• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CROSS
    CROSS --- ---
    HOLKA: vždyť jsi psala, že s jiným kabelem (od švagrové) to funguje? Už se v tom nějak ztrácím.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    DRAGON: Není rozbitej jen kabel.Nefunguje ani dock konektor.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HOLKA: nejde o prachy, ale o to, ze sis ten kabel rozbila (dite ho rozbilo), tak co jako resis? Proste si kup novej, poslal sem ti link na kabely za 2 dolary vcetne postovnyho, kdyz ti prijde original moc drahej. Taky trosku nechapu co jeste resis..
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Asi nevíte co s prachama, když mi vyčítáte, že se snažím zachránit co jde.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    To je super, to je jak Hercule Poirot. :) Nejdřív
    "Je možný, že koncovku trošku oslintal syn."

pak

"Obávám se že jeho zoubky na konektoru poznají."

a teď že nefunguje ani autonabíječka... jsem zvědavý, kam se to vyvine :)
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    VFISA: Jo ale nefunguje ani autonabíječka ty chytrej tak asi bude ještě problém někde jinde.
    VFISA
    VFISA --- ---
    HOLKA: holka nechápu co resis, kabel ti olizlo díte a je zkratovany, tak to přiznej a zahod to..

Moje přítelkyně je zase pravidelne hází do skleničky s vodou co ma u postele a řeším to objednávkami cca 3 kabelu do pul roku a je klid..
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Ahoj lidi kabel jsem si objednala novy, ale stejne by me zajimalo proc to prestalo nabijet. Kdyz se podivam do konektoru od nabelu jsou tam ctyri mista tmavsi, jakoby spalena. Proc z niceho nic prestalo jit napajeni. Mate nekdo zkusenost s reklamaci? Piste jsem zvedava.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    no jo, tak to byla asi fakt klika, no to cumim, tu ja nikdy nemivam moc :))
    4PTO
    4PTO --- ---
    DRAGON: mně tak přišly teď před měsícem..nutno říct že jindy ale všechno ok, takže závěry z jedné zásilky nedělám..
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    DRAGON: mas kliku... cina uz neni co bejvala :D
    i me prestal kabel nabijet, prozmenu fungovaly data :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    4PTO: to opravdu netusim, ale je nutny napsat, ze naposledy sem tam nakupoval tak pred rokem a pul, ty kabely porad fungujou..
    4PTO
    4PTO --- ---
    DRAGON: Z posledni varky 6ti ks mi 4 nesynchronizuji s ipd2 (v zadnem portu ani na jinem pc - pise mi to s nima nepodporovany hw) a 2 ani nenabijely. Jinak vzdycky slapaly. Leda by dodavali jiny pro iph a jiny pro ipad? Protoze s iph4 mi nektery kabely synchronizuji..
    CROSS
    CROSS --- ---
    Kabely jsou věčný i zde se opakující téma. Myslim, že se to i v tomhle klubu řešilo se závěrem, že za ty peníze i to riziko, že se to zlomí a pod., přestane / nebude fungovat, při nákupu z DX stojí. Akorát pokud je Holka úplně bez kabelu, tak na ten z DX si podle mojí zkušenosti docela počká, kór v tomhle období. Asi bych spíš hledal na Aukru.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEPH04: ja jich mam doma 6 a ani jeden nema problem :)
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    DRAGON: jenom bacha.. u nas v praci se tusim dva ze ctyr odporoucely.... prestaly nabijet.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    DRAGON: da grrreat OnToppic!!! Uz? :D :op
    CROSS
    CROSS --- ---
    MAAAT: 1. Jak si představuješ lepší zviditelnění? 2. Pošli mi svůj návrh krátkého popisu do pošty a uvidíme. Nemám čas na copywriting. :-]
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HOLKA: Dolar a pul, postovny do CR zdarma.

USB Data Cable for iPhone 4 - White (100cm-Length) - Free Shipping - DealExtreme
    http://dx.com/p/usb-data-cable-for-iphone-4-white-100cm-length-48590
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    4PTO: Obávám se že jeho zoubky na konektoru poznají, ale stavila se u mě švagrová s jejím kablíkem USB/30 pin a nabíjení funguje. Takže to odnesl jen ten 30 pin konektor. Kdyby měl někdo kablík na prodej ozvěte se mi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam