• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    SHARK
    SHARK --- ---
    A taky zde

ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    HROBO: posuvnikem vpravo nebo vlevo...

HROBO
    HROBO --- ---
    ONDRASEEEK: mozes mi dat prosim nejaky presnejsi hint? kde presne nastavim tu hodnotu?
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    HROBO: v najstaveni jasu...
    HROBO
    HROBO --- ---
    zdravim, pri automatickem nastavovani jasu, jak nastavim minimalnu hodnotu?
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    Zdravím, je tady prosím nějaký skilled iOS developer, který by měl zájem o dlouhodobou spolupráci?

Ideálně Brno, ale může být i práce na dálku.

Hodně zajímavé projekty pro velké klienty, fér peníze a naprostá volnost a časová flexibilita..

V případě zájmu více info v poště. Díky moc.
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: streamuje to ten server v realnym case, stejne tak jak to streamuje na ipad tak to muze streamovat do ATV.

Vsechno mam v MKV
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WERT: ok, sem se to docetl tady:
    How to stream MKV files to your Apple TV | Streaming Blog
    http://streaming-blog.com/how-to-stream-mkv-files-to-apple-tv/
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: nesmysl...
    Pokud mas server tak se to ze serveru streamuje: airVideo HD, plex apod
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WERT: jj, uz sem si o tom precetl, bohuzel to pry neumi mkv (pokud to neprotahnes pres itunes), takze tim to pro me konci, mkv je 99% moji filmovy databaze.
    JOPS
    JOPS --- ---
    hoj, jakou doporucite klavesnici (hw) k iPadu ?

chtel jsem si nekde ochmatat Logitech a nikde jsem ho nevidel... Jsou nejake zkusenosti s tim ?
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: Ne, to se ke kompu nepripojuje. Spis je to proste nahrada kabelu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WERT: ja apple tv nechci, protoze nemam rad Itunes software a predpokladam, ze to funguje pres nej
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: Samozrejme ze to jde, staci mit Apple TV :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ja prave nechci delat nic takovyho jako je prepinani obrazu na 2. monitor (TV), volit fullscreen atd, myslel sem, ze to pujde treba tak, jako to umi Air Video HD az na to, ze obraz neposle na iPad ale na ten druhej monitor.
    tak neva, dik za rady
    MUXX
    MUXX --- ---
    dej si na PC xbmc a iPad pouzivej jako dálkové ovládání. pokud ale trvas na pouštění videa z ipadu do TV tak jediné apple TV. ios8 ma nějaké změny v protokolu a přestalo mi v xbmc fungovat
    VFISA
    VFISA --- ---
    VFISA: Napr. Infuse, který umi stáhnout titulky a přehraje všechno.
    VFISA
    VFISA --- ---
    DRAGON: Z iPadu jediné přes Apple TV nebo pokud mas win pichly do TV tak existuje aplikace na AirPlay, což udělá z počítače target pro airplay zařízení. Většina appek na iOS pak umí airplay a dost z nich umi přehrávat přímo z media serveru či NAS.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    takovej zvlastni dotaz: mam ipad mini ret 32, mam samsung plasmu (2x hdmi vystupy) a pocitac (windows system)
    dokazal by mi nekdo poradit, jak k ty televizi nastavit nejlip to abych si mohl filmy z toho pocitace (ale i treba z ipadu pres youtube kdyz to pujde) poustel ruzny filmy a serialy na tu televizi? aniz bych treba nemusel vstavat z gauce/postele/etc a vybiral si na padu co pustim a mne se to pustilo i s titulkama treba?
    je to vubec mozny?
    dekuji
    VACA
    VACA --- ---
    PHAILO: jj invertovani barev mam nastaveny na home trojklik, docela to pouzivam, napr. kdyz v hodne tmavym prostredi lezu do kalendaru, mejlu apod... Uz sem na to takhle zviklej a beru to jako zakladni feacuru, dvojklik sprava rozjetejch app, trojklik inverze barev..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam