• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    TWARR
    TWARR --- ---
    CROSS: tahle volba jo. ja resil problem s tim, ze ackoliv jsem byl connectlej na ap, tak to nic nedelalo. vtipny na tom bylo, ze to ukazovalo silu signalu jinak v listu wifin, nez ve stavovym nahore ...
    https://www.dropbox.com/s/fxismve52eo61cu/Photo%2012.11.12%2011%2058%2005.png
    CROSS
    CROSS --- ---
    KORDA: takhle je to cajk, podle mýho je každýmu jasný, co je tématem klubu. Ani se mi s tim nechtělo experimentovat. :-]

TWARR: forget this network ho neresetuje?
    TWARR
    TWARR --- ---
    obnova sitoveho nastaveni neresetuje ulozene heslo k wifine? tomu nerozumim.
    KORDA
    KORDA --- ---
    HIDARI_LUPO: Trochu si z toho dělám prdel. Změnim to...

Ostatně - nechcete někdo práva? Trochu to tu nestíhám korigovat...
    KICHI
    KICHI --- ---
    Btw k nazvu klubu - iPad 4 se ofiko jmenuje "iPad with Retina display" ....
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    HIDARI_LUPO: iPad new :>
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    nestacilo by dat do ty hlavicky jen iPad? :) pripadne iPad | iPad mini
    ARAON
    ARAON --- ---
    TWARR: Já reagoval na NICTUKU a YouTube aplikaci.
    TWARR
    TWARR --- ---
    ARAON: oficialni app od googlu na ipad není ne? Nic jiného než
    https://itunes.apple.com/cz/app/youtube/id544007664?mt=8 nevidím a ta je prtava
    ARAON
    ARAON --- ---
    TWARR: Já měl na mysli "tu officiální". Jinak osobně používam na iPadu Jasmine a na 3GSku web.
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    Včera jsem si poprvé chvilku hrál s iPadem MINI ... a je to tedy "mazlík" :) Pocitově v ruce jako Kindle čtečka, ale obrazovka skoro jako velký iPad. Rozdíl s Retinou pokud jsou vedle sebe poznat jde, ale žádná tragedie to není .. moc hezká věcička!!!
    TWARR
    TWARR --- ---
    ARAON: to není "ta" ale "ty" aplikace. A popravdě ja jsem třeba s mctube spokojenej.
    ARAON
    ARAON --- ---
    NICTUKU: Webová verze funguje líp, než ta aplikace...
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    ja teda schvalne neupdatuju kvuli google mapam na ktery jsem zvyklej, i kdyz ta jejich appka v iOSu 5 je dost omezena
    TWARR
    TWARR --- ---
    NICTUKU: a krom app storu, kterej se zkriplil ;))
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    CMLKA: chodi to jak ma, krom youtube, na ktery potrebujes externi aplikaci. Ale jinak je to uplne ok.
    KICHI
    KICHI --- ---
    CMLKA: klidne
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    pls mam si upgradovat na iOS6 nebo ne? mam iPad2 jako asi to ani nijak moc nepotrebuju, jen ze mi to tam furt otravne sviti...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AVALON_CZ: mac air by byl lepší.. ale na něj nemám, takže tak.. a mám to hlavně na konference, do letadla, do ruky na poznámky při exkurzi ale holt občas musím něco hasit, tak vytáhnu klávesnici a jedu..
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    lol
    Neuvěřitelné se stalo skutkem. Apple získal patent na obdélník se zakulacenými rohy! - Svět aplikací
    http://svetaplikaci.tyden.cz/neuveritelne-se-stalo-skutkem-apple-ziskal-patent-na-obdelnik-se-zakulacenymi-rohy/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam