• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    CITRONAK: ios 7 sice funguje spolehlive, ale to cim vynikal ipad 3 je pryc = rychlost. Laguje otaceni, casto nereaguje na gesta (treba chrome).. ta naprosta ui dokonalost je pryc :(
    Po resetu, mam vypnuty paralax a vsechno, co se dalo.. k nicemu... vsak nejak nas musej donutit k upgrade, ze? :)
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    CITRONAK: OK, děkuji za odpověďˇ.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    JAYKOB: Za mě to funguje spolehlivě. Doporučuji přejít na iOS 7.
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    Zdravim, měl bych dotaz na majitele iPadů 3. generace s nainstalovaným iOS 7.0.4 a to zda-li by jste mi již doporučili update na iOS 7.0.4 a nebo spíše stále zůstat na iOS 6.1.3 ? Jde mi hlavně o výkon... když jsem viděl jak to po vydání GM lagovalo, tak jsem si řekl, že s updatem rozhodně počkám. Zlepšilo se to tedy ?
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    testoval ste nekdo?

Satechi High-Speed USB Charging Adaptor For Smartphones | The Gadget Flow
    http://thegadgetflow.com/...nt=bufferd938f&utm_source=buffer&utm_medium=facebook&utm_campaign=Buffer
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    777PLAY: Podívej se na pouzdra lifeproof, používám pro iphone a nemůžu si stěžovat.
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Ok
    AILAS
    AILAS --- ---
    777PLAY: Jedno mám. Jestli chceš vyfotím protože ho nepoužívám.
    WERT
    WERT --- ---
    Fifty Alarm Freebie Alert: 'World of Goo HD' Free for the First Time Ever | Touch Arcade
    http://toucharcade.com/...29/fifty-alarm-freebie-alert-world-of-goo-hd-free-for-the-first-time-ever/
    WERT
    WERT --- ---
    Massive List of Black Friday and Other Weekend Sales | Touch Arcade
    http://toucharcade.com/2013/11/29/massive-list-of-black-friday-and-other-weekend-sales/
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    JUNGLER: Napiš email developerům ty apky ať to doplní.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    FLLIP: iBooks jsem používal doteď. Koupil jsem si ale aplikaci forScore přímo na noty, která umí milion dalších užitečných veci. Jenom tahle drobnost tomu asi chybí. No nic, proste to vypínání displeje vypnu kompletně.
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Muzete mi doporucit pro ipad 3 nejake pouzdro z co nejodolnejsoho materialu ( nejaky outdoor )
    Dikes....
    WERT
    WERT --- ---
    FLLIP: podle me urcite chysta ... Na rok 2020...
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Ještě mi napadá, nevíte zda Apple nechystá kožený SmartCover pro Air? Budu muset nejaky Smart.... koupit a nejsem moc fanoušek plastu, SmartCase je zase asi zbytečně drahý.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    JUNGLER: iBooks displej nevypina. Jestli mas ty noty v PDF tak není problém.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    ARMADILLO: Jo to vim. Já bych to ale chtěl jen pro jednu konkretni aplikaci.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    JUNGLER: Settings>General>Auto lock>Never
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Lze nějak přesvědčit ipad aby u nejake konkretni aplikace nevypínal displej? Jde mi o to, ze ho používám na noty a nebaví me neustále probouzet usinajici přístroj kdyz se chci plné soustředit na drillovani nějakého partu.
    VACA
    VACA --- ---
    Jinak autoscout24 mi jde bez problému i z toho us storu...

Každopádně diky asi to bude tou lokalitou...
    VACA
    VACA --- ---
    Aha jestli to neni tim ze jsem na us storu... Me to ted na ceskej nepustí, protoze mam malej zůstatek na internetový kartě...

Ale jinak mi jdou vsechny eu app i český freečka stáhnout i prez us...

Tak ja zkusim neco poslat na účet, a pak dam vedet, každopádně diky za podněty... Tohle je historicky jediná app u ktery sem zaznamenal nejakej problem se stažením...
    CROSS
    CROSS --- ---
    SHARK: njn, tak to asi dělá VACA něco špatně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam