• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    4PTO
    4PTO --- ---
    _PETE_: v goodplayeru mi jedou
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    _PETE_: ja si nekdy titulky musim prevest do spravneho kodovani...nevim jak to resite ostatni?
    _PETE_
    _PETE_ --- ---
    Můžete někdo doporučit nějaký media player, který si poradí s českými titulky v samostantném souboru? Teď jsem zkoušel PlayerXtreme, který titulky zvládá, ale ne českou diakritiku v nich :-/
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    mam zvlastni problem, skoro vsechnu hudbu mam na macu pres iTunes match na cloudu, kdyz sem u kompu a chci cokoliv prehrat funguje to skvele, kliknu zacne stahovat a hraje, pres ipad a remote zahlasi: The song "xxxx" could not be played becouse the original file could not be found.

neresil ste to nekdo, pouzivam remote casto a tohle me stve
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    HONCKA: nova G-shock od casia s BT 4 umi sparovat s iphonem a ipadem a kdyz se od nej vzdalis zacnou vibrovat
    ARAON
    ARAON --- ---
    HONCKA: Face Time?
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    HONCKA: nebo si ho davat na stejny mista :) kdysi existovala takova vec ze se pisklo a ono to pipalo :) treba to zase bude potreba xD
    VFISA
    VFISA --- ---
    HONCKA: voice call?
    TIGU
    TIGU --- ---
    HONCKA: Find my iPhone?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    mam ipad mini 3g celkem casto ho hledam po byte, existuje nejaka app, kde bych si ho mohl napr pres iphone prozvonit?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    JAYKOB: reklamovali jsme tak iphone a reklamace byla uznána. Dodám, že oprávněně, telefon nevydržel ani den, vyměněný v pohodě.
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Tak uz jsem muj problem zdokumentoval. Prosim poradte Check out this video on YouTube:

http://youtu.be/z_tWYLXceu4

SCHIZMA
    SCHIZMA --- ---
    dotaz ke Keynote - když připojím k ipodu projektor, uvidím na "interním" displeji presenter notes? (iPad 1)
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    JAYKOB: urcite to stoji za pokus
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    Zdravim, pozadal bych vas o radu. Cca pred mesicem jsem reklamoval iPad 3. gen. kvuli viditelnemu LED backlightu na jedne strane iPadu, servis mi zavadu uznal a vyresil ji vymenou za novy kus (3.gen.). Potud bylo vse v poradku, ovsem po delsi dobe pouzivani jsem si vsimnul, ze baterka nevydrzi ani zdaleka stejny cas jako to byvalo u predchoziho iPadu a velice rychle se vybiji. Mam pocit jako by to byl nejaky spatne skladovany lezak, par znaku tu je napr. mel predinstalovany ios 5.1.1. a dle model no. pochazi z Velke Britanie. V kontrastu s reklamaci iPodu Touch (4.gen.), ktery mi byl vymenen take za novy kus je to frustrujici. Ten byl dle model no. ze Svycarska (hraje hlasiteji) a take byl oproti iPadu skvele zabalen s predinstalovany nejnovejsim iOS a slape opravdu jak hodinky. Ma otazka tedy zni - Da se reklamovat iPad kvuli vysoce podprumerne vydrzi baterie u noveho zarizeni ? Mam sanci, ze mi bude reklamace integrovane baterie uznana ?
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    ano na iPad mam stejnou redukci z iPadu na HDMI. Ale ani macBook to nerozchodi. Dela to stejne problikavani jak na TV tak na monotoru. predvedu na Youtube hned jak to natocim.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    AMIKOSA: tak v tom případě něco z toho "auto" nastavení změnit..
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    AMIKOSA: a mas vsude stejnou redukci?
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    AVALON_CZ: No to ale mam:( dela mi to stejne i na monitoru. Jeste natocim video s monitorem a predvedu na youtube. Ale jsem ted mimo. Uz me to stve.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    AMIKOSA: koukni na nastavení HDMI na telce.. vše by mělo být na "auto"
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Mam problem se spojenim IPodu(ale i macBooku) s TV a monitorem pres HDMI. U iPadu mi to pise ze konvertor je nepodporovan a u macu to nepise samo sebou nic. Mame v praci projektor a na tom oba zobrazuji bez problemu. Nemate reseni? Spatny kabel nebo co je za problem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam