• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WERT: podsvicenej display, touch, skvely rozliseni, epub format (kterejch mam stovky), vaha, cena, vydrz baterky asi tak zilionkrat vyssi. Sem lolek, ze kdyz mam tuhle moznost, tak v tom pripade nepotrebuju kupovat za 12 litru ipad? :)
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: ty ses dobrej lolek ;)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DRAGON: Měl jsem oba vedle sebe, Bookeen má trošku lepší displej (16 ledek oproti 4 v Kindlu, tudíž žádné problémy se světelnými skvrnami). Ale je jen na ePuby a já měl celou knihovnu v mobi.

A tady je slinosbíhavá reklama na Kindle.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WITTGENSTEIN: diky za odpoved, bookeen vypada skvele, asi do nej pujdu a ten iMini si rozmyslim :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DRAGON: Kindle Paperwhite + nejnovější Bookeen. Paperwhita jsem dostal jen díky švagrové, toho času ve Státech, zbytek světa si počká po Vánocích. Boží displej (s ledkama uvnitř, takže konečně si tím člověk může svítit cestou na záchod :)), konečně hezké fonty, Bookeen je navíc tak rychlý, že čtení PDF je konečně možné.
    Výrazně kompaktnější než iPad (ta trojka s retinou je i s pouzdrem fakt nechutně těžká), plus napojení na největší obchod s literaturou na světě (proti své vůli jsem tam utratil už 80 dolarů).

Na iPadu se mi líbala animace otáčení stránky, krásně kontrastní písmo, možnost číst bez rozsvícení lampičky + organizace kategorií knížek.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WITTGENSTEIN: TWARR: taky mam e-ink ctecku a prave mne uz trochu stve, jak ma pomalej procesor a precijen touch tablet se lip ovlada. Je uz neco v e-ink svete takhle pekne svizny s touch displayem, nevis(te)?
    TWARR
    TWARR --- ---
    SHARK: jb me fakt nezajima ;))
    WITTGENSTEIN: no ja ctu prave taky na kindlu, zkousel jsem nekolikrat ipad, ale proste pro me to neni.
    SHARK
    SHARK --- ---
    DRAGON: mam verzi cmda :)))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SHARK: a to je mozny jak?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    TWARR: Přečetl jsem na iPadu třeba celou Hru o trůny (cca 5000 sránek). Oči kupodivu nebolely. Moc se mi líbil font (Cochin); ty trulanti z Cupertina ho pochopitelně při dalším updatu iBooks vyhodili.
    Ale jinak teď víc knížek přečtu na Kindlu Paperwhite, to zas jo.
    SHARK
    SHARK --- ---
    TWARR: JB to resi, podsvetleni muzes stahnout az uplne na teple svetlo
    SHARK
    SHARK --- ---
    NICTUKU: ja GPS na mem ipadu2 mam a slot na sim nemam, hec
    TWARR
    TWARR --- ---
    ach jo, nepiste porad o te retine, ja chtel dvojku za toho miniho a ted furt nevim :D
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Na knížky je podle mne lepší retina, díky své ostrosti se na ní kouká příjemněji.
    WERT
    WERT --- ---
    no musim vam rict, ze ta retina... neni cesty zpet, to ze je to tezsi me velmi sere, ale bez retiny uz teda ani ranu, kdyz kouknu na iPad 2 prijde mi jak kdybych byl slepej nebo mel neco z vocima, nejde na to proste koukat :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    ja porad nechapu, jak na tom nekdo muze cist knizky. casopisy, komixy ok. ale knizky? me z toho dycky bolely oci. zlatej eink.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MANSIK: Využití čtení knih, nenáročná studijní práce... na to nepotrebujes zbytecne tezsi trojku. Bych do toho sel. Ale koukni se tu do bazaru, nekdo ho prodaval jeste levneji, myslim Kasumi
    MANSIK
    MANSIK --- ---
    Má smysl dát za novou dvojku tyto peníze v dnešní době, a nebo je lepší si připlatit za bazarový ipad 3 ? Využití čtení knih, nenáročná studijní práce... Díky. http://www.electroworld.cz/cms/s-MGesGQVpjoQAAAE7RE1oUWXd/zitra-nejlevn-jsi-ipad-na-trhu?scid=INT_BANNER_FP
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ale navigon ti proste cestu neukaze
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KINGRICHARD: funguje
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    hele a nefunguje nahodou u toho ipadu data a GPS tethering z iphonu? Nemuzu vyzkouset, ipad mini mi prijde az prisrti pondeli ale spousta lidi rika ze to funguje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam