• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    VACA
    VACA --- ---
    CROSS: tak jsem zkusil postup co tu nekdo doporučoval pro nejakou padající hru. Zavřel jsem vsechno a restartoval, ted se chvilku zda ze neco v paměti udrzi, par otevřených tabu, otázka je jak dlouho a kolik, každopádně teda vidím ze nestačí jen zavřít ostatní aplikace, ale musi se i restartovat, a to je opruz, trva mu to...

Neni nejaka app na resetovani ramek, nebo tak neco?

Trochu sem si naivně myslel ze timhle trpí jen android jehož telefon jsem po frustrujících zážitcích rychle zahodil (zbavil se ho prodejem)
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: Nevim, jestli je to případ Mini, ale svoji roli v tom hraje právě velikost paměti (RAM) a asi i její správa. Frustrujíci je to dost, to nepochybně. (Mně to na Mini zatim ještě nerozčílilo, asi se mi to moc neděje.) Na druhé a zejména první generaci to byl dost opruz, trojka s OS6 mi přišla pocitově docela v pohodě. Na ní a teď na Mini mám spíš problémy s kapacitou browseru přímo v aplikaci, třeba otevřít The Big Picture rovnou v RSS readeru (Reeder) znamená většinou crash, podobně to (jiné weby) vázne i v Twitter klientovi (Tweetbot). Safari to pak dá v pohodě.
    VACA
    VACA --- ---
    CROSS: s tim neustálým znovu-načítáním obsahu jsi mi ted trochu nahrál,
    Proč se mi na iPadu mini neustále znovu-načítá obsah? I kdyz prohlížeč nezavru a jen se treba na minutu (kolikrát ani to ne!) přepnu do hned vedlejšího tabu? Je to dost frustrující a dost me to sere!
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: Ano, pro někoho, kdo má ve zvyku mít v prohlížeči otevřenou jen jednu stránku a nepřepíná ani mezi taby, natož mezi aplikacemi, je „na internet jednička rychlá dost“. Pro všechny ostatní bude neustálé znovunačítání obsahu trošku frustrující. Nejde jen o rychlost, taky o paměť, a tak dále.
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    KAZATELL: si ho kup rodicum :) ja jim koupil dvojku a jelikoz nezijeme ve stejnym state tak proste kamera hraje roli a i kdyby jsme zili za rohem tak je to pro starsi generaci uzasna vec se takhle videt - vyzkouseno i na babicce, jednicku samo mam ale je to uz jen zalozni na doma pro pritulkyni
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: Jde o to o jaky věk se jedná a jak moc jsou a nejsou pokročilí uživatelé, ale na internet a prohlížení fotek je jednička rychlá dost a hry na tom rodiče asi hrát nebudou
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: Nevim, kolik znáš uživatelů tabletů ve věku vlastních rodičů, z mé zkušenosti to je argument na místě. Jinak ještě k té jedničce, zvažoval jsem, že bych ho třeba dal synovci, ale byl by to danajský dar. Na dnešní aplikace už výkonově nestačí a uživatele začátečníka spíš odradí. (Ovšem v roce 2010 jsem ten iPad miloval. :-)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HIDARI_LUPO: Nevim jestli argumentovat zrovna kamerou je dobrý...
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    ANDR3_I: naprosto nesouhlasim s kupovanim 1g pro tento ucel a zrejme i proto lidi "rejpou" aby se vedelo vic --- oni to mysli defacto dobre. neni tam kamera a taky to neni moc rychly, takze to treba cely odradi, to uz ji kupte cokoliv krome 1g
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ANDR3_I: Většina místně prodávajících jsou Apple fanatici takže bych se toho nebál
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    WERT: treba proto ze zvazujem mame k narozkam kupovat hodne drahej darek, uvazujem nad iPadem, ale vzhledem k tomu ze uz ji takhle par veci vc. ruznejch telefonu skoncilo v supliku, nehodlame do toho tedka na Vanoce investovat vic jak 4000 - 5000,- aby si to vyzkousela. Kdyz ji to chytne, koupime ji uplne novou radu a starej vyuzijem treba chalupe, kdyz ne budem holt muset vymyslet jinej darek ;)

Ja zas nechapu to vase vecny pozastavovani se nad necim a rejpani.. :D

KAZATELL: dekuju, sice jsem nechtela porizovat z uplne neoverenyho zdroje, ale asi mi nic jinyho nezbyde
    WERT
    WERT --- ---
    ANDR3_I: Spis mi hlava nebere proc by to nekdo chtel kupovat:))))))
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ANDR3_I: Na jablickari jsem viděl včera prodávat dva
    CROSS
    CROSS --- ---
    ANDR3_I: Za těch pár korun, co bych si za něj mohl říct, si ho radši nechám pro syna na hraní do auta. :-)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    To tady vazne neprodava nikdo iPad prvni generace??
    AMNA
    AMNA --- ---
    prodám iPad s retinou, 4.generace, wi-fi, 32 GB, bílá barva včetně smart case, ve kterém jsem ho celou dobu nosila. cenu ještě možno po dohodě upravit :)
    [ OFFERINGNABÍZÍM: iPad s retina displejem 4.generace, wi-fi 32GB, bílý / Praha - Podolí / 11000 CZK ]
    KICHI
    KICHI --- ---
    VACA: pro fungovani Siri musis byt na internetu
    ARAON
    ARAON --- ---
    VACA: Poslední iPad bez Siri byla dvojka.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    VACA: iPad mini to tak měl určite. Siri tam bylo a měl jsem ho od minulýho prosince.
    VACA
    VACA --- ---
    WERT;KINGRICHARD;CITRONAK: aha, a to tak bylo vždy? Nevim proč sem byl přesvědčenej o opaku... Asi jsem četl nějakou kachnu...
    VOY
    VOY --- ---
    Da se to nejak hrat s gamepadem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam