• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    VFISA: na iphonu je mám, ale na iPadu ne... nerozumím:-)
    VFISA
    VFISA --- ---
    PHAILO: 1:1 a 2:1 jsou iPhone verze aplikaci, než scaled-Down. Takže to úplně nevypadá nejlíp a třeba safari jako funguje, ale cely den bych na split screen nepracoval...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VFISA: Já si ho u některých aplikací dokážu představit docela dobře. Nebo aspoň Picture in Picture by u + mohli povolit.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Split screen - iPad Air 2, iPad mini 4, iPad Pro (2, 2, 4GB RAM)
    CROSS
    CROSS --- ---
    MADBANANA: na to nedokážu odpovědět, to je stejnej HW jako iPad 2, jestli se nepletu, ten sice doma máme, ale běží na něm ještě iOS7, mám takovej pocit. Doporučil bych tenhle souhrn Ars Techniky:
    iOS 9 on the iPad 2: Not worse than iOS 8, but missing many features | Ars Technica
    http://arstechnica.com/...015/09/ios-9-on-the-ipad-2-not-worse-than-ios-8-but-missing-many-features/
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    CROSS: Já mám úplně první mini. Na tom to nepůjde? Jak je na tom iOS 9 na tomto zařízení?
    CROSS
    CROSS --- ---
    MADBANANA: u toho novýho by mělo. Na první retina mini funguje ten režim s lištou po straně (a i to mi přijde dost užitečný).
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    VFISA: A na iPadu mini to funguje?
    VFISA
    VFISA --- ---
    PHAILO: Split screen bude naprd i u miniho, natož u plus. Na Air2 je to tak akorát, až minimum.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    CROSS: Měl jsem 6, teď mám 6+, ale asi se vrátím k 6S. Velikost mi nevadí, zvykl jsem si na ni. Ale vadí mi, že oproti standardní velikosti nenabízí nic navíc. Ocenil bych třeba split screen. Jediná věc navíc tak je výdrž baterie, ale s tou jsem neměl zásadní problém ani u šestky.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    ale stejne se mi news nezobrazuji na te nove obrazovce nalevo od home screenu. mam tam jenom jeden pruh aplikaci navrzenych siri. ani vyhledavani blizkych mist, je to takhle celkem k nicemu...
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    BOBRIK: Mne to funguje paradne! Diky!
    CLUMP:
    BOBRIK
    BOBRIK --- ---
    CLUMP: po chvilce ikona opet zmizi;(
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    VFISA: Oficialne pouze US, UK a Australie.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    VFISA: v cr news nejsou. ale tohle funguje:

How to get iOS 9’s News app outside the U.S. | Cult of Mac
    http://www.cultofmac.com/328592/how-to-get-ios-9s-news-app-outside-the-u-s/

Tap to launch Settings on your iOS device, then tap on General. Swipe down to Language & region, and tap through to find the Region Formats section.

Simply tap on Region to select United States, and then back out of Settings. You may need to reboot your iPad or iPhone (hold down the Sleep/Wake button, Slide to Power Off, then hold the Sleep/Wake button again after your device goes dark) to make it appear.

This way, you don’t have to mess with your iTunes account region at all; just change the Region settings right in your Settings app.
    AILAS
    AILAS --- ---
    XEHUTL: Já už jsem na osmičce. Takže zítra aktualizuju na devítku a dám vědět. Ta osmička nic moc.
    CROSS
    CROSS --- ---
    VFISA: na betě pod českým Apple ID rozhodně News nejsou, objevujou se ve výsledcích hledání, ale linky vedou jen na web, a objevujou se v hledání v preferencích, ale ty příslušný položky tam chyběj (asi jsou nějak skrytý).
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Nemáte někdo iPad3 nyní už nově s ios9? Zajímá mě, jak je na tom s rychlostí a odezvou.
    (mám ještě 7.2 a do 8 jsem nakonec při srovnání na netu před a po už nešel..)
    VFISA
    VFISA --- ---
    Kde najdu Apple News? Je možný, ze v Čechách není?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    iOS 9, thoroughly reviewed | Ars Technica
    http://arstechnica.com/apple/2015/09/ios-9-thoroughly-reviewed/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam