• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    WERT
    WERT --- ---
    GASTR: vypnout zapnout?
    GASTR
    GASTR --- ---
    Čautepotřeboval bych poradit zničeho nic mě na ipadu 2 64gb přestal fungovat zvukale ne uplně hudba youtube a jedna hra jede ale u filmu upozornění a ani u klavesnice mě nejde zvuk koukal jsem do nastaveni zvukje zesílen projel jsem aplikaci po aplikaci vše zesílil a stále nic tak pokud někdo ví cos tím tak poraďte díky
    Ps.: přeinstalování beru až jako poslední možnost
    Díky všem předemza rady
    TWARR
    TWARR --- ---
    CROSS: tahle volba jo. ja resil problem s tim, ze ackoliv jsem byl connectlej na ap, tak to nic nedelalo. vtipny na tom bylo, ze to ukazovalo silu signalu jinak v listu wifin, nez ve stavovym nahore ...
    https://www.dropbox.com/s/fxismve52eo61cu/Photo%2012.11.12%2011%2058%2005.png
    CROSS
    CROSS --- ---
    KORDA: takhle je to cajk, podle mýho je každýmu jasný, co je tématem klubu. Ani se mi s tim nechtělo experimentovat. :-]

TWARR: forget this network ho neresetuje?
    TWARR
    TWARR --- ---
    obnova sitoveho nastaveni neresetuje ulozene heslo k wifine? tomu nerozumim.
    KORDA
    KORDA --- ---
    HIDARI_LUPO: Trochu si z toho dělám prdel. Změnim to...

Ostatně - nechcete někdo práva? Trochu to tu nestíhám korigovat...
    KICHI
    KICHI --- ---
    Btw k nazvu klubu - iPad 4 se ofiko jmenuje "iPad with Retina display" ....
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    HIDARI_LUPO: iPad new :>
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    nestacilo by dat do ty hlavicky jen iPad? :) pripadne iPad | iPad mini
    ARAON
    ARAON --- ---
    TWARR: Já reagoval na NICTUKU a YouTube aplikaci.
    TWARR
    TWARR --- ---
    ARAON: oficialni app od googlu na ipad není ne? Nic jiného než
    https://itunes.apple.com/cz/app/youtube/id544007664?mt=8 nevidím a ta je prtava
    ARAON
    ARAON --- ---
    TWARR: Já měl na mysli "tu officiální". Jinak osobně používam na iPadu Jasmine a na 3GSku web.
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    Včera jsem si poprvé chvilku hrál s iPadem MINI ... a je to tedy "mazlík" :) Pocitově v ruce jako Kindle čtečka, ale obrazovka skoro jako velký iPad. Rozdíl s Retinou pokud jsou vedle sebe poznat jde, ale žádná tragedie to není .. moc hezká věcička!!!
    TWARR
    TWARR --- ---
    ARAON: to není "ta" ale "ty" aplikace. A popravdě ja jsem třeba s mctube spokojenej.
    ARAON
    ARAON --- ---
    NICTUKU: Webová verze funguje líp, než ta aplikace...
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    ja teda schvalne neupdatuju kvuli google mapam na ktery jsem zvyklej, i kdyz ta jejich appka v iOSu 5 je dost omezena
    TWARR
    TWARR --- ---
    NICTUKU: a krom app storu, kterej se zkriplil ;))
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    CMLKA: chodi to jak ma, krom youtube, na ktery potrebujes externi aplikaci. Ale jinak je to uplne ok.
    KICHI
    KICHI --- ---
    CMLKA: klidne
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    pls mam si upgradovat na iOS6 nebo ne? mam iPad2 jako asi to ani nijak moc nepotrebuju, jen ze mi to tam furt otravne sviti...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam