• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    KARYSLAV: Tak je ráno a nabito je na 78% a místo bareterky je napsáno Nenabíjí se.Reklamace neprojde, protože už mám konektor vyměněný. Ne vždy skončilo u kousání kabílku :-). Když mi nožičkou křusnul display, tak jsem nechala vyměnit konektor. Až po této události jsem pátrala po pouzdru, který má ochranou fólii. Teď už iPad je celkem dobře chráněný, ale začalo blbnout nabíjení.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    HOLKA: to je nějaký divný, buď je baterka mrtvá, nebo je něco s nabíječkou/konektorem. Jestli jsi zkusila jinejj kabel, zkusil bych jinou nabíječku. Jestli ani jedno nezabere, mazal bych s tím na reklamaci, dokud zbývá toho půl roku (pokud teda nemyslíš že to malej utopil/zkratoval).

Tohle na SW problémy nevypadá.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    HOLKA: Neni mozne, ze je jednoduse poskozeny (zaneseny) konektor v iPadu?
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    KARYSLAV: 1,5 roku starý Ipad new s retina display 32 GB cellular
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    HOLKA: 1) jak je ten iPad starej, 2) která verze iPadu to je?
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    momentální stav je, že se úplně vybil a teď jsem ho dala na nabíječku na celou noc - ráno uvidím na kolik se nabil
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    BEEBLEBROX: ze sítě
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    CROSS: Ahoj aktualizoval se mi iOS7 a pak nastalo období, kdy mi nešel nabít iPad. Nejdřív jsem si myslela, že mám špatný kabel. Můj syn ho rád kouše. Koupila jsem proto nový kabel. Ten chvíli nabíjel, ale jen do cca 64%. Pak se mi stalo jednou, že nabyl na 100 % a pak už jen max na 80%. Jenže včera mi to šlo na 64% a pak už jen Nenabíjí se. V nastavení Obecné jsem dala obnovit všechna nastavení a hned po obnově hlášení Nenabíjím se už nezmizelo. Pak mi syn iPad celkem dost vybil a připojila jsem ho a začal zase nabíjet. Většinou se stane, že nabije na 64% a tím to skončí. Je to zoufalost.
    CROSS
    CROSS --- ---
    HOLKA: jaký soft a jak špatně se dobíjí baterie? Nedobíjí se, nedobíjí se na plnou kapacitu, rychle se vybíjí..?
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Ahoj vsichni, instalovala jsem na iPadu soft a spatne se mi dobiji baterie. Mate s tim nekdo podobne problemy?
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    FLLIP: jojo uz na to koukam, bez tech 5e to stejne nema moc smysl :)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    CHILDINTIME: Ale je silně omezeny, pokud ho chces mít jako full verzi je to stejne za 5€. Pokud to mate již koupené, stačí dát obnovit inApp a aplikace je opět kompletní.
    MUXX
    MUXX --- ---
    CHILDINTIME: Je zdarma od aktualizace na ios7
    Viz http://appshopper.com/music/garageband
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    CHILDINTIME: ne, normalne stoji 4,49€...
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    garage band je free, to byl vzdycky nebo je to nejaka akce?
    VACA
    VACA --- ---
    VFISA: jj ted jsem na to prisel, mel jsem ted moznost to zkonzultovat s dlouholetym uzivatelem a ukazuje to tam prej jenom narozeniny lidi z kontaktu u kterejch je vyplneny datum...

Nicmene jsem si stahl aplikaci "svatky" udajne celkem pouzitelnou. Ale nejak mi to nejedenspadne po par fterinach. Kazdopadne diky za trpelivost se mnou...
    VFISA
    VFISA --- ---
    VACA: Heled jmeniny jedine přes stáhnutí kalendáře s jmeninama, jinak ne.
    VACA
    VACA --- ---
    Ja to bral tak ze tohle sou pro vas ostrileny veterany ios systemu triviality, a ja s tim travim x casu nez nejakou banalitu vypatram...
    VACA
    VACA --- ---
    Dobra trochu sem polevil, diky a sorry za slabou chvilku.
    A kdyz by jste se nademnou jeste slitovali a poradili jak dostat ty jmeniny do oznamovaci oblasti? S googlem na to nestacim nachazi tisice veci o kaledari v os7 ale tohle ne a ne nalezt...
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    WERT: jo tak ten google je boziii, nedavno mi ho poradila jedna holka a odvtedy ho piuzivam snad na vsechno co nevim ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam