• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    CROSS
    CROSS --- ---
    KULHY: WeatherPro, na iOS i na Macu.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KULHY: yahoo weather, pěkný, docela spolehlivý, má widget
    KULHY
    KULHY --- ---
    Čím nahrazujete absenci výchozí aplikace na počasí z iPhone?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    EZEE: Nepodporuji to uplne vsechny aplikace, zalezi na vyvojarich, jestli podporu naimplementuji
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE: Aha ono to asi funguje jen na Safari, ale ne v ramci aplikaci.
    EZEE
    EZEE --- ---
    KULHY: Kdyz vytahnu okno zprava, tak se mi zobrazy panel rychleho spusteni nebo co to je
    KULHY
    KULHY --- ---
    EZEE: vytáhni okno zprava od okraje (jako notifikace shora a control center zdola)
    EZEE
    EZEE --- ---
    Nevite jak si udelam to, abych mel dve aplikace rozdelene na jedne obrazovce? Mam 10.3.3. a zkousel jsem vsechny mozne prstoklady :))
    EZEE
    EZEE --- ---
    Nemam k tomu jako novy uzivatel Apple jedinou vytku, uz zacinam jablickare chapat, prave jsem taky konvertoval
    MUXX
    MUXX --- ---
    MUXX: Jeste titulek:
    THE BEST TABLET YOU CAN BUY RIGHT NOW (2017)
    EZEE
    EZEE --- ---
    Tak je doma a nemuzu se od toho odtrhnout
    EZEE
    EZEE --- ---
    TIGU: Dekuji, takze +- tech 4-5 let bych mel vyzdrzet..on uz je pak stejne zase na case obmenit jako u vseho.
    TIGU
    TIGU --- ---
    EZEE: Teď se na podzim s iOS 11 bude odřezávat vše, co není 64 bit (starší než iPad Air 1 z roku 2013). Takže podpora je obecně zhruba 5 let. Pak přestanou vycházet na zařízení aktualizace na OS (i bezpečnostní). Aplikace pak mohou, ale nemusí podporovat starší, než aktuální verzi OS. Známé apps většinou podporuji 2-3 verze zpět = celková "podpora" je "až 8 let" od uvedení. Občas i starší aplikace fungují dostatečně, ale spoleh na to není.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    EZEE: hele dej si do google "ios supported devices" a mrkni na obrazky - tam to uvidis souhrnne
    EZEE
    EZEE --- ---
    BARTOLOMEJ: Diky a ta se pohybuje v nekolika letech obecne? To mi na tom pak nepujdou novejsi aplikace, zrejme chapu spravne. To je neco jako s Androidem 4 a 6, to jsme na tom stejne asi..
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    EZEE: nejjednodussi bude, kdyz si porovnas technickou specifikaci obou modelu, jinak obecne lze rici, ze cim novejsi zarizeni, tim dele vydrzi podpora aktualni verze IOS...
    EZEE
    EZEE --- ---
    A jaky je rozdil mezi tim iPad Air 2 a iPad 17? Neni lepsi koupit nekde ten bazarovy Air 2 za pul? Cetl jsem, ze ma lepsi display...kazdopadne pokud je tam nejaky maly rozdil, neresim...jen jsem u Apple uplny novacek, ale bavi me to pouzivat v praci, tak musim uz i doma :))
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    FLLIP: No ale abys nebyl překvapenej. Mám Air1, kterou jsem už prakticky nepoužíval, tak jsem na to dal betu ios 11, připojil BT klávesnici a sám jsem překvapenej jak příjemně se na tom pracuje. V zásadě používám mail, Pages, Numbers, Files, Markup do PDF a aplikace Notes krásně fotí(scanuje) do dokumentů, takže vesměs všechno built in a na základní hašení průserů ve firmě mi to stačí. Na to, že se Air1 válel v šuplíku, protože byl na ios10 nepoužitelně pomalej, je to víc než dobrý
    EZEE
    EZEE --- ---
    BARTOLOMEJ: Díky :)
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    EZEE: v tom pripade myslim, ze ti bude stacit
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    MATESISKO: Super, to mě zajímalo, dík. Ještě teda počkám na iOS11 a pak ho vyměním za stávající Air1
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam