• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL: To bude ten Paypal scam. Poslou screenshot, ze je platba "predzablokovana" u paypalu a ze ji paypal automaticky posle jakmile tam nahrajes trackovavi kod.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    MUXX: no píše na účet, víc jsem to nezkoumal. Proto mě zajímala ta dostupnost v Británii
    MUXX
    MUXX --- ---
    KAZATELL: Platba predem paypal?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KAZATELL: Figl, ktery neznas. Nedelal bych to
    KICHI
    KICHI --- ---
    KAZATELL: jdi si dát studenou sprchu.... je dobré být trochu paranoidní. Jako proč ne... když ti ty peníze pošle předem :)))
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    nevíte jestli je problém v londýně sehnat ipad mini (první gen)? Prodávám ten svůj a dnes mi za nějak nějaký člověk z londýna nabídl 3500 + 1200 za dopravu. Ne že bych byl paranoidní, ale tohle mi přijde divné a to mi nabízí i platbu předem
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: mma tohle od Anker ... nedokazu si bez toho predstavit zivot :)

ale koukam ze se delaj i odkapavace na talre: https://www.amazon.com/dp/B01AA5G8MS?psc=1
    CROSS
    CROSS --- ---
    Potřeboval bych tip na nějakej stojánek, do kterýho bych mohl umístit 3-4 iPady, nejlíp asi naležato, abych je mohl kabely nabíjet. V zásadě něco tadyhle stojan na pokličky, ale míň brutálního, abych nezničil displej, kdyby to tam někdo dal nesprávně. Některý z těch iPadů jsou v obalech, takže by na to měl být prostor. Neřešil jste někdo?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KAZATELL: ještě dodám, je to ta 12w, koupená samostatně v nějakym isetosu
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    neshanel tady tu origo někdo? jedna se mi v práci valí a nevyužívám ji
    VFISA
    VFISA --- ---
    Co řešíte, Apple má tunu různých dodavatelů a mění specifikace jak jde čas. Stačí proste kupovat originál a je klid. Nabijí to iPad každých par dnů několik let, tak na čem šetřit dvě kila nechápu.

Btw. Mám všechny 10W, jak starou z Čech, tak 2 z US (poslední upgrade minuly rok). :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    No tak nic jinýho se s iPadem neděje, takže do nejbližší keynote můžeme řešit nabíječky.
    TIGU
    TIGU --- ---
    Proboha - to fakt pořád řešíme ty adaptéry?

Kichi má pravdu v tom, že většina fake adaptérů, které se tváří jako originál Apple nejsou vevnitř udělané tak dobře, jako orifinál. Nic na tom nemění fakt, že někomu usmažil iZařízení origo adaptér.

Když už je mi líto peněz a chci si koupit levnější adaptér, tak si koupím značkový adaptér od jiného výrobce, který často stojí třetinu.

Že Apple na různých místech po světě prodává různě značené adaptéry a že si je nechává vyrobit u více firem, to je snad jasné. Že se fejk občas poznává špatně je snad také jasné.

Když jsem kupoval bazarovej iPhone, tak jsem k tomu dostal "originál" nabíješku, která byla "OEM", zabalená do fólie a když jsem ji vzal do ruky, tak jsem měl pocit, že je to jen plast s konektory. Měla polovinu váhy oproti origu. Ani jsem ji nepřipojil, ale pokud je tu nějaký dobrodruh, daruji ...

A k iPadu pro opravdu mám 12W. Fotit ji ale nebudu :P
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: oba dva ipady zabaleny v igelitu a jeden z toho je android :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Teď mně napadlo se na ty moje adaptéry taky podívat. Oba dva kupovaný v březnu 2014 společně s iPadama (osobně sem rozbaloval krabici zatavenou v igelitu). Každej úplně jinej. Tak to je slušný, ať žije Apple :)

PAYA
    PAYA --- ---
    MUXX: No ta spodni je primo z krabice od iPadu
    MUXX
    MUXX --- ---
    PAYA: Moje vypada uplne jinak. Z toho usuzuju, ze mas dve falesny :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PAYA: Vsadil bych se, ze kdyz by jsi je rozdelal, tak tam bude rozdil.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Pointa je v tom, že adaptéry pro iPad jsou prostě výkonnější, než pro iPhone.

Jestli teď  prodává 12W, aby to utáhlo bez řečí i iPad Pro, a dřív prodávali 10W, mi přijde dost nepodstatný.
    PAYA
    PAYA --- ---
    Hadejte ktery je original :)
    To je kauza kvuli jednomu blbymu USB adapteru :)
    PAYA
    PAYA --- ---
    btw, vzal jsem ten adapter z Datartu, kde tvrdej ze je original (dokonce tam maj jeste logo autorizovaneho prodejce Apple), ale po blizkem ohledani si myslim, ze to original rozhodne neni - font u "USB Power Adapter" je jiny, vevnitr neni ani znacka EUR ani vyrobni cislo, takze je to podle me fake, mam 100chuti jim ho tam vratit a omlatit o hlavu, to je normalni klamani zakaznika.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam