• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CROSS: pracovne na tom ctu servisni dokumentaci, pisu max do ticketovaciho systemu a obcas se, pokud jsem mimo pres rdp pripojuju na nejakej server, tuzku pouzivat nebudu. Soukrome internet, hudebni aplikace, hry a ctecku
    CROSS
    CROSS --- ---
    HONCKA: záleží, co s tím budeš dělat. Pro je lepší ve všem, rychlost, displej, podporuje tužku; pokud ten cenový rozdíl není absolutní no–go, šel bych dnes do 10.5 Pro.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    muj stary mini2 poputuje k synkovi a mam dilema nad novym, mini uz nechci, protoze mam vetsi telefon, potrebuju cellular 128GB+, jak velky rozdil je mezi 2017 a pro 10.5, jestli ma smysl priplacet si 9k tech dalsich 128gb moc nevyuziju
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE: omg, zobrazi*
    EZEE
    EZEE --- ---
    CLUMP: diky, uz jsem na to kapl
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    EZEE: to je prave panel s aplikacemi, ktere multitasking podporuji. kdyz na nejakou kliknes, otevre se v 1/3 displeje a stavajici aplikace se zneaktivni. kdyz za levy okraj jemne zatahnes, aktivuji se obe aplikace, kdyz za nej zatahnes smerem ke stredu obrazovky, rozdeli se to pul na pul.

CROSS
    CROSS --- ---
    KULHY: WeatherPro, na iOS i na Macu.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Yr.No
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KULHY: yahoo weather, pěkný, docela spolehlivý, má widget
    KULHY
    KULHY --- ---
    Čím nahrazujete absenci výchozí aplikace na počasí z iPhone?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    EZEE: Nepodporuji to uplne vsechny aplikace, zalezi na vyvojarich, jestli podporu naimplementuji
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE: Aha ono to asi funguje jen na Safari, ale ne v ramci aplikaci.
    EZEE
    EZEE --- ---
    KULHY: Kdyz vytahnu okno zprava, tak se mi zobrazy panel rychleho spusteni nebo co to je
    KULHY
    KULHY --- ---
    EZEE: vytáhni okno zprava od okraje (jako notifikace shora a control center zdola)
    EZEE
    EZEE --- ---
    Nevite jak si udelam to, abych mel dve aplikace rozdelene na jedne obrazovce? Mam 10.3.3. a zkousel jsem vsechny mozne prstoklady :))
    EZEE
    EZEE --- ---
    Nemam k tomu jako novy uzivatel Apple jedinou vytku, uz zacinam jablickare chapat, prave jsem taky konvertoval
    MUXX
    MUXX --- ---
    MUXX: Jeste titulek:
    THE BEST TABLET YOU CAN BUY RIGHT NOW (2017)
    EZEE
    EZEE --- ---
    Tak je doma a nemuzu se od toho odtrhnout
    EZEE
    EZEE --- ---
    TIGU: Dekuji, takze +- tech 4-5 let bych mel vyzdrzet..on uz je pak stejne zase na case obmenit jako u vseho.
    TIGU
    TIGU --- ---
    EZEE: Teď se na podzim s iOS 11 bude odřezávat vše, co není 64 bit (starší než iPad Air 1 z roku 2013). Takže podpora je obecně zhruba 5 let. Pak přestanou vycházet na zařízení aktualizace na OS (i bezpečnostní). Aplikace pak mohou, ale nemusí podporovat starší, než aktuální verzi OS. Známé apps většinou podporuji 2-3 verze zpět = celková "podpora" je "až 8 let" od uvedení. Občas i starší aplikace fungují dostatečně, ale spoleh na to není.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam