• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    DRAGON: Já mám Xiami 10400 a nabíjím s ní i iPad Air, takže s Minim by neměl být problém.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tusite prosim, jestli existuje nejaka externi nabijecka (kapesni), ktera by dokazala dobijet iPad Mini retina?
    BOBRIK
    BOBRIK --- ---
    MUXX: nplayer
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    MUXX: Infuse to umí, pokud má metadata. Zobrazuje seriál jako jednu položku, kde lze potom vybírat epizody... Jinak nevim:-(
    MUXX
    MUXX --- ---
    Je nejaky jednoduchy video prehravac ktery podporuje slozky? Staci mi jednourovnova struktura s podporou nahledu slozky pres folder.jpg. Pres DLNA mi to funguje, nicmene v aute dlna nemam. Konkretne mi jde o to nasypat do ipadu pohadky pro dite, tak aby si dite ze seznamu vybralo pohadku (podle obrazku slozky) a pak si pusti konkretni dil.
    Momentalne pouzivam viPlay a Infuse, ale jak roste pocet souboru tak je to neprehledne.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Prvni odkaz na google:
    i-Clickr PowerPoint Remote Lite on the App Store on iTunes
    https://itunes.apple.com/us/app/i-clickr-powerpoint-remote/id296956937?mt=8

Nainstalujes host app do win pc, tuhle app od iPad/iPhone a jedes.
    KICHI
    KICHI --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Apple to má propojené u svého office SW. T.j. asi by musel MS udělat nějaký remote - integrovat ho do jejich Officu... aspon si myslim
    VFISA
    VFISA --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Keynote ma na to remote
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Tak to bych taky využil ale zatim mi radili vzdy at si pořídim mac
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    prezentace!
    Mám takovou ideu - z win PC mi běží .ppt prezentace na projektoru. A já stojím bokem, mám v ruce iPad, kde vidím poznámky z prezentace, a mám tam šipky, kterýma listuju prezentací.
    Lze nějak ty dvě věci spárovat (BT?), a nějaký program pro iPad, který by mi to umožnil?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: No spíš jsem doufal že už to má někdo doma a po přechodu na lighting se mu to doma válí a prodal by mi to
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: hmm. no tak si na prezentace nastav, ať se iPad / iPhone nevypíná, ne.

Pochybuju, že dneska bude někdo vyvíjet IR dongle pro iOS, natož na 30 pinovým kolíku...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: Prezentace... Momentálně používám k prezentování iphone ale vadí mi, ze když mám prostorné tak se zařízení uspí a dlouho trvá než to zase spáruju.
    Dokonce sem už jeden příjmač našel ale jen když jsem požadavek dal do googlu do obrázků, ale tam je to vyprodané takže mám smůlu
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: ne.

(Resp. nikdy jsem o tom neslyšel.)

Co bys s tim chtěl dělat?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nevíte někdo, jestli se nějak dá k iPadu připojit Apple remote? Konkrétně tedy k iPadu 2. Jestli se da koupit nějaká 30ti pinová IRC zástrčka. Cokoli hledám přes google tak mi to najde jak udělat z iPadu ovladač k TV
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Pár klíčových stránek z mého webu..
    Jak zrychlit iPhone nebo iPad? | můj-iPad.cz
    http://www.muj-ipad.cz/jak-zrychlit-iphone-nebo-ipad
    iOS 8 - Tipy a triky | můj-iPad.cz
    http://www.muj-ipad.cz/ios-8-tipy-a-triky
    ANGIOLETTO
    ANGIOLETTO --- ---
    JYRKA: Restore vyresil 90 % problemu, diky!
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mě na té konstrukci s manipulací zákazníků k iCloudu zaráží ještě to, že převládá názor, že iCloud jako datové úložiště saje a že konkurenční služby (Dropbox a podobně) jsou v různých ohledech lepší. Takže pokud by Apple skutečně manipuloval někoho ke cloudu, tak spíš ke konkurenci.

Tahleta nervozita, kolik mǐsta zabírá systém, se naposledy objevila kolem uvedení první generace Surface. Jenomže to nakonec nikdo nekupoval, tak nedošlo asi ani na žalobičku.
    AILAS
    AILAS --- ---
    KAZATELL: Asi ne. Inovace přinášejí vyšší nároky. Tak to vždy bylo. Když vyšel nový systém Windows byla to chyba MS že se nevešel na stávající disky? Asi ne.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL: Ale tech 23% bude prave u 16GB modelu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam