• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    GURBON
    GURBON --- ---
    MATESISKO: mno po chvili hrani se mi to podarilo zoomnout tak ze mam jednu ikonu prez celou plochu a nejsem schopnej to dostat zpatky :D Nicmene jestli zoom chapu spravne tak pokud si z takhle nazoomovany plochy pusti video bude ho mit nazoomovany taky (?)
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    GURBON: Zoom, ktery jde pres ty nastaveni zapnout, nestaci? Preskinovat to bohuzel nepujde.
    CROSS
    CROSS --- ---
    GURBON: pokud je mi známo, nic jako „skin“ na iOS, který by tohle uměl, neexistuje. Ergonomie systému je nastavená dost natvrdo, kromě systémových funkcí toho Zpřístupnění.
    GURBON
    GURBON --- ---
    NICTUKU: sice tam nejaky moznosti jsou ale rozhodne s tim nedosahnu vysledku kterej potrebuju. Spis sem si predstavoval neco jako skin ( nebo jak se tomu u macu rika) u kteryho pujdou nastavit takhle hranicni parametry.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    GURBON: v nastaveni je polozka Obecne a v ni je Zpristupneni. Zkus tam. Mel bys tam najit vse snad ...
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ahoj, prosim o radu.
    Jeden z nasich zakazniku je po nemoci upoutan na luzko a s velice omezenou pohyblivosti. Dostal od kamarada iPad retina ale ma velky problem s ovladanim. Snazim se vygooglovat zpusob jak mu vse co nejvice zjednodusit. Predstava je asi takova ze by potreboval tak 3 velky ikony prez celej display pod kterymi by nasel filmy/hudbu/ctene knihy. Pod tim by mel na jedno kliknuti velkopismeny seznam toho co na padu ma a pri spusteni uz by nebyl dotazovan prtavymi dialogy jestli chce danou vec prehrat od zacatku a podobne. Ovladani hlasem bohuzel taky nepripada prilis v uvahu.
    Byl by mi nekdo z vas schopen poradit jak na to a jestli neceho takoveho vubec lze dosahnout? Ja sem osobne hodne neApploidni tak moc nevim kudy kam.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    HONCKA: nemam. Ale vypada to zajimave.
    ARAON
    ARAON --- ---
    ONDRASEEEK: Oki. Dík. Vyzkouším.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    ARAON: vzdy se syncujou, ukladaji se so backupu, proto to tolika trva... mel by sis fotky pretahnout jinam z Camera rollu a syncovat je zpet do Photo library... voser, ale zrychlilo mi to o dost cely sync.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    THE_BALROG: ono je taky otazka, kolik z toho je pokryto ruznymi "patenty"
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    HONCKA: škoda, že ten koncept je už skoro rok starej a v Apple nic z toho pořád nevyužili :/
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    NICTUKU: jestli mas JB, tak skvelej tweak je Swipeselection
    SwipeSelection Cydia Tweak Review - Edit Text By Using Gestures to Move Cursor (Paid) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=tpOoltq0-_o
    ARAON
    ARAON --- ---
    ONDRASEEEK: Fotek tam mám hafo, ale fotky nesynchronizuju, takže to by nemělo tem čas prodlužovat. Nebo jo?
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    ARAON: sync trva roky, kdyz mas hodne fotek v camera roll... kdyz je presunes a pak syncujes, je to razdva... tedy alespon moje zkusenost...
    ARAON
    ARAON --- ---
    DRAGON: iTunes se rozhodně zrychlily. Speciálně od poslední verze. Ovšem i tak je třeba projíždění seznamu aplikací (mám jich tam něco kolem 400) cukavé peklo, kdy iTunes nestíhají ani načítat ikonky. A synchronizace stále trvá roky. Počítačem to rozhodně není. Jako profesionální 3D grafik vážně nemám žádnou šunku a i těch 16GB paměti by mohlo stačit. Nezbývá než předpokládat, že iTunes na Win7 64 stále stojí za starou bačkoru.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    no, i kdyz, lupa je dost nevyladena. Jsou mista kde nereague na posuv ve slove mezi pismeny. Zlaty jednoduchy reseni s jednoduchym tapnutim ...
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    THE_BALROG:
    CROSS:

Diky a omlouvam se za svou hloupost. :) Odvolaaavaaam co jsem odvolal a slibuji co jsem sliibil! Krasomilko, pojd me nakopat do prdele!
    TIGU
    TIGU --- ---
    Já teda automatické návhy/opravy/etc ... nepoužívám a mám je vypnuté - nic mi tedy nevyskakuje a můžu rovnou opravovat.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NICTUKU: jen pro jistotu CROSS
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam