• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    P0CIN: ipad2 - 3700 kc (iphone doktor).
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    P0CIN: IMHO lže, jak Rudé právo tiskne. Oprava stojí cca 4 litry.
    P0CIN
    P0CIN --- ---
    Help!
    Dneska jsem přišel k ipadu, který byl položený na stole displejem nahoru a byl prasklý displej. Spolubydlící řiká, že s tím nemá nic společného. Existuje nějáka šance, že displej praskne sám vlivem vnitřního pnutí, nebo čímkoliv, nebo mi lže?

Vše normálně funguje, akorát je tam takový pavouk od home buttonu přes půl displeje.
    Kolik stojí oprava?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Vypada to, ze zitra vyjde v appstoru ten shadowrun... Na ten styl jak je to napsany popisne jsem zvedav... iPad na to bude idealni knizni periferie, doufam...
    TWARR
    TWARR --- ---
    ARAON: Jinak ten vlnici text je pozorovatelnej jen v orientaci na výšku. No snad to doladej. Aktuálně mi přijde, ze to chodí lip na předchozí generaci díky osekanejm efektům. Hm!
    ARAON
    ARAON --- ---
    TWARR: Limitovaně. Rozostřené jsou pouze věci pod adresáři. U zbylých věcí je jen obyčejná průhlednost.
    TWARR
    TWARR --- ---
    ARAON: Transparent efekty na ipadu2 jsou?
    ARAON
    ARAON --- ---
    TWARR: Nepozoruju ani jedno na iPadu2.
    TWARR
    TWARR --- ---
    A vlneni textu pri scrollovani v browseru (safari/chrome), to je bug nebo feature? nebo to bylo i v predchozi verzi?
    mam pad4
    TWARR
    TWARR --- ---
    Fullscreen náhledy appek v AppStore. To je cukajici tragédie. Fuuu
    SHARK
    SHARK --- ---
    GASTR: jo, u me na dvou kompech s XP ta sama chyba, na dvou W7 vse OK
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KICHI: ano, tohle delala uz 6ka, zjevne to nechali byt.... pokud se systemvove nejakym zpusobem "schova"nejaka aplikace, vyhodi ji to z adresare; pokud se takto "schovaji" vsechny zastupci/aplikace v danem adresari, adresar se smaze.
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: to jsme si nerozumeli, ja mel problem se slozkama a guided access jsem nabizel jako reseni problemu s parental control
    GASTR
    GASTR --- ---
    a se sedmičkama si to rozumí ?
    TWARR
    TWARR --- ---
    GASTR: to jsou ty xpecka...
    GASTR
    GASTR --- ---
    potřebuju radu stáhnul jsem nové itunes a ipad se mi nechce připojit piše to : itunes se nemohou k tomuto ipadu připojit. vyskytla se neznáma chyba (0xE8000003) neví někdo co s tím
    CROSS
    CROSS --- ---
    KICHI: tak já vůbec se složkama neměl problém, šlo mi spíš o to, že podle tvého komentáře je guided access nabouranej nebo prostě způsobuje problémy (...včetně mých).

Na jiné téma, vývojáři Mailbox app píšou, že narazili na nějakou chybu v background refresh čili tahání dat na pozadí... v mailboxu to způsobuje odhlášení od mailových účtů. Taky mě to potkalo, jen na iPadu, kupodivu. Vydali fix, kterej background refresh zakazuje, než to (Apple) vyřeší.
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: upresnim - apps mi zustaly, ale vyhazelo je to ze vsech slozek a slozky byly smazany
    ARAON: no, prave proto me to napadlo, ze mame asi za sebou stejny pribeh :)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    skvely je, ze na ipadu 2 s ios 7 maji aplikace pro iphone konecne rozliseni jako retina verze a ne to prehistoricky nizky s moznosti 2x zvetseni. popravde receno nechapu, proc to tak driv bylo (krom moznosti, ze slo o marketingovy tah)...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    First Impressions of iOS 7 for Keyboard Power Users - Tao of Mac
    http://the.taoofmac.com/.../blog/2013/09/19/0900#first-impressions-of-ios-7-for-keyboard-power-users

tl;dr:
    - Cmd+L to move the focus to the location bar
    - Cmd+T to open a new tab
    - Cmd+W to close a tab

(Cmd+Tab still doesn’t let you switch between app)
    ARAON
    ARAON --- ---
    KICHI: Ha? Moment. To by mohlo bejt ono. Protože já v tomhle menu taky byl a šoupal čudlíkama tam a zpátky. Je možné, že jsem si ty foldery rozbil tak, jen jsem si toho v ten okamžik nevšiml.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KICHI: a tak to je zajímavá informace. Nainstaloval jsem iOS o víkendu, a hrál jsem si resp. syn si hrál s jednou appkou (kdo znáte Vláček se zvířátky, super česká věc pro malý děti), taky s guided access... skončil jsem v solidní šlamastyce, kdy mi na displeji zatuhl screen z tý hry a zůstala mi aktivní jen spodní část displeje ve vertikální poloze... nešlo s tim celkem nic dělat, až na HW reset. (O data jsem nepřišel tedy.) Takže guided access bude možná trošku s chybkama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam