• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    TOMINO_I: Neni zač. Mě zase překvapilo ze na zařízení který bude mít 5 let na trhu je aktuální verze iOS. :)
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    FLLIP: JJ nakonec jsem dualbootnul do Widli po roce a nainstalil iTunes kvuli tomu. Dik za odpoved ;)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    TOMINO_I: Zkus to přes itunes
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    Ahoj,
    poradite mi nekdo dobrej "filebrowser" na ipada? Potrebuju aby to umelo kopirovat mezi windows/smb sharem a ipadem (otevrit v aplikaci).

....neco co nevypada jako uplny omalovanky
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Caute, nema nekdo zkusenost s upgradem iOS 5.0.1 na iPad2 na nejakej novejsi SW? Nabizi mi to 9.2.1, ale upgrade nahlasi chybu pri instalaci, pry malo mista na zarizeni, pritom ma volnych 23GB.
    Dik za jakykoli echo.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    ANGIOLETTO: Já bych dal 4000 max.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    ANGIOLETTO: A jen pro info. Kolik za něj teda chceš korun?
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    ANGIOLETTO: Ahoj, jaký je to model (zadní strana iPadu prozradí ;)). Možná bych měl zájem.
    CROSS
    CROSS --- ---
    FARFELOO: Ale dělaj na tom a konceptuálně je to vymyšlený. Tj. otázka času.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    CROSS: Jenom pro školy:-(
    CROSS
    CROSS --- ---
    My o multi–user mode, a...
    iOS 9.3 brings multi-user mode to iPads, along with more features and fixes | Ars Technica
    http://arstechnica.com/...os-9-3-brings-multi-user-mode-to-ipads-along-with-more-features-and-fixes/
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    CHILDINTIME: tak kdyz jsem do vsech apn dal rucne internet.t-mobile.cz tak to funguje.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    nemate nekdo ipad mini 4 a t-mobile simkartu? nefunguje mi lte a hotspot, asi nejsou aktualizovany carrier settings, ale update to nenabizi..asi jim budu muset zavolat, ale pochybuju, ze se neco stane a budu muset pockat az to updatnou..s vodafone simkartou vse ok
    MESTREY
    MESTREY --- ---
    Netflix dostupný v CZ!
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Když už jsme u toho diktování, jak přimět Siri, aby zprávu, kterou chcio poslat "odposlechla" v češtině? Začně mi přepisovat blbiby. A dá se nějak globálně nastavit odposlouchávání jmen? Typická záměna Christina vs. Kristýna.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL: iOS ma nativne diktovani, funguje vsude, kde mas klavesnici (v jakemkoli programu). Obecne->Klavesnice tam je Diktovani. Jazyky ktere umi i siri maji vyborne. Cestina je celkem dobra.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ONDRA_99: ne to jsem nezkoušel, ani nevim že to jde
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL: Zkousel si nativni dictation? Neni bezchybne, ale na poznamky by to treba mohlo byt ok.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    INSOMNIA: Děkuji tohle vypada dobře, jen mi chybí aby to rovnou psalo text
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    KAZATELL: Dragon dictation
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Opět sháním a nenacházím aplikaci. Mate někdo vyzkoušenou nějakou dobrou app, ktera by předváděla mluvené slovo na text? Jednoduše zapisovatelka na iPadu (v češtině)
    Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam