• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    PECH: muj-ipad.cz
    _PETE_
    _PETE_ --- ---
    _PETE_: tak zase jsem krivdil ceske poste. Prislo to dnes :-)
    PHOB
    PHOB --- ---
    AVALON_CZ: a to pockej na 7 :) navic jak se prohodi, tak to docela dost zamicha a clovek se kolikratp ristihne, jak premysli, coze ? :))))
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    PHOB: dojel jsem to zatím k dělení na 5 druhů a to už je docela mazec :)
    PHOB
    PHOB --- ---
    AVALON_CZ: diky :) predam dal klukum. Myslim, ze v dobe dnesnich running apod her, je tohle trosku neco jineho. Me osobne zase chybi profily hracu, protoze by chtela parit aj draha polovicka. a takhle musi uz obtiznejsi levely :).
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    PHOB: paráda! Koupil jsem plnou. Jen na iPhone překážej ty notifikace o achievementech během hry.. rušej. Ideálně je zobrazit až po skončení kola.
    PHOB
    PHOB --- ---
    jinak sorry za OT, ale musim se pochlubit :) kluci konecne dodelali gamesku, do ktere sem mel cest delat grafiku, vcelku navykova zalezitost...

Sortee - Spot it, sort it!
    http://www.sorteegame.com/

podporte vyvoj :) verze je zdarma, pak je mozno dokoupit full game :) pribudou dalsi a dalsi trubky, je to pak dost mazec, trosku jina vec, nez se ted porad dela...

kdyby mel nekdo problem, tka klidne me smazte :)... ;]
    thnx
    PHOB
    PHOB --- ---
    _PETE_: no prave, me zarazi spis pristup ceske posty, ktera je lina dat listek do schranky, nereknu, kdyby se stalo jednou... ale uz nekolikrat a pak prisla az po 10ti dnech, kdy jim to tam lezelo upominka, nebo neprisla vubec... :/
    uvidim, poseckam do pondelka, a pak pisu na DX... a uvidime co se bude dit... ale sem z toho smutny :(
    _PETE_
    _PETE_ --- ---
    PHOB: Já jsem na tom pro tentokrát docela podobně. Už čekám 20 dní a stále nic. Rešil jsem se známým a říkal, že mu to bez keců poslali hned znova, když jim napsal a pak přišlo. V těhle věcech se bojim český pošty. Kdykoliv přijde něco co by se jen tak tak mohlo vejít do schránky, tak to tam narvou hlava nehlava a případně to někdo sebere rovnou ze schránky, nebo to zůstane v rukách pošťačky a následně u ní doma. Přecijen belíček airmail z hongkongu vypadá lákavě. Ale samorřejmě třeba to taky tak neni a křivdim jim žejo.
    PHOB
    PHOB --- ---
    _PETE_: ty o, tak mesic pryc. a ja porad cekam :(
    PECH
    PECH --- ---
    MAAAT: Kde?
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Kdybyste meli zajem si zasoutezit o kredit 30 Euro, tak na mujiPadu sem spustil soutez..
    DUKED
    DUKED --- ---
    THE_BALROG: my data mgr je tvuj pritel;)
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    iOS 6.1.2 Released with Fix for Battery Life Bug [IPSW Direct Download Links]
    http://osxdaily.com/2013/02/19/ios-6-1-2-download/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    THE_BALROG: zkus traffic monitor, mne ukazuje jak cell tak wifi
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    ONDRASEEEK: Myslel jsem si to, díky :)
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    THE_BALROG: je to jen u Cellular verze...
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    KICHI: tam jsem se to snažil neúspěšně najít. Musím teda ještě podotknout, že mám jen wifi verzi. Třeba se to sleduje jen u GSM modulu.
    KICHI
    KICHI --- ---
    THE_BALROG: z hlavy tusim v nastaveni / info / data usage nebo tak
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Existuje možnost, jak si na iPadu zkontrolovat, kolik dat bylo po síti přeneseno? Třeba.. za den nebo za jedno přihlášení do sítě nebo tak něco?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam