• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    VFISA
    VFISA --- ---
    HOLKA: holka nechápu co resis, kabel ti olizlo díte a je zkratovany, tak to přiznej a zahod to..

Moje přítelkyně je zase pravidelne hází do skleničky s vodou co ma u postele a řeším to objednávkami cca 3 kabelu do pul roku a je klid..
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Ahoj lidi kabel jsem si objednala novy, ale stejne by me zajimalo proc to prestalo nabijet. Kdyz se podivam do konektoru od nabelu jsou tam ctyri mista tmavsi, jakoby spalena. Proc z niceho nic prestalo jit napajeni. Mate nekdo zkusenost s reklamaci? Piste jsem zvedava.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    no jo, tak to byla asi fakt klika, no to cumim, tu ja nikdy nemivam moc :))
    4PTO
    4PTO --- ---
    DRAGON: mně tak přišly teď před měsícem..nutno říct že jindy ale všechno ok, takže závěry z jedné zásilky nedělám..
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    DRAGON: mas kliku... cina uz neni co bejvala :D
    i me prestal kabel nabijet, prozmenu fungovaly data :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    4PTO: to opravdu netusim, ale je nutny napsat, ze naposledy sem tam nakupoval tak pred rokem a pul, ty kabely porad fungujou..
    4PTO
    4PTO --- ---
    DRAGON: Z posledni varky 6ti ks mi 4 nesynchronizuji s ipd2 (v zadnem portu ani na jinem pc - pise mi to s nima nepodporovany hw) a 2 ani nenabijely. Jinak vzdycky slapaly. Leda by dodavali jiny pro iph a jiny pro ipad? Protoze s iph4 mi nektery kabely synchronizuji..
    CROSS
    CROSS --- ---
    Kabely jsou věčný i zde se opakující téma. Myslim, že se to i v tomhle klubu řešilo se závěrem, že za ty peníze i to riziko, že se to zlomí a pod., přestane / nebude fungovat, při nákupu z DX stojí. Akorát pokud je Holka úplně bez kabelu, tak na ten z DX si podle mojí zkušenosti docela počká, kór v tomhle období. Asi bych spíš hledal na Aukru.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEPH04: ja jich mam doma 6 a ani jeden nema problem :)
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    DRAGON: jenom bacha.. u nas v praci se tusim dva ze ctyr odporoucely.... prestaly nabijet.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    DRAGON: da grrreat OnToppic!!! Uz? :D :op
    CROSS
    CROSS --- ---
    MAAAT: 1. Jak si představuješ lepší zviditelnění? 2. Pošli mi svůj návrh krátkého popisu do pošty a uvidíme. Nemám čas na copywriting. :-]
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HOLKA: Dolar a pul, postovny do CR zdarma.

USB Data Cable for iPhone 4 - White (100cm-Length) - Free Shipping - DealExtreme
    http://dx.com/p/usb-data-cable-for-iphone-4-white-100cm-length-48590
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    4PTO: Obávám se že jeho zoubky na konektoru poznají, ale stavila se u mě švagrová s jejím kablíkem USB/30 pin a nabíjení funguje. Takže to odnesl jen ten 30 pin konektor. Kdyby měl někdo kablík na prodej ozvěte se mi.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Prosim o upravu textu na nastence o muj-ipad.cz. Snad jsem si uz vyslouzil jiny lepsi status.. :) Ocenil bych i lepsi zviditelneni..
    4PTO
    4PTO --- ---
    HOLKA: první to zkus na tu záruku. O slintání syna jim neříkej ;)
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Nemáte někdo v iOpravně známého? Předem díky.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Ahoj lidi,
    prosím poraďte mi. Mám iPad 3 32 GB 3G a odesla mi nabíječka. Konkrétně 30 pin. koncovka vypadá jako by ve vnitř byla na pár místech tmavá a i dock konector nevypadá uplně čistě. Co se mohlo stát? iPad je v záruce tak se chci zeptat zda uznávají reklamaci a nebo se budou vymlouvat na špatné zacházení. Na natu jsem četla, že může jít o oxidaci kontaktů. Je možný, že koncovku trošku oslintal syn. Prosím písněte mi urgent. Dle ceníku opraven 2500,- fakt nemám. Nějaká rada?
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Mate nekdo zkusenost s timto nebo podobnym drzakem na iPad? (prisavka nebo radsi ramecek pro iPad, do ktereho se zacvakne, na druhe strane bud tezka pevna zakladna nebo take prisavka nebo sviraci packy)
    Review: XFLEX - A Handy Flexible Stand for Your iPad | MacTrast
    http://www.mactrast.com/2012/12/review-xflex-a-handy-stand-for-your-ipad/
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    SMALLRICCIO: v mp4 je možné titulky přidat softwarove - je pak mozne je zapnout ci vypnout nebo jich pridat vice.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    SMALLRICCIO: ono je faktem, ze maly rozliseni by mel zvladat kazdy prehravac. Je to prave problem jen pri mensim hd(a vys samozrejme) napriklad a troufnu si rict, ze full, progressive hd, neboli 1920x2080, uz neda lecjakej player(pricemz ta .mp4 porad bez problemu). Tzn. zalezi na matrosi, v cem to clovek ma. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam