• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    _PETE_
    _PETE_ --- ---
    4PTO:
    HIDARI_LUPO: Ok, díky. Teď jsem zkusil Oplayer a vše vypadá funkčně.
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    :)))

AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Muzete mi nekdo prosim poradi jak vyresit nasledujici problem. Blika mi televize i monitor pri pripojeni iPadu. HDMI ani na monitoru ani na televizi nastavovat moc nejde. http://youtu.be/z_tWYLXceu4
    4PTO
    4PTO --- ---
    _PETE_: v goodplayeru mi jedou
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    _PETE_: ja si nekdy titulky musim prevest do spravneho kodovani...nevim jak to resite ostatni?
    _PETE_
    _PETE_ --- ---
    Můžete někdo doporučit nějaký media player, který si poradí s českými titulky v samostantném souboru? Teď jsem zkoušel PlayerXtreme, který titulky zvládá, ale ne českou diakritiku v nich :-/
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    mam zvlastni problem, skoro vsechnu hudbu mam na macu pres iTunes match na cloudu, kdyz sem u kompu a chci cokoliv prehrat funguje to skvele, kliknu zacne stahovat a hraje, pres ipad a remote zahlasi: The song "xxxx" could not be played becouse the original file could not be found.

neresil ste to nekdo, pouzivam remote casto a tohle me stve
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    HONCKA: nova G-shock od casia s BT 4 umi sparovat s iphonem a ipadem a kdyz se od nej vzdalis zacnou vibrovat
    ARAON
    ARAON --- ---
    HONCKA: Face Time?
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    HONCKA: nebo si ho davat na stejny mista :) kdysi existovala takova vec ze se pisklo a ono to pipalo :) treba to zase bude potreba xD
    VFISA
    VFISA --- ---
    HONCKA: voice call?
    TIGU
    TIGU --- ---
    HONCKA: Find my iPhone?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    mam ipad mini 3g celkem casto ho hledam po byte, existuje nejaka app, kde bych si ho mohl napr pres iphone prozvonit?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    JAYKOB: reklamovali jsme tak iphone a reklamace byla uznána. Dodám, že oprávněně, telefon nevydržel ani den, vyměněný v pohodě.
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Tak uz jsem muj problem zdokumentoval. Prosim poradte Check out this video on YouTube:

http://youtu.be/z_tWYLXceu4

SCHIZMA
    SCHIZMA --- ---
    dotaz ke Keynote - když připojím k ipodu projektor, uvidím na "interním" displeji presenter notes? (iPad 1)
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    JAYKOB: urcite to stoji za pokus
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    Zdravim, pozadal bych vas o radu. Cca pred mesicem jsem reklamoval iPad 3. gen. kvuli viditelnemu LED backlightu na jedne strane iPadu, servis mi zavadu uznal a vyresil ji vymenou za novy kus (3.gen.). Potud bylo vse v poradku, ovsem po delsi dobe pouzivani jsem si vsimnul, ze baterka nevydrzi ani zdaleka stejny cas jako to byvalo u predchoziho iPadu a velice rychle se vybiji. Mam pocit jako by to byl nejaky spatne skladovany lezak, par znaku tu je napr. mel predinstalovany ios 5.1.1. a dle model no. pochazi z Velke Britanie. V kontrastu s reklamaci iPodu Touch (4.gen.), ktery mi byl vymenen take za novy kus je to frustrujici. Ten byl dle model no. ze Svycarska (hraje hlasiteji) a take byl oproti iPadu skvele zabalen s predinstalovany nejnovejsim iOS a slape opravdu jak hodinky. Ma otazka tedy zni - Da se reklamovat iPad kvuli vysoce podprumerne vydrzi baterie u noveho zarizeni ? Mam sanci, ze mi bude reklamace integrovane baterie uznana ?
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    ano na iPad mam stejnou redukci z iPadu na HDMI. Ale ani macBook to nerozchodi. Dela to stejne problikavani jak na TV tak na monotoru. predvedu na Youtube hned jak to natocim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam