• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    CROSS: no to co jsem popsala mi dělá od začátku (mám ho přes rok), takže to asi nepomůže.
    každopádně díky za rady
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRUSINKA: začal bych restartem iPadu (podržet vypínací tlačítko, pak vypnout sliderem, pak zase zapnout)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    no já když kliknu na tu ikonu (je to ta otevřená kniha, že jo?), tak se mi vypne celý prohlížeč, hodí mě to na plochu a odhlásí mě to ze všech stránek, které jsem měla otevřené..
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRUSINKA: ikonka Bookmarks, tam se proklikáš na Bookmarks bar, Edit — tím mažeš nebo po kliknutí upravuješ jednotlivé položky... a je vymalováno
    4PTO
    4PTO --- ---
    BRUSINKA: zalozky/Radek zalozek a na radku ktery chces odstranit prejedes ze strany na stranu prstem?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    TIGU: můžeš být prosím konkrétnější? vidím, že jde lišta schovat/zobrazit, vím, jak tam přidat novou záložku, ale upravit(přejmenovat) nebo smazat ty, co už tam mám, mi nejde.
    TIGU
    TIGU --- ---
    BRUSINKA: Bookmarks - Show All Bookmarks
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    dá se nějak v safari upravovat lišta záložek, příp. jak? mám tam nějaký odkazy, které už třeba nepoužívám a zabírají místo, ale nedaří se mi je smazat. dík
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    TOMMY_: Zkusil bych pohledat na ebay.
    KICHI
    KICHI --- ---
    VFISA:
    TOMMY_:
    obavam se, ze na prvni gen uz ted nic nemame... sice prave dorazily nejake krabice z jinych prodejen, jsou tam taky ruzne zlevnene veci (mame to a Revolucni), ale na jednicku pochybuju
    VFISA
    VFISA --- ---
    TOMMY_: ja jsem koupil super pouzdrav v ramci vyprodeje na iWorld a iStyle.. Meli toho tam driv dost a za skvele ceny (Kozene pouzdro MORE za 300 atp.).
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    cau. nevitet jetsli jeste nejakej vyrobce vyrabi novy pouzdra na puvodni ipad ? nebo uz se ma vyhodit ?? nikde sem nic nenasel..
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    Petting Zoo: Christoph Niemann's Amazing First iPad Book | Co.Design: business + innovation + design
    http://www.fastcodesign.com/1671950/petting-zoo-christoph-niemanns-amazing-first-ipad-book
    NASTY
    NASTY --- ---
    HONCKA: Zakázková výroba je super, ale to chce trpělivost a čas na domluvu. Mrknu na id TYMUR.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    NASTY: delaj tam i zakazkovou vyrobu, jinak na nyxu dela brasny id TYMUR
    NASTY
    NASTY --- ---
    WERT: :D Klidně batoh, ale ty zrovna nenosím.
    HONCKA: Narazil jsem na fajn brašnáře http://www.sedlarstvifrinta.cz kterýmu bych ty peníze za to klidně dal. Brašny na iPad nemá.
    CITRONAK: Ano, díky. To vypadá velmi schopně.
    DRAGON: Chlebníček super, batohy nerad. A víc toho s sebou opravdu obvykle nenosim.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    to sebou nosite jenom ipad plus penezenku a tuzku? nebo proc mate problem s klasickym batuzkem nebo chlebnikem pres rameno?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    NASTY: Koukni na http://www.sfbags.com/products/ipad-cases/cityslicker-ipad.php - da se k nemu zakoupit uchyt a pas pres rameno. Neni to ale levny. Mam stejny pro macbooka.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    NASTY: taky jsem schanel kozenou, par jsem jich i nasel, ale vsechny co se mi libily, tak staly kolem 4-5k, za tyhle prachy si ji radsi necham udelat brasnarem a podporim tim aspon malyho remeslnika
    WERT
    WERT --- ---
    NASTY: nerika se tomu batoh? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam