• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    WITTGENSTEIN: je blbost zůstávat na ios6. Ta 7čka je opravdu posun, optimalizace a ergonomie. Ty kecy o hnusu barev a podobně, člověk si zvykne i na to když nemá ruku, nohu, nebo když musí uklízet hovna. Tak bych to tak nehrotil. Jestli tě serou aktuální choroby, počkej do celé desetiny (tzn někde kolem novýho roku) a budeš to mít dostatečně stabilní.

Já nemám rád změny a iOs7 sem bral jako prasopsa s Win+Android, ale nakonec to není vůbec špatný. Kaldenář nepoužívám tak ten neposoudím .)

Takže bych se toho nebál, to starý rozhraní je fakt děsně Web 2.0 :-D
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CROSS: Měl jsem doplnit, že iPad je moje jediné jablíčkovské zařízení. (Žena má iPhone a svůj iPad upgradovala hned, já pořád váhám, protože pak už není cesty zpět.)
    CROSS
    CROSS --- ---
    WITTGENSTEIN: Mně přijde, že je to systémová záležitost, ve smyslu toho, čemu se říká přeneseně ekosystém. Řada aplikací, co používám, vyžaduje nebo bude vyžadovat v aktualizacích 7. Jednotný systém na telefonu a iPadu. Až přijde (brzo, doufám) OSX Mavericks, pofrčí na tom synchronizace keychainu. Nic z toho tě možná nezajímá... Tak bych se do upgrade nenutil. Koneckonců první iPad taky jede jen na iOS5.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Kacířský dotaz: je nějaký zásadní důvod, proč přejít na ios7? (Ta grafika je hnusná, o paralaxu nestojím. Kde jsou ty výhody?)
    MUXX
    MUXX --- ---
    delalo mi to i na ios6. stacilo odhlasit se a prihlasit zpatky
    CROSS
    CROSS --- ---
    ANDREJKA: zkusil bych to léčit restartem, vypnout / vypnout a zapnout automatický aktualizace v nastavení (já jsem je vypnul a aktualizuju ručně, nějak se to nechovalo podle mých představ). Odhlásit se a znova přihlásit do App store.
    ____
    Jinak na iPadu 3. gen. v posledních dnech pozoruju trochu podivný chování home buttonu, někdy funguje normálně, někdy neraguje, už se mi i stalo že jedno zmáčknutí vyvolalo multitasking switcher a dvojí zmáčknutí home screen (tj. přehozený funkce). Mám na tom 7.0.2 a nepřipadá mi to úplně dotažený. (A na iPhone mě stíhá iMessage bug...)
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    po upgradu na ios7 mi prestaly fungovat aktualizace pres appstore. posledni aktualizace davno, bylo to 33 aplikaci a od te doby na ikone appstoru porad visi 33 v rohu, ale seznam aplikaci k aktualizaci je prazdny. nove se neobjevily uz a ted mi nektere aplikace hlasi, ze je nova verze a ze se nespusti, dokud je neaktualizuju, ale to nemam jak udelat, protoze neni jak proste. nejaka rada prosim? dekuju
    KICHI
    KICHI --- ---
    P0CIN: jestli je jeste v zaruce, tak zkus reklamaci, za to nic nedas. Uz jsem videl vyreklamovany iPad s prasklinou z letadla. Folie - IMO jsou na to hle dobre ty Moshi, ktere maji bily/cerny barevny okraj v miste, kde neni displej dotykovy, to ti pomuze schovat cast praskliny
    LELI
    LELI --- ---
    ROTTWEILER: id anastazia
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Nějaký tip, kde mi mohou opravit touch (prasklý) u iPadu 2, když si přinesu svůj vlastní a mám zájem jen o práci?
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    BINARY_PARANOIC: nicmene pravda je ta, ze mi to take bylo hodne neprijemne a po par minutach prace s tabletem jsem zacinal citit v krku takovy pocit podobny motion sickness (jako maly jsem na to trpival). Vypnul jsem paralaxu a pocityzmizely, Fox News neFox News :)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    MUXX: ehm, Fox News…
    LELI
    LELI --- ---
    P0CIN: Proc by ne, zkus to.
    P0CIN
    P0CIN --- ---
    Teď mě napadá, jestli by se prasklý displej nedal přelepit nějAkou fólií?
    Pavučina vychází od home buttonu a přes displej samotný vedou jenom jednotlivé tenké prasklinky a na funkčnost to vliv očividně nemá, když to funguje normálně.
    Co vy na to?
    MUXX
    MUXX --- ---
    Apple iOS 7 is sickening users, doctor confirms | Fox News
    http://www.foxnews.com/tech/2013/09/27/is-apple-ios-7-actually-sickening-users/
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    DSTEPZ:
    BEEBLEBROX:
    iMortar app
    10 000 stazeni za tyden
    hodnoceni 4,5*
    Nejpopularnejsi aplikace v Middle east iTunes Apple Store :)
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    P0CIN: ipad2 - 3700 kc (iphone doktor).
    WERT
    WERT --- ---
    WITTGENSTEIN: spis jde o to kdo ten ipad tam takhle polozil a kdo si na nej sednul....
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    P0CIN: IMHO lže, jak Rudé právo tiskne. Oprava stojí cca 4 litry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam