• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WITTGENSTEIN: ten ipad porad lita skvele, ale v safari se deje presne to, co se tu popisuje
    CROSS
    CROSS --- ---
    WITTGENSTEIN: celkově, nebo jen nějaká / nějaké aplikace? Žena na tom převážně jen hraje Hearthstone (a nestěžuje si), když ho vezmu výjimečně do ruky, přijde mi to relativně v pohodě (oproti dvojce a trojce, co mají děti).

Jinak já doporučuju — když nový — každému Pro, protože na běžné aktivity je future–proof nejméně na 3–4 roky, možná na víc. (Co vydrží baterka...)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DRAGON: Ten mi po jedné aktualizaci přestal prakticky fungovat; to zpomalené bylo děsné. Naopak přechod na iPad Pro byl boží, to je opravdu parádní a bleskurychlá věcička.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HONCKA: porad jeste mam, ipad 2 Retina mini 32gb wifi, kdyby mel nekdo zajem, prodavam to, lezi mi to doma a nic s tim nedelam :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DRAGON: co si mel?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HONCKA: jj, kvuli tomuhle sem se na ipad vykaslal a prestao na nem prakticky pracovat
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    jak je to s ram, jestli se nemylim, tak PRO by mela mit 4GB, 2017 2GB a moje stara retina 1GB, co me na tom mym stve je, ze kdyz si otevru taby vic webu (staci i 5), tak pak pri prepinani se weby znovu nacitaji, je tohle spusobeny malou ramkou, nebo je to neciim jinym, nejak se mi nepovedlo najit klic, podle ceho se to stava, obcas staci 3taby, obcas az 6.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HONCKA: Tak pro nemá cenu.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CROSS: pracovne na tom ctu servisni dokumentaci, pisu max do ticketovaciho systemu a obcas se, pokud jsem mimo pres rdp pripojuju na nejakej server, tuzku pouzivat nebudu. Soukrome internet, hudebni aplikace, hry a ctecku
    CROSS
    CROSS --- ---
    HONCKA: záleží, co s tím budeš dělat. Pro je lepší ve všem, rychlost, displej, podporuje tužku; pokud ten cenový rozdíl není absolutní no–go, šel bych dnes do 10.5 Pro.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    muj stary mini2 poputuje k synkovi a mam dilema nad novym, mini uz nechci, protoze mam vetsi telefon, potrebuju cellular 128GB+, jak velky rozdil je mezi 2017 a pro 10.5, jestli ma smysl priplacet si 9k tech dalsich 128gb moc nevyuziju
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE: omg, zobrazi*
    EZEE
    EZEE --- ---
    CLUMP: diky, uz jsem na to kapl
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    EZEE: to je prave panel s aplikacemi, ktere multitasking podporuji. kdyz na nejakou kliknes, otevre se v 1/3 displeje a stavajici aplikace se zneaktivni. kdyz za levy okraj jemne zatahnes, aktivuji se obe aplikace, kdyz za nej zatahnes smerem ke stredu obrazovky, rozdeli se to pul na pul.

CROSS
    CROSS --- ---
    KULHY: WeatherPro, na iOS i na Macu.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Yr.No
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KULHY: yahoo weather, pěkný, docela spolehlivý, má widget
    KULHY
    KULHY --- ---
    Čím nahrazujete absenci výchozí aplikace na počasí z iPhone?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    EZEE: Nepodporuji to uplne vsechny aplikace, zalezi na vyvojarich, jestli podporu naimplementuji
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE: Aha ono to asi funguje jen na Safari, ale ne v ramci aplikaci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam