojanek ;))
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    AILAS: to rozhodne ano. Ale jen ve specifickych oblastech jako jsou narocny aplikace. Tan. hry a gfx programy, ktery na tom zarizeni nameji smysl. Tzn. jen ty hry. A pak zbyva otazka kolik z uzivatelu na iPadu hraje graficky narocny hry.
    AILAS
    AILAS --- ---
    TWARR: nelibi se ti?
    KICHI
    KICHI --- ---
    KERB: dobre ze si pripomnel - malej (2r) si ted vyhraje s Build and play 3D.
    KERB
    KERB --- ---
    jak tu byla onehda rec o detech, tak silne doporucuju aplikaci Little Fox a Grolly. Oboji je NADHERNY! libit se to bude i dospelym
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam