• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    P0CIN
    P0CIN --- ---
    Teď mě napadá, jestli by se prasklý displej nedal přelepit nějAkou fólií?
    Pavučina vychází od home buttonu a přes displej samotný vedou jenom jednotlivé tenké prasklinky a na funkčnost to vliv očividně nemá, když to funguje normálně.
    Co vy na to?
    MUXX
    MUXX --- ---
    Apple iOS 7 is sickening users, doctor confirms | Fox News
    http://www.foxnews.com/tech/2013/09/27/is-apple-ios-7-actually-sickening-users/
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    DSTEPZ:
    BEEBLEBROX:
    iMortar app
    10 000 stazeni za tyden
    hodnoceni 4,5*
    Nejpopularnejsi aplikace v Middle east iTunes Apple Store :)
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    P0CIN: ipad2 - 3700 kc (iphone doktor).
    WERT
    WERT --- ---
    WITTGENSTEIN: spis jde o to kdo ten ipad tam takhle polozil a kdo si na nej sednul....
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    P0CIN: IMHO lže, jak Rudé právo tiskne. Oprava stojí cca 4 litry.
    P0CIN
    P0CIN --- ---
    Help!
    Dneska jsem přišel k ipadu, který byl položený na stole displejem nahoru a byl prasklý displej. Spolubydlící řiká, že s tím nemá nic společného. Existuje nějáka šance, že displej praskne sám vlivem vnitřního pnutí, nebo čímkoliv, nebo mi lže?

Vše normálně funguje, akorát je tam takový pavouk od home buttonu přes půl displeje.
    Kolik stojí oprava?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Vypada to, ze zitra vyjde v appstoru ten shadowrun... Na ten styl jak je to napsany popisne jsem zvedav... iPad na to bude idealni knizni periferie, doufam...
    TWARR
    TWARR --- ---
    ARAON: Jinak ten vlnici text je pozorovatelnej jen v orientaci na výšku. No snad to doladej. Aktuálně mi přijde, ze to chodí lip na předchozí generaci díky osekanejm efektům. Hm!
    ARAON
    ARAON --- ---
    TWARR: Limitovaně. Rozostřené jsou pouze věci pod adresáři. U zbylých věcí je jen obyčejná průhlednost.
    TWARR
    TWARR --- ---
    ARAON: Transparent efekty na ipadu2 jsou?
    ARAON
    ARAON --- ---
    TWARR: Nepozoruju ani jedno na iPadu2.
    TWARR
    TWARR --- ---
    A vlneni textu pri scrollovani v browseru (safari/chrome), to je bug nebo feature? nebo to bylo i v predchozi verzi?
    mam pad4
    TWARR
    TWARR --- ---
    Fullscreen náhledy appek v AppStore. To je cukajici tragédie. Fuuu
    SHARK
    SHARK --- ---
    GASTR: jo, u me na dvou kompech s XP ta sama chyba, na dvou W7 vse OK
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KICHI: ano, tohle delala uz 6ka, zjevne to nechali byt.... pokud se systemvove nejakym zpusobem "schova"nejaka aplikace, vyhodi ji to z adresare; pokud se takto "schovaji" vsechny zastupci/aplikace v danem adresari, adresar se smaze.
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: to jsme si nerozumeli, ja mel problem se slozkama a guided access jsem nabizel jako reseni problemu s parental control
    GASTR
    GASTR --- ---
    a se sedmičkama si to rozumí ?
    TWARR
    TWARR --- ---
    GASTR: to jsou ty xpecka...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam