• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: hmm. no tak si na prezentace nastav, ať se iPad / iPhone nevypíná, ne.

Pochybuju, že dneska bude někdo vyvíjet IR dongle pro iOS, natož na 30 pinovým kolíku...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: Prezentace... Momentálně používám k prezentování iphone ale vadí mi, ze když mám prostorné tak se zařízení uspí a dlouho trvá než to zase spáruju.
    Dokonce sem už jeden příjmač našel ale jen když jsem požadavek dal do googlu do obrázků, ale tam je to vyprodané takže mám smůlu
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: ne.

(Resp. nikdy jsem o tom neslyšel.)

Co bys s tim chtěl dělat?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nevíte někdo, jestli se nějak dá k iPadu připojit Apple remote? Konkrétně tedy k iPadu 2. Jestli se da koupit nějaká 30ti pinová IRC zástrčka. Cokoli hledám přes google tak mi to najde jak udělat z iPadu ovladač k TV
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Pár klíčových stránek z mého webu..
    Jak zrychlit iPhone nebo iPad? | můj-iPad.cz
    http://www.muj-ipad.cz/jak-zrychlit-iphone-nebo-ipad
    iOS 8 - Tipy a triky | můj-iPad.cz
    http://www.muj-ipad.cz/ios-8-tipy-a-triky
    ANGIOLETTO
    ANGIOLETTO --- ---
    JYRKA: Restore vyresil 90 % problemu, diky!
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mě na té konstrukci s manipulací zákazníků k iCloudu zaráží ještě to, že převládá názor, že iCloud jako datové úložiště saje a že konkurenční služby (Dropbox a podobně) jsou v různých ohledech lepší. Takže pokud by Apple skutečně manipuloval někoho ke cloudu, tak spíš ke konkurenci.

Tahleta nervozita, kolik mǐsta zabírá systém, se naposledy objevila kolem uvedení první generace Surface. Jenomže to nakonec nikdo nekupoval, tak nedošlo asi ani na žalobičku.
    AILAS
    AILAS --- ---
    KAZATELL: Asi ne. Inovace přinášejí vyšší nároky. Tak to vždy bylo. Když vyšel nový systém Windows byla to chyba MS že se nevešel na stávající disky? Asi ne.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL: Ale tech 23% bude prave u 16GB modelu.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: Abych parafrázoval Klause, já bych opravdu velmi prosil nestavět teorie na zprávách z Novinek. Týká se to zařízení s iOS8, a obvinění soekuluje o tom, že tím Apple tlačí zákazníky k placenému iCloudu. A to bude třeba tak trochu dokázat. Do té doby, než se tahle další obskurní žaloba bude řešit, bude venku iOS9. :-]
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: Ale oni je nezáleží kvuli 16 modelům ale kvuli iOS 8 a to ze jeho instalace sebere az 23% místa nebo kolik se to tam psalo
    CROSS
    CROSS --- ---
    KAZATELL: To rozhodně ne. Spíš konečně zmizí 16GB modely.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Apple čelí žalobě kvůli nárokům operačního systému iOS 8 – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...ftware/357758-apple-celi-zalobe-kvuli-narokum-operacniho-systemu-ios-8.html
    Tak se treba jeste dodatečně dočkáme downgradu
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KAZATELL: Proto o tom píšu.
    Restore pomohlo.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    JYRKA: Jo přesně mám ipad 2 a jede vsechno ale neuvěřitelně pomalu seká se to a email spoustim na 3x takze jak píši ostatní nefunguje nic
    KICHI
    KICHI --- ---
    JYRKA: njn, jenže v situaci, kdy každé navýšení výkonu HW sežerou dříve, či později, ne vždy nezbytně nutné, různé novátorské-vizuální-SW-rádobynutnosti.... k tomu si člověk na zvýšený výkon safra rychle zvykne.... Jako nemám pocit, že bych vyloženě pod prsty cítil, jak můj - to je jedno, komp, iPhone, iPad, je 50x výkonnější, než něco, na čem jsem dělal před 5 lety :DD
    Aktuálně jsem spokojený s Apple nastavením, jak to má u kompů - na MacBooku Pro z jara 2008, s upgradem HDD na SSD se dá, pokud jde o výkon, pracovat dost podobně, jako na jeho aktuálním nástupci.
    U telefonů - OK, je to věc denní potřeby, u které se s delší morální životností moc nepočítá, protože je stejně většina lidí do té doby rozbije.
    U iPadů by na tom mohli zapracovat, ladit lépe nový OS na starší HW, zvláště s ohledem na to, že se prodává jako nový i nyní ještě iPad mini 1. gen a občas se dá ještě někde koupit nový iPad 4....
    Eh, tak jsem se rozepsal víc, než jsem měl v úmyslu... no teď už to mazat nebudu... holt u mobilních zařízení typu iPad / iPhone jde technologický pokrok vpřed stále rychle, kdežto u kompů už se ten nárůst zpomalil.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    WERT: ano
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Na iPadu 2 jede vše. To je divný.
    To samé iPad mini první generace,který má žena.
    Nejspíš je něco špatně na tvém iPadu...
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    JYRKA: WoT blitz je asi jediná aplikace, která mi na iPad Air jede po upgrade na iOS8 normálně. Padá mi i ten posraný facebook, fotoaparát a safari. Streamování videí funguje tak v 10 % případů.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Jinak mi na výkon iPadu 2 hodně pomohl kompletní restore.
    Dokonce WoT Blitz se tak dá hrát velmi dobře, což před restore nebylo.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Něco málo k těm nářkům na výkon :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam