• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KERB
    KERB --- ---
    NICTUKU: dik za tip
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KRMITK0: Apple wireless keyboard...
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Zdravím nevíte o nějaký český klávesnici k Ipadu? :)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    KERB: co se cen tyce, tak nejlevnejsi jsem nasel smarty.cz ...ale zadnej obal k tomu zadara nemaj. Ale celkove ten smart cover od nich yjde vcelku levne, protoze napr. iPad Mini 64 GB Celular maj za 15985,-, coz je o 240,- min nez ofiko cena, tzn. Smart Cover te vyjde o tolik min. A davaj k tomu od O2 cunat na 3 mesice simku zadara. Ale to dava ted kazdej oficialni distributor snad.
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    Make a Photo Stream into a Public Website Easily, Anytime from iOS
    http://osxdaily.com/2013/03/15/make-a-photo-stream-into-a-public-website-easily-anytime/
    KERB
    KERB --- ---
    nevite je nekde akce ipad mini se smart coverem zdarma? nebo s nejakym obalem? diky- shanim wifi + 3g - pripacne nakej tarif k tomu zdarma na nakou dobu.... neco sem vygoogloval ale smart cover ne
    PHOB
    PHOB --- ---
    PHOB: tak sem se konecne dockal, vcera jsem psal na DX, a dnes mi obal kupodivu dorazilo :))) sranda... :)
    VFISA
    VFISA --- ---
    Ježíš, chtěl podtrhavat, ne psát texty.. Podtrhávání v pages je fakt úlet.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    KUBULA: už rzumim a obávam se, že to opravdu nelze.
    KUBULA
    KUBULA --- ---
    FUJI_ITA: bohuzel jsem dosel ke stejnemu zaveru jako wittgenstein
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    FUJI_ITA: Já teda přišel jen na to, jak měnit barvu písma, ne jak zatrhávat, jak to jde třeba v iBooks.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    KUBULA: asi nerozumim otazce, pokud chces podtrhnout nebo jakkoliv jinak formatovat, standartne oznacis text ktery chces podtrhnout ci jinak formatovat a kliknes na štěteček vpravo nahoře pak už dle libosti podtrhavas, preskrtavas, podbarvujes, prebarvujes...
    KUBULA
    KUBULA --- ---
    FUJI_ITA:
    WITTGENSTEIN: tak jsem to stahnul. mam PC, ale iCloud dobre funguje i tam a soubory jsem bezproblemu zkopiroval. slozkovani funguje take dobre. co mi tam trochu chybi, je to podtrhavani, ale na to uz je asi zase jina aplikace :)
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    KUBULA: souhlasim s WITTGENSTEIN: Pages pokud je pojedes pres iCloud a mas meca tak metadobry a slozky sem ted zkousel a jde to stejnym zpusobem jako u aplikaci na ipadu das v okne s dokumenty edit a kdyz prstem pretahnes dokument na jiny vytvori se adresar
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBULA: Vyzkoušel jsem toho hodně a nic lepšího než Pages jsem stejně nenašel. Za těch osm éček je to skvělá investice.
    VFISA
    VFISA --- ---
    KUBULA: Doporučuju to převést do PDF a natáhnout to do Readdle Docs (nyní Documents), nebo do PDF expert
    TIGU
    TIGU --- ---
    KUBULA: Obavam se, ze odt moc v Pages neotevres. Se slozkama take nepocitej.
    KUBULA
    KUBULA --- ---
    zdravim, potreboval bych doporuceni na nejakou aplikaci a la Pages. mam nasledujici pozadavky:
    -potrebuju si do iPadu natahnout desitky .doc/.odt a chci to udelat hromadne pres iTunes(zadny nahravani pres wifi po jednom dokumentu)
    -chci si v dokumentu podtrhavat, prip dopisovat poznamky
    -chci pracovat s dokumentama a preskupovat je ve slozkach

asi nejlepsi budou Pages, ale nemam je jak vyzkouset a nechci kupovat zajice v pytli, pripadne byla by nejaka obdobna levnejsi/freeware aplikace? vsechno co jsem zatim vyzkousel (Documents2, ruzne PDF,DOC readery) nic moc
    diky
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    CROSS: díky, pročtu, zkusím
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRUSINKA: trochu jsem hledal, ze zvědavosti, a zdá se, že se to lidem děje, pokud maj v Reading listu nějakej mrtvej link. Řešení je smazat to na jiném počítači, pokud např. synchronizuješ bookmarky s desktopem, případně vypnout synchronizaci Safari s iCoudem na iPadu — pak by měly jít vymazat bookmarky přímo na iPadu.

Jestli čteš anglicky, tak tady to řešej: https://discussions.apple.com/thread/3072110
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam