• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    GURBON: Zoom, ktery jde pres ty nastaveni zapnout, nestaci? Preskinovat to bohuzel nepujde.
    CROSS
    CROSS --- ---
    GURBON: pokud je mi známo, nic jako „skin“ na iOS, který by tohle uměl, neexistuje. Ergonomie systému je nastavená dost natvrdo, kromě systémových funkcí toho Zpřístupnění.
    GURBON
    GURBON --- ---
    NICTUKU: sice tam nejaky moznosti jsou ale rozhodne s tim nedosahnu vysledku kterej potrebuju. Spis sem si predstavoval neco jako skin ( nebo jak se tomu u macu rika) u kteryho pujdou nastavit takhle hranicni parametry.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    GURBON: v nastaveni je polozka Obecne a v ni je Zpristupneni. Zkus tam. Mel bys tam najit vse snad ...
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ahoj, prosim o radu.
    Jeden z nasich zakazniku je po nemoci upoutan na luzko a s velice omezenou pohyblivosti. Dostal od kamarada iPad retina ale ma velky problem s ovladanim. Snazim se vygooglovat zpusob jak mu vse co nejvice zjednodusit. Predstava je asi takova ze by potreboval tak 3 velky ikony prez celej display pod kterymi by nasel filmy/hudbu/ctene knihy. Pod tim by mel na jedno kliknuti velkopismeny seznam toho co na padu ma a pri spusteni uz by nebyl dotazovan prtavymi dialogy jestli chce danou vec prehrat od zacatku a podobne. Ovladani hlasem bohuzel taky nepripada prilis v uvahu.
    Byl by mi nekdo z vas schopen poradit jak na to a jestli neceho takoveho vubec lze dosahnout? Ja sem osobne hodne neApploidni tak moc nevim kudy kam.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    HONCKA: nemam. Ale vypada to zajimave.
    ARAON
    ARAON --- ---
    ONDRASEEEK: Oki. Dík. Vyzkouším.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    ARAON: vzdy se syncujou, ukladaji se so backupu, proto to tolika trva... mel by sis fotky pretahnout jinam z Camera rollu a syncovat je zpet do Photo library... voser, ale zrychlilo mi to o dost cely sync.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    THE_BALROG: ono je taky otazka, kolik z toho je pokryto ruznymi "patenty"
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    HONCKA: škoda, že ten koncept je už skoro rok starej a v Apple nic z toho pořád nevyužili :/
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    NICTUKU: jestli mas JB, tak skvelej tweak je Swipeselection
    SwipeSelection Cydia Tweak Review - Edit Text By Using Gestures to Move Cursor (Paid) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=tpOoltq0-_o
    ARAON
    ARAON --- ---
    ONDRASEEEK: Fotek tam mám hafo, ale fotky nesynchronizuju, takže to by nemělo tem čas prodlužovat. Nebo jo?
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    ARAON: sync trva roky, kdyz mas hodne fotek v camera roll... kdyz je presunes a pak syncujes, je to razdva... tedy alespon moje zkusenost...
    ARAON
    ARAON --- ---
    DRAGON: iTunes se rozhodně zrychlily. Speciálně od poslední verze. Ovšem i tak je třeba projíždění seznamu aplikací (mám jich tam něco kolem 400) cukavé peklo, kdy iTunes nestíhají ani načítat ikonky. A synchronizace stále trvá roky. Počítačem to rozhodně není. Jako profesionální 3D grafik vážně nemám žádnou šunku a i těch 16GB paměti by mohlo stačit. Nezbývá než předpokládat, že iTunes na Win7 64 stále stojí za starou bačkoru.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    no, i kdyz, lupa je dost nevyladena. Jsou mista kde nereague na posuv ve slove mezi pismeny. Zlaty jednoduchy reseni s jednoduchym tapnutim ...
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    THE_BALROG:
    CROSS:

Diky a omlouvam se za svou hloupost. :) Odvolaaavaaam co jsem odvolal a slibuji co jsem sliibil! Krasomilko, pojd me nakopat do prdele!
    TIGU
    TIGU --- ---
    Já teda automatické návhy/opravy/etc ... nepoužívám a mám je vypnuté - nic mi tedy nevyskakuje a můžu rovnou opravovat.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NICTUKU: jen pro jistotu CROSS
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    NICTUKU: normálně stačí dlouhý stisk na slovo, objeví se lupa, ty umístíš kurzor za překlep, a backspacem smázneš a opravíš.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    TIGU: mne vadi nemoznost, pri psani v iOS zarizenich, editovat rychle text. Pro priklad upisu se ve slove a dlouhym stiskem musim vyvolat tu "prihradku"??? nebo co to je???, abych vybral cele slovo a pak tu "prihradku" orazit jen na to chybne pismeno, abych ho opravil. Upozornim, ze T9 me nezajima a nehodlam ji pouzivat. Uz proto, ze ucit ten slovnik nehodlam. Jednoduse receno me neskutecne sere nemoznost jednoduchyho tapu kamkoliv doprostred slova s moznosti opravy.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VFISA: tak ja rikam uprimne co si myslim, apple beru jako shit, ale mobilni divizi maj fajn. Jediny co mi na tom vadilo bylo to, ze na ms platforme byly iTunes opravdu nepouzitelni ve vetsine hw konfiguracich. Ted uz se mi nestalo hodne hodne mesicu, ze by mi nekdy spadly nebo neudelaly, co potrebuji. Evidentne vyhazeli programatory a nabrali nekoho schopnyho. A proc to nepochvalit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam