• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Apple's Arizona Plant: 100% Run on Renewables | Solar Feeds
    http://www.solarfeeds.com/apples-arizona-plant-100-run-renewables/
    Apple says its new manufacturing plant in Arizona will run completely on solar and geothermal from day 1. If so, this would be the first US manufacturing plant that runs 100% on on-site renewable energy.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Já sem zvědavej kolik u nás sundají ceny na 29. listopadu...
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HIDARI_LUPO: tohle nevypadá vůbec špatně
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    VACA: asi neni uplne reseni a castecne v tomto kontextu souhlasim s vacou, ale existuje tohle http://www.conrad.cz/...#utm_source=google&utm_medium=agregator&utm_campaign=2013&utm_content=405586 mozna bylo i neco lepsiho na digitu
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: restrikcE
    VACA
    VACA --- ---
    JUNGLER: SHARK: díky ocekuju...

HIDARI_LUPO: jednak jsou situace kdy delame treba nejakou akci a lidi chodej s flashkama na kerejch maj playbacky a jine hudebni podklady, no a ja sem v tu chvili zase nemoznej a musim sebou tahnout nejakej komp, protoze je to v tu chvili moje prace jim to zprostredkovat, dneska je proste dobaflash pameti, ale potom taky jsou mista kde se pohybuju, kde neni wifi ani internet, ale pritom se tam pracuje s dokumenty, v takovym pripade bych moznost cteni souboru z karty zase ocenil...

Uprime, vzhledem k tomu ze appstore je plnej aplikaci co nabizeji moznost "ukrast" videa z utubu, i jinejch stranek, kde to normalne neni mozny, nebo fotky z ruznejch flickeru apod, nechapu jeho restrikcy proc bych nemohl nacist pdf ba i obycejnej text, nebo pustit mp3 z pametovy karty nebo flashky.... Kdyz drzim v ruce relativne naslaplej tablet "pocitac":(
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HIDARI_LUPO: Nejsem agresivní, normálně jsem odpověděl a za mě si můžeš udělat čárku... Jen jsem psal že mi to připadá jak žabomyší války na fórech. Jinak kdyby to šlo tak bych připojovat i externí disk s filmama, fotkama a podobně
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    KAZATELL: narozdil od tvych poznamek ja to proste chci vedet a ne jen tlachat proc to neni potreba...nechapu proc ses tak agresivni na ostatni
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HIDARI_LUPO: Občas potrebuju nejaky dokument z pracovního počítače, připojeni na NET v těch počítačích není a iTunes taky ne... Ale jinak to nepotrebuju... To je zase jak kdyz se hádali fanoušci jestli potřebuji BT a karty a podobně
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    rovnou sem napiste proc to usb tak potrebujete at si muzu delat carky...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KARYSLAV: Ja používám jak Android tak iOS a rozdíl v tabletech mi přijde minimální... A rozhodně si jak onanista co by musel pořád ladit nepřipadám. To je jak názor pětiletého kluka na androi/Apple diskuzích, kde si navzájem poměřují kdo ho má většího a to sem tímhle dotazem rozhodně nechtěl vyvolávat
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KAZATELL:
    TIGU: ano android to sice umí, ale android je spíš taková onanie pro člověka co má pocit, že potřebuje něco pořád opravovat a ladit. Osobní mázor na android, prostě linux ve světe mOs. To už spíš věřím těm windowsům.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    VFISA: Umí, ale je to v iosu zakázaný. Dovolený k přenosu do ipadu z CF/SD jsou jen jpg a rawy z foťáků
    VFISA
    VFISA --- ---
    KAZATELL: Neumí. iOS zařízení nemá koncept správy souboru.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KARYSLAV: Na androidu to jde úplně normálně a používám to tam každý den, ale chtěl jsem jen vědet jestli to ipad taky umí, surfaře bych si kvůli tomu rozhodně nekupoval
    MUXX
    MUXX --- ---
    KAZATELL: Me to pise na ipadu4 "device requires too much energy". Takze pripojim jenom sd kartu nebo fotak. Soubory muzu prochazet jenom pres jailbreak iFiles. Jinak mi ipad nabidne pouze import fotek a videa
    TIGU
    TIGU --- ---
    KARYSLAV: Umí to i Samsung s Androidem - dokonce má i ten total comander :P
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KAZATELL: doporučil bych prodej ipadu a nákup Microsoft Surface, to bdue jediný řešní nutnosti importu z USB. Vážně.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: pokud je mi znamo, sam o sobe to iPad ani aplikace primo od Apple neumi, maximalne iPhoto / Photos nactou fotky z karty (z USB disku jsem nezkousel) za predpokladu, ze rozpozna slozku vytvorenou a pojmenovanou fotakem.

Jestli to umi nejaka konkretni aplikace, to nemam ted jak vyzkouset.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam