• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    VFISA
    VFISA --- ---
    TWARR: jako ze se to neda? a je to rozlisenim (tzn. retina to eliminuje), nebo proste velikosti? Ja ze se v budoucnu chystam do retina miniho..)
    KERB
    KERB --- ---
    NICTUKU: ten mimi je pro mamu, pro sebe bych asi pockal .. jak rikas, je to lehky, idealni velikost retinu nepotrebuje, tim jak je to mensi tak to neni takova trága jako ipad2 ten display, aspon mi to tak prislo...
    TWARR
    TWARR --- ---
    NICTUKU: mini je dobrej, do momentu, nez potrebujes cist casaky treba v publeru. jinak je super.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    KERB: ale pokud jses hardcore AppleBoy, urcite pockej na Miniho s retinou :D Docela by me zajimalo jak to poresej s baterii. Ted jsem kupoval Miniho jako upgrade k iPadu 2 a musim rict, ze jsem z toho, at vizualne, tak funkcne, nadsenej. Bylo to pro slecnu, takze velikostne i funkcne idealni varianta. A display mi prijde fakt dobrej.
    KERB
    KERB --- ---
    NICTUKU: dik za tip
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KRMITK0: Apple wireless keyboard...
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Zdravím nevíte o nějaký český klávesnici k Ipadu? :)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    KERB: co se cen tyce, tak nejlevnejsi jsem nasel smarty.cz ...ale zadnej obal k tomu zadara nemaj. Ale celkove ten smart cover od nich yjde vcelku levne, protoze napr. iPad Mini 64 GB Celular maj za 15985,-, coz je o 240,- min nez ofiko cena, tzn. Smart Cover te vyjde o tolik min. A davaj k tomu od O2 cunat na 3 mesice simku zadara. Ale to dava ted kazdej oficialni distributor snad.
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    Make a Photo Stream into a Public Website Easily, Anytime from iOS
    http://osxdaily.com/2013/03/15/make-a-photo-stream-into-a-public-website-easily-anytime/
    KERB
    KERB --- ---
    nevite je nekde akce ipad mini se smart coverem zdarma? nebo s nejakym obalem? diky- shanim wifi + 3g - pripacne nakej tarif k tomu zdarma na nakou dobu.... neco sem vygoogloval ale smart cover ne
    PHOB
    PHOB --- ---
    PHOB: tak sem se konecne dockal, vcera jsem psal na DX, a dnes mi obal kupodivu dorazilo :))) sranda... :)
    VFISA
    VFISA --- ---
    Ježíš, chtěl podtrhavat, ne psát texty.. Podtrhávání v pages je fakt úlet.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    KUBULA: už rzumim a obávam se, že to opravdu nelze.
    KUBULA
    KUBULA --- ---
    FUJI_ITA: bohuzel jsem dosel ke stejnemu zaveru jako wittgenstein
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    FUJI_ITA: Já teda přišel jen na to, jak měnit barvu písma, ne jak zatrhávat, jak to jde třeba v iBooks.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    KUBULA: asi nerozumim otazce, pokud chces podtrhnout nebo jakkoliv jinak formatovat, standartne oznacis text ktery chces podtrhnout ci jinak formatovat a kliknes na štěteček vpravo nahoře pak už dle libosti podtrhavas, preskrtavas, podbarvujes, prebarvujes...
    KUBULA
    KUBULA --- ---
    FUJI_ITA:
    WITTGENSTEIN: tak jsem to stahnul. mam PC, ale iCloud dobre funguje i tam a soubory jsem bezproblemu zkopiroval. slozkovani funguje take dobre. co mi tam trochu chybi, je to podtrhavani, ale na to uz je asi zase jina aplikace :)
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    KUBULA: souhlasim s WITTGENSTEIN: Pages pokud je pojedes pres iCloud a mas meca tak metadobry a slozky sem ted zkousel a jde to stejnym zpusobem jako u aplikaci na ipadu das v okne s dokumenty edit a kdyz prstem pretahnes dokument na jiny vytvori se adresar
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBULA: Vyzkoušel jsem toho hodně a nic lepšího než Pages jsem stejně nenašel. Za těch osm éček je to skvělá investice.
    VFISA
    VFISA --- ---
    KUBULA: Doporučuju to převést do PDF a natáhnout to do Readdle Docs (nyní Documents), nebo do PDF expert
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam