• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    WERT
    WERT --- ---
    VACA: Trochu mi hlava nebere proc chces koupit ipad2, kterej je proste po smrti za 15000, kdyz muzes mit ipad4 s retinou za 17300 s DPH (pokud se bavime o 64gb) coz znamena 13300 bez dph. (Jakejkoli kamos platce dph ti dph rad vrati)

Pokud vyslovene potrebujes 3g verzi, coz moc nevim k cemu pokud mas iphone tak muzes jet tethering v nouzovejch pripadech. Tak te stejna sranda vyjde o 5000 vic nez za starej ipad2, potazmo za 16990 coz je o 2 tisice vic nez to co chces ty dat za starej...

Neresis tak trochu picoviny????
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VACA: podívej se, husy jsme spolu nepásli, jen co je pravda, ale ptáš se tady na otázky (chytré otázky) na které ti nedá odpověď ani školený pracovník společnosti od které si chceš koupit spotřební produkt. Že odpověď je jen spekulace asi víš, a že spekulace je hlavní marketing společnosti asi taky...
    VACA
    VACA --- ---
    TIGU; THE_BALROG: Díky za užitečnou odpověď, alespoň i odhad od někoho kdo se v tom pohybuje je pro mě cenná informace

_KOFILA_; _KOFILA_: Díky i za bezcenou odpověď. -Melu o tom že když dám 15litrů za takovouhle věc, tak bych měl rád informaci jak dlouho se dá čekat podpora. Je to spotřební zboží, ale nevim co je divnýho když někdo chce vědět jestli bude stroj plnohodnotnej alespoň po dobu záruky na HW...

Líbí se mi nenáračnost jejich strojů na mozek uživatele, ale uvítal bych od nich trochu vstřícnější, otevřenější jednání se zákazníkem... Od tebe bych uvítal alespoň trochu elementární slušnosti, husy jsme spolu nepásli, nic ve zlim...

KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Netušil jsem že z toho bude takový téma.. Nejsem si vědom že bych psal různá hesla k mým dvěma účtům v případě update a to ani při update opery která je age restricted. Tím bych to uzavřel.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KICHI: Což jsou třeba internetový prohlížeče :-)
    KICHI
    KICHI --- ---
    KINGRICHARD: zepta se to minimalne pokud jsou to apky s omezenim veku (age restricted 17+ apod)
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    CROSS: jo. tak to jo. oba ůčty mám český, pokud jsou US a CZ a je nutné přehazovat stor, tak se samozřejmě hesla psát musí.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KINGRICHARD: to jsou dva (tři) účty v CZ storu, nebo v různých národních verzích?
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Tak mám asi verzi IOSu pro rozvedený, nebo nevím...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KINGRICHARD: já teda nevím, mám taky dva účty a pod jednim z nich aplikace, který v českým store vůbec nejsou. Abych tyhle aplikace updatoval, musim se přihlásit do příslušnýho druhýho účtu, což činím loginem a heslem, jinak nevím, jak by systém poznal, kam se má přihlásit.

Možná u aplikací, který se vyskytujou v obou (nebo více) dotčených storech neni třeba se přihlašovat, to si nejsem jist.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KINGRICHARD: bude a dela to, mam to ozkousene vcera. jakmile chces updatovat z jednoho uctu a ses prihlasenej na jinym, tak se to vzdy (i pri updatu) na heslo zepta. zkus si to
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Nebude. Řešili jsme to takle kvuli rozvodu. Ja mam dva účty a ex tím pádem tři. Dva moje a jeden svůj a na žádný hesla se to neptá mě ani ex neptá. (tím neříkám že je není dobrý to heslo vědět)
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    ok dekuju vsem za odpoved!
    CROSS
    CROSS --- ---
    KINGRICHARD: v tomhle případě se musíš kvůli update přihlásit na ten druhý účet a při tom se tě to pochopitelně na heslo ptát bude.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    WERT: Vždyť se to už nějakou dobu na hesla při update neptá.
    WERT
    WERT --- ---
    ANDREJKA: Ano, na ios jakymokli zarizeni muzes pro ozovat vic uctu... A vsechny ti tsm zustanou.

Jen je pak oser s aktualizacema protoze nektery appky mas z jednoho druhy z druhyho... A budes muset zadavat furt hesla atd.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    ANDREJKA: zůstanou, bude to jen chtít dvě hesla na dva účty (pro srýčka příhodu), normálně se to při update na hesla neptá.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    WERT: a zustanou i ty, co byly koupene a ne zadarmo? nechci to teda kupovat fakt znova :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    THE_BALROG: Promin ale meles blbosti. Jestli na to zarizeni nemas tak si kup jine, jestli ano - vyber si ze sortimentu, je bohaty a pro sirokou skalu zakazniku...
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    WERT: Tak to je fér, to jsem nevěděl. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam