• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Pocket je free.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRA_99: jasně, mně šlo o to, že k tomu neni třeba kupovat další aplikaci, pokud jde čistě o to číst tu a tam něco offline někde v metru.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HONCKA: to je v podstatě to, na co se ptám takže digitizer je na LCD lepený
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CROSS: Asi ano, ja pouzivam od zacatku pocket protoze ma i tagovani. Mam tam desitky veci dane.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KAZATELL: menit digitizer v domacich podminkach nedoporucuju, asi 3 jsem menil u nas v servise a i s predehrevem s rizenou teplotou to bylo o drzku (o display)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HONCKA: díky tam je výměna na air 2 za 5900 a jen díl neprodávají zatím
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRA_99: to by měl zvládat i systémový Reading List v Safari, ne. Akorát pak to zase smazat.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HONCKA: Tak na to mas stejne nejlepsi Pocket
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WITTGENSTEIN: v pripade, ze si chces prednacist weby, kdyz jdes do metra, tak to celkem prudi
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    ahoj,
    muze nekdo kdo mel (nebo idealne ma) iPad Air 1 porovnat hlasitost reproduktoru s Air 2 nebo iPad 2017? Diky
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KAZATELL: na mini jde digitizer vymenit, taky ho mam ruply, naproti nasemu servisu mam https://www.apple-point.cz/ a tam mi nabizeli digitizer i s parci za cca 1700, skus se tam zeptat
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Už jste někdo měnil sklo na iPadu Air 2? lze vyměnit jen tu dotykovou vrstvu, nebo se to mění i s LCD? případně nemáte někdo odkaz na stránky kde je to za nějakou slušnější cenu?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HONCKA: Teď jsem to zkoumal a skutečně, dělá to v Safari i Chromu. Nicméně tak rychle, že mě to nijak neobtěžuje.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WITTGENSTEIN: takze prohlizec ni nereloaduje nactene taby?
    CROSS
    CROSS --- ---
    WITTGENSTEIN: Omlouvám se za zmatenou otázku — ta první část se týkala pomalosti toho Mini. Co se týká Pro, je mi to jasné.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CROSS: Čtu do práce hodně PDF. Skenuju s iPadem, fakt rychle. Napojení na Instapaper je úžasné. Čtu na něm kupodivu i beletrii, je lehounký a Truetone hodně pomůže i na slunci. A dívám se na filmy, utáhne to cokoli.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WITTGENSTEIN: ten ipad porad lita skvele, ale v safari se deje presne to, co se tu popisuje
    CROSS
    CROSS --- ---
    WITTGENSTEIN: celkově, nebo jen nějaká / nějaké aplikace? Žena na tom převážně jen hraje Hearthstone (a nestěžuje si), když ho vezmu výjimečně do ruky, přijde mi to relativně v pohodě (oproti dvojce a trojce, co mají děti).

Jinak já doporučuju — když nový — každému Pro, protože na běžné aktivity je future–proof nejméně na 3–4 roky, možná na víc. (Co vydrží baterka...)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DRAGON: Ten mi po jedné aktualizaci přestal prakticky fungovat; to zpomalené bylo děsné. Naopak přechod na iPad Pro byl boží, to je opravdu parádní a bleskurychlá věcička.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HONCKA: porad jeste mam, ipad 2 Retina mini 32gb wifi, kdyby mel nekdo zajem, prodavam to, lezi mi to doma a nic s tim nedelam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam