• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Jisteze cyklus obnovy u tabletu i pocitacu existuje. V zdane pripade vsak nejde pocitace a tablety v tomto ohledu hazet do jednoho pytle. Obecne se cykly prodluzuji u pocitacu s vykonem. PC se dostalo u bezneho cloveka nekam k 5 letum, u tabletu se pozvolna zvysuje. zacinal na 1 roku. Delal jsem na to anketu, vyhledejte si ji na webu, pokud vas zajimaji vysledky.
    CROSS
    CROSS --- ---
    WITTGENSTEIN: (except for it did not)

Klesající poptávka po iPadech mi nepřipadá překvapující, mně se taky doma hromadí ;-] Jak píšou v tom článku a jak je ostatně všeobecně známo, trh s telefony žije ve dvouletém (zpravidla) cyklu obnovy zařízení, u tabletů a počítačů (mimo korporátní segment) žádný takový cyklus neexistuje.

Nezbývá než doufat, že citovaní analytici, kteří to nečekali, si to konečně uvědomí. ;-]

(Za mírně překvapující bych pokládal spíš to, že prodeje Maců pořád rostou, v segmentu počítačů unikát.)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Why Apple has stopped growing – Quartz
    http://qz.com/201885/apple-has-stopped-growing/
    KERB
    KERB --- ---
    auditko o iworks, kdo mate zajem podporte jeho vznik
    [ KERB @ nyx :: kluby :: software ]
    SHARK
    SHARK --- ---
    ONDRASEEEK: Tak jedine udelat nakup prez lokalstore a tvuj ucet na jinem zarizeni a pak dat obnoveni nakupu, teda jestli je ta moznost a jestli to prez lokalstore pujde
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    SHARK: To bohuzel u me neni mozne... ;(
    SHARK
    SHARK --- ---
    ONDRASEEEK: localstore nepomuze ?? (Jb podminkou)
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    nemate nekdo hack na Dungeon keeper k navyseni Gemu? stahnout z netu je nemozne - sama stahovaci survey, ktera nejde obejit...
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Nevite proc se nektere soubory (pozoruji u *.avi) tvari na OS X Mavericks a iOS jako slozky? Pozoruji to u disku, ktery je naformatovan na NTFS a pripojen sitove pres SAmba server.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Super. To je snad prvni prehravac kterej umi vse a dobre. Diky
    BOBRIK
    BOBRIK --- ---
    XLACHTAN: za me tez nPlayer. nejlepsi
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    XLACHTAN: já používám Infuse

Infuse 2 - The Beautiful Way to Watch Videos | FireCore
    http://firecore.com/infuse
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    MRNOUSEK: super, díky.
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    XLACHTAN: ano. Ja teda 99% veci jedu pres mediaserver (mezzmo) a zatim vse zvladlo (nezvlada myslim DTS zvuk, ale to je kvuli cene za licenci kodeku)... Ze zdileneho disku mi to taky zatim vzdy jelo.

jedinej problem jednou nastal pri stahnuti serialu pres mediaserver. Serial sel z media serveru normalne prehrat, ale po stazeni nefungoval. Duvod jsem nezkoumal a narychlo prekonvertoval. Potreboval jsem to rychle pro manzelku do nemocnice...

jinak na pripadnou konverzi pouzivam na PC Handbrake...
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    MRNOUSEK: takže nemusím nic konvertovat a přehraji po wifi ze sdíleného disku na PC? I s titulky? Díky
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    XLACHTAN: ja na to pouzivam nPlayer... Umi pristoupit na sdilenej disk a videa si stahnout (pripadne stahnout pres dlna, dropbox....)
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    Čau, asi po třech, čtyřech letech jsem se částečně vrátil k iOS a teď řeším jakým nejpohodlnějším / nejrychlejším způsobem do iPadu dostat videa. Většina je v mkv + ext. titulky.

Díky moc
    VFISA
    VFISA --- ---
    HROBO: Po trapnosti s vynucenym placeným updatem jinak výbornyho Reeder jsem skončil na Mr. Reader na iPadu a mužů doporučit. Umí snad všechno co člověk muže chtít a je plné konfigurovatelny.

Btw. Pokud je rss napsána korektně tak ti to zobrazí většina citacek. Pokud dávají jen název článku tak ti nepomůže nic...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam