Btw. Řešili jste někdo nejjednodušší workflow na správu fotek na ipadu?
Přítelkyně ma iPhone iPad a stary PC, na kterym se nedají fotky kvuli displayi ani trochu upravovat. Ma iphone 4, na ktery foti vetsinu fotek (a bojuje s místem, 8GB) a muj ipad 3, ktery ma v soucasnosti asi nejlepsi display ze všech zarizeni co tu mame... Tak mě napadlo ať si to spravuje na ipadu, který jma 32 GB. Jenže nechal jsem si doma camera kit s USB, mám tu jen SD, což je naprd... Zkoušel jsem to tahat přes WiFi, ale není to tak pohodlný a rychly. Říkal jsem si, ze by ji iPhoto a snapseed, připadne Google+ na Upload stačil. Na picasu mám ještě jednu super apku, takže by to měla pokryty.
Mate nejaký osvědčený workflow? Úplne vynechat dementní PC jako prostředníka a řešit to přes iPad? Asi to bude chtít pořídit ten USB import kit. Co aplikace? Workflow?
Btw. Jak se dá přežít s 8 pGB iphonem? Já to nechápu. Já jsem vždycky zápasil s 32GB a Ted cumim, jaky je to se vejít do 8 GB. Instagram ma po měsíci skoro 1GB bordelu, par her dá další GB, hudba par GB a pak 200 fotek a je to v kelu. Po každým výletě maže fotky jak v pravěku...