• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    25 Best iPhone and iPad Games of 2012 - Metacritic
    http://www.metacritic.com/feature/best-ios-games-of-2012
    AILAS
    AILAS --- ---
    KASUMI: Nejsou to spíš ty iCloud tabs? Ty po týdnu (pokud Safari neohlásí že je stále má někde otevrné) mizí.
    ROBBIMAN
    ROBBIMAN --- ---
    6.0.2 je jen pro iph 5 a ipad mini
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HIDARI_LUPO: mne to nenabizi aktualizaci, tze 601
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    KASUMI: asi vypadky icloudu, existuje uz ale 6.0.2
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    stava se mi takovej problem, nevite nekdo prosim proc a jak tomu zabranit?
    mam novej iph i ipad, oboje 6.0.1
    mam bookmarks, na obou zarizenich stejne, syncuji se (asi)
    obcas, znicehonic, mi na ipadu ty zalozky KOMPLET zmizi
    zustane historie, ale bookmarks nejsou.. a to zadny zarizeni vubec nepripojim k itunes.. po dnu to treba zase naskoci zpatky.. nechapu.. v nastaveni NIC rucne nemenim..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CHILDINTIME: jako je to ulet, pac ja s tema kabelama nabijel uz dva ipody, tri iphony a jednoho ipada a nikdy nic, dokonce sem tim dobijel externi baterky na iphona z ciny a to teda dobijet cinskym kabelem cinsky zarizeni, to je stejnej prusvih jako kdyz do google vyhledavace das hledat slovo google!
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    DRAGON: taky jsem tomu nemoh verit..doufal jsem, ze to je treba jenom baterka, ktera se chovala divne obcas..ale vzal jsem to do servisu a rekli, ze je poskozena deska tak ze plnou baterku vybije za 5minut a je to neopravitelny. Takze ted jsem strasne podezrivavej, mozna zbytecne.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CHILDINTIME: ok, je dost mozny, ze lidi v mym okoli maj dobry vibrace, ze by kabel znicil device slysim ted od tebe poprvy..
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    DRAGON: myslim, ze se spis snazil naznacit ze tem kabelum nejde moc verit, ja uz jsem si kvuli blby kombinaci kabelu a autonabijecky jeden iphone kompletne znicil a od ty doby se snazim jet jenom origo..mozna si mel doted stesti, ale jak pisu TIGU, nektery neorigo kabely jsou tak odflaknuty ze maj klidne blbe poradi pinu nebo tak neco a stat se muze cokoliv. Tak jsem mel vetsinu kabelu z dealextreme, nez jsem prisel o telefon. ..takze o ty dva dolary nejde.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TIGU: zas na druhou stranu, proc ho nekoupit, kdyz te to stoji dva dolary a pripadne ho vyhodis, kdyz to nepojede. Je imho zbytecny za nej davat 500.
    TIGU
    TIGU --- ---
    Kabely, ktere se casto v ruznych neoficialnich prodejnach prodavaji jako "originalni" s nimi casto maji spolecny jen vzhled. Tyto kabely casto nenabijeji, nebo nesyncuji. Pokud ipad fungoval s origo kabelem a ted s "novym" nefunguje, mozna je problem opet v kabelu. Nicmene to se tu resi permanentne. Kdyz jeden koupi kabel z ciny za dolar, nemuze se pak divit, ze je nefunkcni :) po tom, co jsem si jeden takovy kabel rozdelal a zjistil, ze cinanovi s pajkou poradi pinu nic nerika a ze jsou klidne 2 a vice spojeny v jeden, radeji si ty kabely alespon propipam ;) usetrit par stovek rocne a pripadne riskovat zarizeni za 10+k mi za to opravdu nestoji.
    CROSS
    CROSS --- ---
    HOLKA: vždyť jsi psala, že s jiným kabelem (od švagrové) to funguje? Už se v tom nějak ztrácím.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    DRAGON: Není rozbitej jen kabel.Nefunguje ani dock konektor.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HOLKA: nejde o prachy, ale o to, ze sis ten kabel rozbila (dite ho rozbilo), tak co jako resis? Proste si kup novej, poslal sem ti link na kabely za 2 dolary vcetne postovnyho, kdyz ti prijde original moc drahej. Taky trosku nechapu co jeste resis..
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Asi nevíte co s prachama, když mi vyčítáte, že se snažím zachránit co jde.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    To je super, to je jak Hercule Poirot. :) Nejdřív
    "Je možný, že koncovku trošku oslintal syn."

pak

"Obávám se že jeho zoubky na konektoru poznají."

a teď že nefunguje ani autonabíječka... jsem zvědavý, kam se to vyvine :)
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    VFISA: Jo ale nefunguje ani autonabíječka ty chytrej tak asi bude ještě problém někde jinde.
    VFISA
    VFISA --- ---
    HOLKA: holka nechápu co resis, kabel ti olizlo díte a je zkratovany, tak to přiznej a zahod to..

Moje přítelkyně je zase pravidelne hází do skleničky s vodou co ma u postele a řeším to objednávkami cca 3 kabelu do pul roku a je klid..
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Ahoj lidi kabel jsem si objednala novy, ale stejne by me zajimalo proc to prestalo nabijet. Kdyz se podivam do konektoru od nabelu jsou tam ctyri mista tmavsi, jakoby spalena. Proc z niceho nic prestalo jit napajeni. Mate nekdo zkusenost s reklamaci? Piste jsem zvedava.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam