• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    FRKY
    FRKY --- ---
    CROSS: Ja teď taky nevim co chci iPad 3 mini je asi blbost a iPad 2 asi zase dřív zastara. Tak přemýšlím o air 2 ale ta je zase velká co s tím?
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRASEEEK: aneb učíme se nebrat spekulace o tom, co Apple udělá nebo neudělá, vážně. The hard way. Jako měsíc před keynote, pokud bych teda opravdu nutně nepotřeboval, bych asi s nákupem počkal.

Jinak co se týká právě keynote a spekulací, ty o tom, že přijdou s ještě větším iPadem (12") byly zajímavé... no ale zůstalo u spekulací. Co jsem přešel na iPhone 6, pociťuju pokušení vrátit se k 10" iPadu, ale portabilita Mini prostě vede.
    ROBBIMAN
    ROBBIMAN --- ---
    VACA: ono to asi není jen 5 drátů
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    MUXX: no ja jsem trochu nastvany ;) chtel jsem touch ID a pred mesicem jeste psali, ze to mit ipad nebude tak jsem koupil mini2 a ejhle, touch Id ma ;(
    MUXX
    MUXX --- ---
    CROSS: Jsem si neuvedomil, ze s prichodem mini3, slevnil mini2. Jsem spokojen a kupuju mini 2.
    CROSS
    CROSS --- ---
    MUXX: Je to tak, jinak jsou úplně stejný (asi proto o něm Schiller nemluvil), teď jsem koukal na srovnání, k naklikání zde: http://www.apple.com/ipad/compare/

Teda v2 se bude prodávat je 16 a 32 GB.
    MUXX
    MUXX --- ---
    Ten mini3 ma navic jenom touchid nebo i neco jineho? To se mi snad vyplati vic koupit mini2....
    WERT
    WERT --- ---
    … tak skoda ze zas neni ATV nova …

a libily by se mi 35 + 40" displaye, klidne half-retina :)
    stejne na to nikdo nebude cumet z 10cm...
    VACA
    VACA --- ---
    CROSS: no ja sem si tedka jeden ukroucenej origo lightning opravoval, letoval. A z myho pohledu je to proste pet dratku, ok je to pet dratku ktery nebudou uplne shitovy jako u toho cinskyho kery se rozlamou za chvilku, ale s kabelama obcas docela delam, vim co jsou to kvalitni medeny bezuhlikaty kabely s prurezem, stinenim apod., a taky vim kolik stoji metr takovyho poradnyho kvalitniho kabelu. Ale metr tohohletoho za 5kil je proste zkurveny vyderacstvy, neni v tom zadna prehnana alchymie... Kdyby to teda za ty prachy melo aspon nejakou odolnejsi slupku... Btw vim i o mikrofonich extravodivejch kabelech co sou tlusty stejne jako tohle, ale unesou 80kg, coz se o tomhle rict neda. Hwg, du si dat nohy do tepla :D
    FRKY
    FRKY --- ---
    tak budou novy ipady pristi tyden i tady?
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: v poho. Ono to neni jenom pět drátků etc., ale to je fuk. Drahý to je (onehdá jsem kupoval už druhou redukci z 30pin na lightning, taky jsem se u toho mračil). Ty levný kousky z Aukra nebo prostě z Číny jsou právě jen těch pět drátků, asi i proto často nefungujou. Pořídil jsem si z DX nějakej 3-in-1, micro-USB, lightning a 30 pin, a vskutku si s tim ani iPad ani telefon nerozumí. Jak to neni licencovaný Applem, je to prostě loterie.
    VACA
    VACA --- ---
    CROSS: ok, jen jsem to zkusil, jestli nekdo uz neabsolvoval...
    Kazdopadne ty z aukra za 35kc nebrat, ale to sem predpokladal ze to nepojede, prekvapeni to nebylo.

Omlouvam se za svoje rozhorceni nad drahotou peti dratku s usb na jednom a destickou na druhem konci...
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: Máš možnost hledat a pak se s námi podělit o tipy.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    iPad Air 2 announced with Touch ID fingerprint sensor and 'world's thinnest' body | The Verge
    http://www.theverge.com/2014/10/16/6988171/apple-ipad-air-2-touch-id-fingerprint-sensor-announced
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    zlaty a 6,1 mm tenky ipad air 2 prave predstaven:

VACA
    VACA --- ---
    To jo, receny to bylo hezky s tema opicema, mj docela aktualni tema tedka ve svete.
    Ale trochu me teda serou ze co je na tom pětidrátku tak kurevsky drahyho. Kdyz konecne po letech pohrbili ten archaickej prehistorickej zatuchlej 30-ti pin, kerej byl jeste u ip4 supermoderniho telefonu jak pest na oko z devadesatejch let, tak si usmyslej ze do toho zatavej nejakej cip...
    Ja mam apple rad pro jednoduchost obsluhy, ale tohle je teda fasismus strasnej.

Omlouvam se za svoje rozhorceni. Takze kdyz chci tri usb kabely pro jabko, tak nemam jinou moznost nez vyplaznout minimalne litr?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VACA: Když máš na opičku, musíš mít na banánky. Pokud chceš levnější a funkční, musíš koupit s certifikací. A ty zase nebudou o tolik levnější, než originál, aby se to vyplatilo složitě shánět. Kup si originál za co nejnižší cenu v eshopu.
    VACA
    VACA --- ---
    Meli by jste nejakej tip na lightning kabely za prijatelnou cenu?
    Koupil jsem nejaky echt levny na aukru, no, skoro mam pocit ze se to vybiji rychlejc pripojeny tim kabelem do nabijecky, nez bez nabijeni vubec:D co sem moh cekat.

Ale chtel bych poridit dva tri, a 500za jeden origo se mi davat nechce...
    VFISA
    VFISA --- ---
    ABRAHAM: Nic lepšího na bezdrát než Apple tv neni, navíc je podporovaná širokým množství aplikaci. Rozhodne doporucuju, popr. Kabel na drát. komunikaci.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    ABRAHAM: na prezentace si tam pichni po kabelu mb a ipadem jed prezentaci jako remote
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    SHARK: No mam ji taky, do kanclu je ok, ale na prezentace nekde na konferenci bych rad mel bezdrat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam