• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    MUXX
    MUXX --- ---
    delalo mi to i na ios6. stacilo odhlasit se a prihlasit zpatky
    CROSS
    CROSS --- ---
    ANDREJKA: zkusil bych to léčit restartem, vypnout / vypnout a zapnout automatický aktualizace v nastavení (já jsem je vypnul a aktualizuju ručně, nějak se to nechovalo podle mých představ). Odhlásit se a znova přihlásit do App store.
    ____
    Jinak na iPadu 3. gen. v posledních dnech pozoruju trochu podivný chování home buttonu, někdy funguje normálně, někdy neraguje, už se mi i stalo že jedno zmáčknutí vyvolalo multitasking switcher a dvojí zmáčknutí home screen (tj. přehozený funkce). Mám na tom 7.0.2 a nepřipadá mi to úplně dotažený. (A na iPhone mě stíhá iMessage bug...)
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    po upgradu na ios7 mi prestaly fungovat aktualizace pres appstore. posledni aktualizace davno, bylo to 33 aplikaci a od te doby na ikone appstoru porad visi 33 v rohu, ale seznam aplikaci k aktualizaci je prazdny. nove se neobjevily uz a ted mi nektere aplikace hlasi, ze je nova verze a ze se nespusti, dokud je neaktualizuju, ale to nemam jak udelat, protoze neni jak proste. nejaka rada prosim? dekuju
    KICHI
    KICHI --- ---
    P0CIN: jestli je jeste v zaruce, tak zkus reklamaci, za to nic nedas. Uz jsem videl vyreklamovany iPad s prasklinou z letadla. Folie - IMO jsou na to hle dobre ty Moshi, ktere maji bily/cerny barevny okraj v miste, kde neni displej dotykovy, to ti pomuze schovat cast praskliny
    LELI
    LELI --- ---
    ROTTWEILER: id anastazia
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Nějaký tip, kde mi mohou opravit touch (prasklý) u iPadu 2, když si přinesu svůj vlastní a mám zájem jen o práci?
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    BINARY_PARANOIC: nicmene pravda je ta, ze mi to take bylo hodne neprijemne a po par minutach prace s tabletem jsem zacinal citit v krku takovy pocit podobny motion sickness (jako maly jsem na to trpival). Vypnul jsem paralaxu a pocityzmizely, Fox News neFox News :)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    MUXX: ehm, Fox News…
    LELI
    LELI --- ---
    P0CIN: Proc by ne, zkus to.
    P0CIN
    P0CIN --- ---
    Teď mě napadá, jestli by se prasklý displej nedal přelepit nějAkou fólií?
    Pavučina vychází od home buttonu a přes displej samotný vedou jenom jednotlivé tenké prasklinky a na funkčnost to vliv očividně nemá, když to funguje normálně.
    Co vy na to?
    MUXX
    MUXX --- ---
    Apple iOS 7 is sickening users, doctor confirms | Fox News
    http://www.foxnews.com/tech/2013/09/27/is-apple-ios-7-actually-sickening-users/
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    DSTEPZ:
    BEEBLEBROX:
    iMortar app
    10 000 stazeni za tyden
    hodnoceni 4,5*
    Nejpopularnejsi aplikace v Middle east iTunes Apple Store :)
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    P0CIN: ipad2 - 3700 kc (iphone doktor).
    WERT
    WERT --- ---
    WITTGENSTEIN: spis jde o to kdo ten ipad tam takhle polozil a kdo si na nej sednul....
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    P0CIN: IMHO lže, jak Rudé právo tiskne. Oprava stojí cca 4 litry.
    P0CIN
    P0CIN --- ---
    Help!
    Dneska jsem přišel k ipadu, který byl položený na stole displejem nahoru a byl prasklý displej. Spolubydlící řiká, že s tím nemá nic společného. Existuje nějáka šance, že displej praskne sám vlivem vnitřního pnutí, nebo čímkoliv, nebo mi lže?

Vše normálně funguje, akorát je tam takový pavouk od home buttonu přes půl displeje.
    Kolik stojí oprava?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Vypada to, ze zitra vyjde v appstoru ten shadowrun... Na ten styl jak je to napsany popisne jsem zvedav... iPad na to bude idealni knizni periferie, doufam...
    TWARR
    TWARR --- ---
    ARAON: Jinak ten vlnici text je pozorovatelnej jen v orientaci na výšku. No snad to doladej. Aktuálně mi přijde, ze to chodí lip na předchozí generaci díky osekanejm efektům. Hm!
    ARAON
    ARAON --- ---
    TWARR: Limitovaně. Rozostřené jsou pouze věci pod adresáři. U zbylých věcí je jen obyčejná průhlednost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam