• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FARFELOO: Nevim, vim, ze v cz storu neni.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    ONDRA_99: cože, oni už to VLC zase stáhli? To už je podruhé, pokud vím... naštěstí ho mám taky:-)
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    už to tady několikrát proběhlo. IP4 přechod IOS6->7.latest předpokládám že IP4S IOS7->8.latest bude stejnej. Rapidní zrychlení po factory resetu, vymazání dat, odstranění tisíců mailů a stovek kontaktů. Schválně si to vyzkoušejte. Vymažte si IP4 ios7 nebi IP4S ios8 budete koukat jak je to rychlé, když je to prázdné
    ARAON
    ARAON --- ---
    LIBANON: Oproti iOS 8.02. :-P
    LIBANON
    LIBANON --- ---
    ARAON: oproti ios7 nebo ios8? Ja mam po prechodu z 6 na 7 chut ho rozslapat jak je pomaly. Ios8 se bojim instalovat
    JOPS
    JOPS --- ---
    NOGEEK: prosim te, nez jsem sel do do nemocnice, tak jsem hledal taky nejakej prehravac, co prehraje vsechno, abych tam nemusel resit blbosti tohle nejde, tohle neuvidim atd.... Hledal jsem hledal a na doporuceni vsude mozne, po precteni par desitek for jsem si KOUPIL nPlayer. Zatim sezral vsechno, co jsem do nej nacpal :) Stalo to asi 5$, chapu, ze to je castka jako hovado :) ale ver mi, usetris si spousty trapeni. A to ovladani :) To je taky luxus.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Tak 8.1 na iPadu 2 rozhodně výrazné rychlostní zlepšení. Přestal jsem mít chuť ho zlomit o koleno.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FARFELOO:
    NOGEEK: To neni otazka pripony (to je jen kontejner) ale kodeku. Ocividne Nogeek ma neaky kodek, ktery neni podporovan v zakladu. Asi bude problem najit program ktery to nebude mit za priplatek. Ja vim o VLC, ale ten sem stahoval kdysi z US storu, nevim jestli nekde jeste je dostupnej.
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    FARFELOO: aha tak to asi neumim ovladat, dám přehrát a skočí mi tam okno s nabídkou upgradu, a kdyz dám ne děkuji tak mě to hodí zpět
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    NOGEEK: Avi podle me jo. Chvili jsem ji ve free verzi pouzival. Ted je dokonce nove free i streaming z NASu
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    FARFELOO: ta právě ale nepřehaje nějaký formáty, konkretne asi avi ve free verzi
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    NOGEEK: používám infuse. Většina základních funkcí je zdarma, jinak je mmožnost placenýho upgradu.
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    Zdravím nejaky tip na prehravac videi s titulkama na ipad? free? diky
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    ROBBIMAN
    ROBBIMAN --- ---
    Bohužel ani iOS 8.1 nejde pripojit na enterprise WPA2 + AES s autentizací: EAP-PEAP a vnitřní autentizací MSCHAPv2. V iOS 7.x to fungovalo bez problému.
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: tak uncool. Uz to zase nejede.
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    Cool. Tak ten problem s neklikatelnymi odkazy na googlu s instalaci iOS 8.1 zmizel.
    MICKE
    MICKE --- ---
    Hlásím že nepozoruji žádný problém (iPad Air iOS8.02) jen občas mi padne nějáká aplikace, ale je to opravdu tím, že není podporována pod iOS8.
    KUBULA
    KUBULA --- ---
    CHILDINTIME: jj, uz jedu. nainstaloval jsem rovnou 8.02 a slape to bez problemu, baterka stejna. jen mi obcas vazne gesto peti prsty...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: to neví asi nikdo, ale osobně pochybuju, prostě v Apple rozhodli, že když ukončili vývoj, iOS8 nebudou podporovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam